Ciąża c.d. ciężkie chwile długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagodowa Mama wrote:Turkusowa, pięknie❤️ bardzo się cieszę!
Pracuj jeśli lekarz nie widzi przeszkód i dopóki dobrze się czujesz,szybciej leci czas. Ja na l4 zwiałam dość szybko bo w przedszkolu zaczął się wtedy akurat sezon na ospę.A czułam się rewelacyjnie, prawie całą ciąże śmigałam aż furczało.Nudnej ciąży - oj tak, to najlepsze życzenia dla ciężarnych 😚
Kiedy egzamin?
30.09.2021r. Iga❤️ -
Turkusowa, jak samopoczucie,wszystko w porządku?
zOsia, a malutka jak? Bardzo trzymam kciuki za Ciebie i waszą kruszynkę.
Iskierka, co słychać?
Odezwijcie się co u Was... Ja jestem po kolejnym usg, wszystko ok, prawdopodobnie będzie druga dziewczynka 😊. -
Wow Jagodowa, córeczka! Gratulacje! ❤️
U mnie wszystko ok nadal brak mdłości, nie drażnią mnie zapachy, jem wszystko tylko w mniejszych porcjach. Coś mnie zaczyna rozkładać, chyba zatoki ruszyły. Na razie chodzę do pracy, ale zastanawiam się nad l4 na tydzień. Na razie kuruję się domowymi sposobami.Jagodowa Mama lubi tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualny
-
No, to wspaniale, same dobre wieści😊.
Turkusowa, postaraj się jakoś zadziałać na te zatoki. Wiele lat z tym dziadostwem miałam problem i niestety zwykle kończyło się antybiotykiem. Oby u Ciebie było inaczej.L4 to dobry pomysł 👍.
Z0sia, Ty się wagą wcale nie przejmuj. Jejku widzisz? Rośnie królewna,bardzo się cieszę 😊😍 Jeszcze tylko trochę, chociaż do tego 36 - 37 tygodnia dotrwajcie.Ale wierzę że wszystko będzie dobrze 😊. -
nick nieaktualnyJagodowa oj chciałabym co najmniej do 37 bo jeszcze mam obronę. Jestem w trakcie porządkowania rzeczy i jestem zmęczona ciaza dała mi w kość i nie ukrywam że już marze o chwili kiedy nie będę miała przykrych dolegliwości żebra to mi chce rozerwać ponoć bolą bo mała ułożona pośladkowo i głowka naciska na żebra.
-
Co tam u Was słychać? Ja dziś byłam u dentysty. Trochę bolał mnie ząb, okazało się, że tylko kieszeń mnie bolała, został przepłukany. Ale przy okazji wyleczono mi innego zęba. Mam się jeszcze zgłosić na usuwanie kamienia, ale trochę się boję, bo raz robił mi to praktykant i prawie zemdlałam na fotelu. Jak znoszę borowanie bez znieczulenia, tak tego nie mogłam wytrzymać.
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualnyTurkusowa ja chciałam usunąć kamień to się nie zgodzili i mam przyjść dopiero po ciąży tłumaczyła to ultradźwiękami że mogą wpłynąć na płod i pandemia tez pewnie miała na to wplyw.
U mnie nic ciekawego wydaje mi się że jestem daleko w lesie ze wszystkim dzisiaj na wizycie mała urosła prawie 300 g w tydzień nie wiem jak to możliwe że ruszyła tak z kopytaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 18:54
Turkusowa90 lubi tę wiadomość
-
zOsIa88 wrote:Turkusowa ja chciałam usunąć kamień to się nie zgodzili i mam przyjść dopiero po ciąży tłumaczyła to ultradźwiękami że mogą wpłynąć na płod i pandemia tez pewnie miała na to wplyw.
U mnie nic ciekawego wydaje mi się że jestem daleko w lesie ze wszystkim dzisiaj na wizycie mała urosła prawie 300 g w tydzień nie wiem jak to możliwe że ruszyła tak z kopyta
mi sama dentystka polecała, wiedząc, że jestem w ciąży, ale właśnie różne zdania na ten temat czytam i chyba na razie z tym poczekam.
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualny
-
Ja nie mam żadnych dolegliwości. Jak dłużej nie zjem to delikatnie jest mi niedobrze, ale to bardzo lekko wtedy jem i przechodzi. Czuję jakby burczenie w brzuchu. Czasem kręci mi się w głowie, ale to pewnie od siedzenia w domu, bo 2tydzien jestem na l4. Czasem brzuch mnie zakluje, ale też lekko. Nie mam jakiegoś wstrętu do niektórych produktów czy zapachów, może u teściowej przeszkadzało mi smażenie schabowych na smalcu, ale o dziwo wszystko zjadłam. Także nie czuję się w ciąży w ogóle. Czekam na poniedziałkową wizytę z niecierpliwością, bo nie wiem, czego się spodziewać....
zOsIa88 lubi tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZaglądam tu bardzo rzadko bo nic się nie dzieje ale dziś mnie coś naszło i proszę jaka niespodzianka Sleepy jak miło Cię widzieć na fioletowej w końcu się doczekałaś Gratulacje!!! Bardzo się cieszę 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2021, 09:27
Sleepy lubi tę wiadomość