Ciąża c.d. ciężkie chwile długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Iskierka, ja wchodzę często ale faktycznie ostatnio nic się nie działo, jakiś zastój w interesie 😃. Nooo, trzeba rozbujać towarzystwo chyba 😂.Tylko kurczę, taaak się niewygodnie pisze na belly z telefonu 🙁.
Pogoda zwariowana teraz, rzeczywiście bardzo łatwo coś złapać. Zdrówka dla malutkiej 😘. Chociaż wiesz? To niekoniecznie musi być przeziębienie - u nas przy dwóch pierwszych ząbkach z nosa lało się młodej niesamowicie, normalnie wiadro mogłam podstawić. A po konsultacji okazało się że tak może być przy ząbkowaniu - taka woda z nosa. Dodatkowo czerwone i suche policzki trochę jak przy alergii pokarmowej. -
nick nieaktualnyNo przydałoby się rozkręcić towarzystwo, bo brak mi rozmów chociażby o pierdołach 😉
Wiesz że też tak pomyślałam że to może od ząbków ale właśnie tak jak piszesz lejące się gile a mojej nic z nosa nie leci tylko słychać że nos zatkany i ciężko jej się oddycha. Psikam jej wodą morską i wyciągam co rusz. Poza tym śpi dosyć często teraz i markotna jest oby tylko nie gorączkowała bo w następnym tygodniu szczepienie mamy -
Oj biedulka w takim razie 🙁. Oby szybko przeszło. A szczepienie warto przełożyć. Teraz że względu na covid nie robią aż takich problemów nawet jeśli ze szczepieniem się ktoś spóźni 😊. Przynajmniej u mnie w przychodni, warto zadzwonić i zapytać jak to wygląda u was.
No... To biję się w pierś i obiecuję wchodzoć regularnie, na tyle na ile mi czas pozwoli.
Koniec drzemki mojej królewny, uciekam 😊 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zosia, gratuluje !
Dziewczyny mi też wygląd tego Belly się nie podoba. Jak lata wczesne 2000
Proponuje założyć na nowo wątek na staraniach. Tak jak gorące mamuśki mają.
Tam wtedy można zaglądać do Was częściej, bo tu ciężko Was znaleźć
ja głównie na kompie, ale na telefonie te stopki przesuwające mnie tu wkurzają. Zresztą na kompie jak scrolluje to jest to samo.
Także zostawiam temat do przemyśleniaSleepy, Jagodowa Mama, Iskierka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagodowa tak spokojnie można przesunąć szczepienie w razie czego ale póki co (odpukać) mała ma tylko katar więc myślę że to nie przeszkadza a do wtorku jeszcze trochę czasu więc mam nadzieję że się wykurujemy 🙂
Zosiu moje gratulacje! 🥳 Jaka kluseczka myślałam że będzie mniejsza w sensie wagi a tu prawie jak moja 🙂 Super bardzo się cieszę że już jesteście razem. Odpoczywajcie ❤️
Ja też jestem ZA nowym wątkiem na ovu tylko przydałoby się jakieś oznaczenie typu np. Koniczynka czy tp wiecie żeby można szybciej znaleźć i by się wyróżniał od innych 🙂 Macie już pomysł na tytuł?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2021, 21:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny