Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Est wrote:Ahaaa to dobrze, Panda
Kamenka trzymam kciuki za badania! Daj od razu znać jak usg.
A masz jakis fajny przepis na ciasto czekoladowe?
JA zwykle w necie wyszukuje przepisów Wiec swego ulubionego nie posiadam...
co do BAdan boje sie nie powiem ale coż.......Ollaala lubi tę wiadomość
-
czesc Wam dziewczynki
BARDZO MAM STRESA spać nie moglam pół nocy...
czekam na na 14:10 bo wtedy mam PRENATALKE.
boje sie okropnie laski strach i stres silniejszy odemnie..
Mam nadzieje ze bedzie wsZystko dobrzee i spedze swieta w spokoju...
TRZYMAJCIE ZA NAS KCIUKI PROSZE !!!Ollaala lubi tę wiadomość
-
po badaniu Jestem Mega szczesliwa
Badanie usg wyszlo prawidlowo ....wszystko widoczne wszystko na swoim miejscu
Megaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
na 90%dziewczynka-bo nie widzi siusiaka
ale nie jest pewny i nie potwierdzil na 100% by nas w bład nie wprowadzić wiec nas uprzedził że pewności do konca nie ma......
OBLICZENIE RYZYKA WYSZLO
trisomia21 ryzyko podstawowe w mym wieku 1:200 .......ryzyko skorygowane 1:755
\grosz_ek, Est, Aniu_leczka, JRY1984, Ollaala lubią tę wiadomość
-
Ja miałam 1:429 po skorygowaniu 1:1215.A co Ci lekarz powiedział?Bo mi,że dobrze ale chciał jeszcze Pappa robić, nie robiłam.Wiesz wydaje mi się, że nie jest wcale takie duże. hej głowa do góry
A ja się martwię bo ruchów nie czuję a to druga ciąża i już 18 tydzień -
Aniu_leczka wrote:Ja miałam 1:429 po skorygowaniu 1:1215.A co Ci lekarz powiedział?Bo mi,że dobrze ale chciał jeszcze Pappa robić, nie robiłam.Wiesz wydaje mi się, że nie jest wcale takie duże. hej głowa do góry
A ja się martwię bo ruchów nie czuję a to druga ciąża i już 18 tydzień
MI powiedział ze wszystko dobrze jest i badanie usg wyszlo dobrze i nie mam powodu do obaw...
chociaz porównując wyniki u innych powyzej 1000 a u mnie tylko 755 nie wiem bo to tez wiekowo patrzaOllaala lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny Czuję, że mam prawdziwego pecha w tej ciąży. W wigilię wieczorem spuchła mi twarz i podejrzewam , że ma to coś wspólnego z zębami chociaż one mnie nie bolą... Zrobiła mi się taka twarda gulka na prawym policzku, która boli przy dotykaniu. Po świętach idę do lekarza, ale obawiam się, bo muszę brać antybiotyk na bakterie w pęcherzu i jak jeszcze dojdzie drugi to nie wiem co będzie...
-
kamenkaa wrote:7 mego na prenatalke?
Panda wspolczuje naprawde problemow z zebem. Moze nie bedzie potrzeba antybiotyku. Moze sie zalatwi dentystycznieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 08:48