Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nowatorka wrote:Aniu a czulas wczesniej juz ruchy czy jeszcze wogole nie czulas ?
Kamenka ja ide 7.01 i sie dowiem wszystkiego. Tez soe boje strasznie tych cuferek
Na pewno czułam w 14 tyg kilka razy i potem tylko raz za jakieś 2 tyg i teraz cisza zupełna:-(29 mam wizytę to zobaczymy co się tam dzieje, aż się boję -
kamenkaa wrote:MI powiedział ze wszystko dobrze jest i badanie usg wyszlo dobrze i nie mam powodu do obaw...
chociaz porównując wyniki u innych powyzej 1000 a u mnie tylko 755 nie wiem bo to tez wiekowo patrza
Każda mama jest inna i dzidzia też, nie przejmuj się lekarz by powiedział gdyby coś było nie tak.Wszystko będzie dobrze -
Est wrote:Kamenka, myślę, że wynik jest naprawdę ok, nie masz co się stresować.
No ok tylko tak obserwując wyniki to mają wyzsze te skorygowane.. . ogolnie mowil ze jest dobry wynik mam czekać na krew ... ktory pokaze wszystko ..
Ollaala lubi tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Aniu nie znam sie na ruchach ale jakby cie to bardzo niepokoilo to mozesz sie przejsc prywatnie do innego lekarza wczesniej sprawdzic czy wszystko ok.
Wiesz ja chodzę prywatnie, nie wyobrażam sobie prowadzić ciąży na NFZ, trafiałam na takich, że ręce opadały.Zobaczymy co ma być to będzie, oby z Iwciem było okkamenkaa lubi tę wiadomość
-
Aniu ja tez prywatnie chodze. Wolalam sobie wybrac lekarza. Ale jak twoj nie ma miejsc wczesniej to mozesz sie zawsze przejsc do innego ale to jakbys juz sie bardzo denerwowala. A tak to niedlugo masz u swojego wizyte i na pewno bedzie wszystko ok
-
Aniu_leczka wrote:Wiesz ja chodzę prywatnie, nie wyobrażam sobie prowadzić ciąży na NFZ, trafiałam na takich, że ręce opadały.Zobaczymy co ma być to będzie, oby z Iwciem było ok
NO prywatnie najlepiej bez dwóch zdan
NFZ yyyyy nie ma porównaniaOllaala lubi tę wiadomość
-
Część dziewczyny Ją póki co musiałam zapomnieć o gimnastyce z mężem. Nękają mnie infekcje,a teraz doszła jeszcze spuchnięta obolała twarz...Oprócz tego,że wyglądam jak chomik, to nie mogę spać z bólu. Stomatolog wykluczył problemy z zębami podejrzewa, że to coś że śliniankami. Dzisiaj idę do laryngologa i może coś się wyjaśni.Trzynaście kciuki bo moja wytrzymałość jest na wyczerpaniu...
-
Trzymam kciuki Panda. Niestety w ciąży zdarzają się kobietom różne dziwne rzeczy. Mam nadzieję, że laryngolog Ci pomoże!
O gimnastyce z mężem też już nie myślę, ciężko mi jest przekręcić się z jednego boku na drugi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 08:14
-
nowatorka wrote:U mnie b dobrze
Wczoraj mialam jechac nad morze ale nie pojechalam bo sie okropnie czulam. Bylo mi strasznie slabo. Nie wiem czemu. Moze cisnienie i cukier spadly. Dzisiaj juz bylo ok.
Dziewczyny jakie pozycje do praktykujecie?
Łyżeczka, jeździec :P:P Niestety na inne lepsze nie mam formy już haha. A Ty?Magda34
-
Magda34 wrote:Łyżeczka, jeździec :P:P Niestety na inne lepsze nie mam formy już haha. A Ty?
Panda wspolczuje ci naprawde, jeszcze slinianek ci brakowalo . ja jak narazie pluje krwia normalnie jak myje zeby. Zawsze mialam wrazliwe dziasla ale teraz to juz szok
Ps.zajrzyjcie na moj temat na ogolnym " plec a owulacja", ciekawa jestem waszych doswiadczenWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 14:19
-
Magda34 wrote:Łyżeczka, jeździec :P:P Niestety na inne lepsze nie mam formy już haha. A Ty?
U mnie łyżeczka i na pieska bo przy jeźdźcu to mam wrażenie, że mi się biodra rozpadną na boki, no masakra.
Po świętach przejedzona i zmęczona.W samą Wigilię zrobiliśmy z 600 km.Dobrze, że już po
Magda34 lubi tę wiadomość
-
Aniu_leczka wrote:U mnie łyżeczka i na pieska bo przy jeźdźcu to mam wrażenie, że mi się biodra rozpadną na boki, no masakra.
Po świętach przejedzona i zmęczona.W samą Wigilię zrobiliśmy z 600 km.Dobrze, że już po
To dość sporo tych km. Tak, dobrze, że juz po, uffWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 19:19
Magda34
-
Już po wizycie i niestety zapalenie ślinianek. Mam brać antybiotyk ten co mam na zapalenie pęcherza chociaż nie jest on idealny na ślinianki ale dwóch antybiotyków brać nie mogę. Żadnych innych leków nie dostała jak będę miała szczęście to ten zadziała- słowa lekarza. Ech dziewczyny nie chcę się dobijać ale w święta moja siostrzenicą zachorowała na ospę, oczywiście byłam tam przez całe święta... Naprawdę zaczyna mi już sił brakować
-
panda80 wrote:Już po wizycie i niestety zapalenie ślinianek. Mam brać antybiotyk ten co mam na zapalenie pęcherza chociaż nie jest on idealny na ślinianki ale dwóch antybiotyków brać nie mogę. Żadnych innych leków nie dostała jak będę miała szczęście to ten zadziała- słowa lekarza. Ech dziewczyny nie chcę się dobijać ale w święta moja siostrzenicą zachorowała na ospę, oczywiście byłam tam przez całe święta... Naprawdę zaczyna mi już sił brakować
Kurcze co za pech Współczuję Ci. Co do ospy- to nie miałaś jeszcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 19:22
Magda34