Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia przy plamieniach powinnas lezec jezeli to krwiak az do wchloniecia. Bedzie dobrze. Sporo dziewczyn ma plamienia na poczatku.
A panikarami jestesmy chyba wszystkie wiec to tez normalne
Ja na poczatku przeczuwalam chlopaka ale teraz juz nie jestem taka pewna. Chcialabym dziolche
Co do lekow ja narazie mam nic nie brac poza kw foliowym ale czasem biore oscillococcinum i wit c jak czuje ze mnie katar bierze bo nie chce sie rozchorowacJRY1984 lubi tę wiadomość
-
Zostajemy w domu z córką w tym roku Rozważamy jeszcze opcje wzięcia chrześnicy męża- ona jest tylko u miesięcy mlodsza od naszej i uwielbiają się. Troszke się waham, bo ona jeszcze nigdy u nas nie spała tzn spała jak miala 2 miesiące, bo siostra męża była na weselu:) Póki co ma isc spać do teściowej i nic nie wiedzą o naszych zamiarach. Mam czas do jutra:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 18:39
Est lubi tę wiadomość
Magda34
-
zgodnie z zalenieniem ginekologa od początku brałam kompleks witamin prenatalnych + dodatkowo kwas foliowy i magnez asmag forte. później doszła dodatkowo witamina c, a ostatnio biofer folic głównie ze względu na żelazo, bo coś słabo morfologia wychodziła. sporo tego
-
Ją do 12 tygodnia brałam folic, później doszedł magnez asmag forte,pregna plus i luteina dopochwowa.Co do Sylwestra to spędzamy go w domu. Po pierwsze nie czuję się najlepiej, a po drugie że swoją spuchniętą twarzą mogłabym grać w horrorach bez charakteryzacji
-
Witam Was..Kochaniutkie mamusie
Sylwester Nowy Rok i dzidziusiowy ROk 2016 sie dla Nas zacznie..
Zycze Wam i Waszym Najblizszym Szczesliwego NOwego ROku Oby był Lepszy niz poprzedni .
Spelnienia MArzen ... Zdrowych dzidziusiów lekkich Porodów i Spokojnej NUdnej ciazy
Buziaki :*nowatorka, Magda34, grosz_ek, Est, Ollaala lubią tę wiadomość