Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Allmita fakt cena jest wysoka, na nfz chyba tylko lekarz specjalista może zlecić w przypadku gdy się leczysz na choroby związane z niedoborem
Nie chcę podważać zdania twojej dr ale polecam poczytać w wolnej chwili o ważności wit d w ciąży i nie tylko i o tym jakie są najnowsze zalecenia suplementacji
Od słońca nie ma szans przedawkować
Ja mam fioła na tym punkcie dlatego tak smęcę, całą rodzinę najbliższą już przebadałam -
Ja jeszcze nie odstawiłam kwasu foliowego, lekarz powiedział ze mam brać. Może na wizycie 14.07 bedzie kazał odstawić to juz będzie początek 16tyg. Poza tym biorę magneB6 i luteinę dopochwowo. Żadnych witamin ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 18:48
-
nick nieaktualnymiałam być jutro na wizycie ale byłam dzisiaj, jestem trochę niepocieszona bo dziecka nie widziałam, dr pokazał monitor tylko mężowi ;/ mały stał na głowie, hehe bardzo się wiercił, jest zdrowy, wszystko ok, ale nawet zdjęcia nie zrobił ;/ jakoś niezadowolona jestem. i na 90% chłopak
generalnie jest mi obojętne czy chłopak czy dziewczynka, ale jakoś nastawiałam się na dziewczynkę, tzn sama nie wiem czego chce, zdrowego i szczęśliwego dziecka tego chce na pewno i właściwie to nie chce mówić że wolałabym dziewczynkę bo jak rzeczywiście będzie chłopak to co ja powiem?trudno niech będzie chłopak? ehh... wzięło mnie na myślenie
ale dzisiaj ewidentnie czułam jak maluch się przekręca chyba pierwszy raz byłam na 100% pewna że to dzieciaczekIzieth lubi tę wiadomość
-
Czekając na…
1. Milcia TP 13 lipca Córeczka Ewa - ur. 20 czerwca 2016 (3640 g, 55 cm)
2. nowatorka TP 12 lipca Córeczka Emma - ur. 6 lipca 2016
3. Edka TP 14 lipca Synek Patryk
4. JRY1984 TP 15 sierpnia Córeczka Dominisia
5. Fairuza TP 8 września Córeczka Paola Maria i Synek Oliver Jan
6. marta258 TP 19 września Synek Antoś
7. Kukuletka TP 7 października Córeczka Natalka
8. Kai TP 19 października Synek Mikołaj
9. kataloza TP 27 listopada Synek Wojciech Jerzy
10. kalina123 TP 3 grudnia
11. Izieth TP 9 grudnia Córeczka
12. Nita TP 15 grudnia
13. Majanna TP 16 grudnia