Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylkowa gratulacje! A co sie stalo ze tak szybko rozwiazanie?
Ja wlasnie poznaje "uroki" karmienia. Dopiero 3 dzien a juz krzycze z bolu sutkow
Ale w malej to jestem totalnie zakochana. Jak wszystko bedzie ok to dzisiaj do domkuuuu trzymajcie kciuki -
Nie mogli trzymać mnie dłużej z wyciekajacymi wodami. 24h po odejsciu wod należy rozp.wywolywanie. Doszłam do 5 cm i nagle okazało się ze malutka schodzac do kanalu ma pepowina na czubku głowy i w 5min byłam pod narkoza i cesarka. Z malutka ok. Sama oddycha. Ja za to bardziej leżąca jestem i odwiedzam ja wozona na łóżku na jej oddział.
JRY1984 lubi tę wiadomość
Nasza myszka jest już z nami -
Motylkowa, gratulacje, najważniejsze że wszystko dobrze się skończyło i z córeczką wszystko w porządku Wracaj szybko do sił
Nowatorka trzymam kciuki, żebyście mogły już wyjść A z karmieniem wszystko się pewnie unormuje
Ech, gdzie ten grudzień..?
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Motylkowa gratulacje i cieszę się bardzo że wszystko ok.
Kai na razie nie jestem pewna co do terminu porodu( tutaj jestem w 7 tygodniu, a lekarka mówi że w 5. późna owulacja) kolejny termin mam 14.07.
także jeszcze nic nie wiem. 4.07 pęcherzyk 3mm.
trochę się boję bo beta jakoś tak mało rośnie.
nie mogę się doczekać wizyty.
mus.zka lubi tę wiadomość
-
Motylkowa gratulacje !!!!! Wszystko będzie dobrze
Ananas nie martw się. Poznałam u lekarza dziewczynę w moim wieku (36 lat) i jej ciąża była wg pierwszego usg o 2 tygodnie młodsza. Na usg prenatalnym okazało się, że dzieciątko urosło i jest wszystko ok. Trzymam kciuki za Ciebie. -
Motylkowa to tak jak u mnie, tez 24 od saczenia wod mi wywolywali. Teraz z kazdym dniem bedziesz coraz bardziej dochodzic do siebie. Chociaz wiem ze to frustrujace bo juz bys na pewno chciala nosic dzidzie na raczkach i sie nia opiekowac ale niedlugo tak bedzie.
Anasan trzymam kciuki za nastepna wizyte. Obawy sa najnormalniejsze w swiecie i beda juz nam towarzyszyc zawsze
A my wychodzimy do domku, potwierdzone !!!mus.zka, Izieth, Fairuza, Milcia, JRY1984, atagata lubią tę wiadomość
-
Czekając na…
1. Milcia TP 13 lipca Córeczka Ewa - ur. 20 czerwca 2016 (3640 g, 55 cm)
2. nowatorka TP 12 lipca Córeczka Emma - ur. 6 lipca 2016 (3600 g, 52 cm)
3. Motylkowa1 TP 12 sierpnia Córeczka - ur. 8 lipca 2016
4. Edka TP 14 lipca Synek Patryk
5. JRY1984 TP 15 sierpnia Córeczka Dominisia
6. Fairuza TP 8 września Córeczka Paola Maria i Synek Oliver Jan
7. marta258 TP 19 września Synek Antoś
8. Kukuletka TP 7 października Córeczka Natalka
9. Kai TP 19 października Synek Mikołaj
10. kataloza TP 27 listopada Synek Wojciech Jerzy
11. kalina123 TP 3 grudnia
12. Izieth TP 9 grudnia Córeczka
13. Nita TP 15 grudnia
14. Majanna TP 16 grudnia