Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
krysiak wrote:Witaj, jak widac takich "pierwiastek" jest nas tutaj wiecej ja to Wam powiem, ze ja w ogole sie nie czuje jakbym za pozno zaszla w ciaze. Zreszta za maz wyszlam w wieku 30 lat wiec tez nie bylam jakas mloda panna mloda a mimo to czulam i nadal czuje sie mlodo. A teraz bede mloda mamusia wiec dzieki temu wszystkiemu moja mlodosc sie wydluzyla
O właśnie!
-
Witajcie
witaj Nanatasza i na tym watku
Jak fajnie ze watek odzywa
Wiecie co ja nie wiem jak w polsce to wyglada ale we wloszech gdzie ja mieszkam to malo dziewczyn decyduje sie na ciaze przed 30stka. z moich znajomych to jedna urodzila 32, druga 36, inna 38, ostatnio nasza kolezanka z pracy urodzila co prawda drugie dziecko w wieku 40. mam tez taka dobra kumpele ktora ma 34 lata, chce miec 2 dzieci a wciaz odklada bo to bo tamto. takze np ja w wieku 31 lat to jestem jak na tutejsze standardy jak najbardziej w normie Poza tym to dla mnie idealny czas na ciaze. dopiero co mnie zatrudnili na stale, a przede wszystkim dopiero teraz pojawil sie u mnie instynkt maciezynski i przechodze to wszystko z usmiechem na twarzy. kilka lat temu to nie bylam gotowa psychicznie. kazdy jest inny, jeden od razu chce w wieku 18 lat a drugi dojrzewa do tego troche pozniej a trzeci wogole. a teraz jak wiemy nawet 60tki rodza wiec my to mlodziaki
Est, krysiak, Nanatasza, Fairuza lubią tę wiadomość
-
ja tez mam 31 lat - urodzę mając 32 lata. żeby wszystko tylko było dobrze!!!
Est, nowatorka, krysiak lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
dzięki za przyjecie
pewnie, że bedzie dobrze, będziemy piękne, młode i świadome mamusieEst, nowatorka, krysiak lubią tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
maimama wrote:Hej dziewczyny, tez jestem po 30 (w styczniu będzie 32), jestem z majowek 2016 i czekam na dzidziusia. To mój drugi,pierwsza jest cudna córcia, ma 6 lat i jeszcze nie wie ze będzie miała rodzeństwo ☺ Muszę Was poczytać co tu wcześniej pisalyscie, chociaż wszystkiego pewnie nie dam rady.
Mało się chyba odzywasz na majóweczkach ?A ja w lutym 33.Fajnie też mam córę w tym wieku.Nasza dowiedziała się pierwsza najpierw powiedziała, że ma to gdzieś a teraz przytula się do brzunia, całuje i mówi mój Kochany braciszekEst, krysiak lubią tę wiadomość
-
maimama wrote:Aniuleczka na majowkach tak dziewczyny produkują ze nie można za nimi nadążyć, he he,ale od czasu do czasu się odzywam☺Znasz już płeć? Mi się marzy chłopczyk, ale co będzie to zobaczymy...
-
nick nieaktualny
-
maimama wrote:A córka to taka cudna gadula jest,dlatego jeszcze nie wie,nawet w sklepie albo na spacerze obcym różne ciekawostki z naszego życia opowiada☺ Wizytę mam za 10 dni i po niej pewnie się dowie. Juz brzuchol mam więc będzie mogła rozpowiadac ☺
O to macie jak w banku, że się zaraz wszyscy dowiedzą o ciąży:-)
-
nick nieaktualny
-
Taaa dzieci są super, niewazne w jakim wieku się je rodzi,ważne żeby były przez nas kochane☺ Szczerze Wam powiem ze moja Majeczka jest dla mnie wszystkim i może to głupie, ale boję się czy tak samo będę potrafila kochać drugie dziecko, oczywiście chciane i planowane.
Est, Nanatasza lubią tę wiadomość
-
maimama wrote:Taaa dzieci są super, niewazne w jakim wieku się je rodzi,ważne żeby były przez nas kochane☺ Szczerze Wam powiem ze moja Majeczka jest dla mnie wszystkim i może to głupie, ale boję się czy tak samo będę potrafila kochać drugie dziecko, oczywiście chciane i planowane.
Wydaje mi się, że w dniu, w którym zobaczysz swoje drugie maleństwo, nie będziesz już miała wątpliwościkrysiak, nowatorka lubią tę wiadomość
-
Hej, ja mam 33 lata, w styczniu 34 i to moja druga ciąża, pierwsza w tamtym roku- bezzarodkowa Na początku stycznia miałam zabieg.... ale żyjemy tym co jest a nie tym co było Tym razem będzie wszystko oki
Est, Aniu_leczka, krysiak lubią tę wiadomość
-
maimama wrote:Aniuleczka na majowkach tak dziewczyny produkują ze nie można za nimi nadążyć, he he,ale od czasu do czasu się odzywam☺Znasz już płeć? Mi się marzy chłopczyk, ale co będzie to zobaczymy...
Wiem, tyle drukują, że czasem trudno nadążyć.Jeszcze nie, ale mam przeczucie na chłopca :-)W sobotę może się dowiem bo prenatalne mam