Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Edka wrote:Hej, ja mam 33 lata, w styczniu 34 i to moja druga ciąża, pierwsza w tamtym roku- bezzarodkowa Na początku stycznia miałam zabieg.... ale żyjemy tym co jest a nie tym co było Tym razem będzie wszystko oki
Będzie dobrze :-)Zobaczysz jaki będzie czad jak serducho usłyszysz -
Edka wrote:Hej, ja mam 33 lata, w styczniu 34 i to moja druga ciąża, pierwsza w tamtym roku- bezzarodkowa Na początku stycznia miałam zabieg.... ale żyjemy tym co jest a nie tym co było Tym razem będzie wszystko oki
Edka lubi tę wiadomość
-
Cześć. Ja mam dwóch synów 11 lat i drugi 14 MC.Trzeci w brzuszku.Jestem w piątym MC.ciąży. Mam 38 lat i oprócz tego dwa poronienia.Pozdrawiamy Wszystkie mamusie.
krysiak, nowatorka, Est, Falon lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
nick nieaktualny
-
nowatorka wrote:witaj Edka. na pewno bedzie wszystko dobrze tym razem. ja tez jeszcze nie bylam u gina i tez troche sie stresuje pierwsza wizyta ale jeszcze ponad tydzien do niej
-
Edka wrote:Ja dopiero 27.11 ale na NFZ, więc na usg nie liczę a do swojego gina z Invimedu 30.11. Więc jeszcze trochę poczekam ;)a do lekarza, którego prywatnie wybrałam na prowadzącego idę 10.12. Invimed niestety ciąży mi nie poprowadzi
no to musisz sie uzbroic w cierpliwosc bedzie dobrze !
witam wszystkie. witam nowa Doti mozesz nam sluzyc rada bo ty juz doswiadczona babka jestes u mnie to 1 ciaza
u mnie dzisiaj cycki bola jakos mocniej. ciesze sie ze juz sroda, coraz blizej do weekenduEst lubi tę wiadomość
-
Edka wrote:Ja dopiero 27.11 ale na NFZ, więc na usg nie liczę a do swojego gina z Invimedu 30.11. Więc jeszcze trochę poczekam ;)a do lekarza, którego prywatnie wybrałam na prowadzącego idę 10.12. Invimed niestety ciąży mi nie poprowadzi
Nie ma co się spieszyć, choc wiem, że łatwo się mówi , bo w ciagu dwóch tygodni możliwe, że nic jeszcze nie będzie widać, tylko pęcherzyk.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 11:48
-
witajcie, mam 37 lat i to moja pierwsza ciąża. jestem w czwartym miesiącu - termin na maj. według pana doktora będzie SYN
nowatorka, Est, Edka, Falon, Nanatasza, Aniu_leczka lubią tę wiadomość
-
Est wrote:Witaj Madziuska , gratuluję
Co do płci, to u nas po badaniach polowkowych tak mniej więcej połowie dziewczyn płeć się zmieniła
ja bardzo chciałam córkę. na genetycznych zapytałam, lekarz zapytał co bym chciała. mówię: córkę, ale mam przeczucie na syna. i on mi na to: ma pani bardzo dobre przeczucia - na 100%.
jak nie jest pewny to nie mówi albo mówi dziewczynom ze na 60, 80%
ja juz się do tego syna tak przyzwyczaiłam że nie chciałabym zmianykrysiak lubi tę wiadomość
-
Madziuśka wrote:ja bardzo chciałam córkę. na genetycznych zapytałam, lekarz zapytał co bym chciała. mówię: córkę, ale mam przeczucie na syna. i on mi na to: ma pani bardzo dobre przeczucia - na 100%.
jak nie jest pewny to nie mówi albo mówi dziewczynom ze na 60, 80%
ja juz się do tego syna tak przyzwyczaiłam że nie chciałabym zmiany
hehe to tak jak ja, marze o corce a przeczuwam syna -
nick nieaktualnyEst wrote:
Co do płci, to u nas po badaniach polowkowych tak mniej więcej połowie dziewczyn płeć się zmieniła -
nick nieaktualnynowatorka wrote:hehe to tak jak ja, marze o corce a przeczuwam syna
Est lubi tę wiadomość
-
krysiak wrote:To tak jak ja. No tak bym chciala dziewczynke, ale to chyba wiekosc kobiet marzy o malej ksiezniczce w domu. Najwyzej nastepnym razem zrobimy sobie dziewczynke gdyby sie okazalo, ze tym razem to mezczyzna