Ciąża po CLO- komu się udało???
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej z mężem staramy sie już 5 lat o dziecko ja mam prawie 26 lat mój mąż prawie 31 lat jesteśmy 3 lata po ślubie. Jeżdżę od lekarza do lekarza i niestety nic teraz miałam 2 stymulowany cykl clo+ ovitrelle miałam 2 duże pecherzyki oba pękły ciałko żółte było. Dzisiaj 25 dc i mam lekkie plamienie i czuje ze nadchodzi okres. Wyniki mam dobre mój mąż tez wiec nie wiemy jaka jest przyczynastaraczkag
-
Witam ,
staramy się o dziecko ponad 3 lata , zarówno ze mną jak i z moim partnerem jest wszystko dobrze .
Partner ma wzorowe wyniki , ja z krwi mam podwyższone jedynie testosteron .
Nikt wcześniej nie traktował mnie poważnie ponieważ każdy lekarz mówił że jestem jeszcze ''młoda'' że mam czas...
W końcu trafiłam do dobrego lekarza (mam taką nadzieję) który ułożył mi plan leczenia .
Od następnego cyklu zaczynam brać CLO . Zobaczymy z jakim efektem .
Czy którejś z Was pomogły odrazu ? Lekarz przepisał mi jedynie CLO , i Inofolik .
-
staraczkag wrote:A czy którejś z Was może nie udało się zajść w ciąże po clo i ovitrelle ?
Mi się udało w pierwszym cyklu, z clo i ovitrelle, po poronieniu nie pękały mi przez rok pęcherzyki i torbiele na okrągło, ten zestaw leków pomógł. I udałam się do kliniki niepłodności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 09:55
Aniołek 9tc (*) 10.02.2017
Kochany synuś Sebastian 07.12.2018 :*:*:*
-