Ciąża po CLO- komu się udało???
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli jeśli marzę o bliźniętach to clo powinno być moim przyjacielem?
Natalia J., kejti91 lubią tę wiadomość
-
Aniolek87 wrote:Witajcie.Ja staralam sie z narzeczonym niecaly rok.Trzy ostatnie cykle (marzec kwiecien maj) byly stymulowane clo.Dwa pierwsze cykle clo 1x1 od 5 do 9 dnia cyklu(po tej dawce mialam tylko jedno jajeczko)plus monitoring i pregnyl na pekniecie jajeczka.W trzecim cyklu bralam clo 2x2 od 3 do 9 dnia cyklu i mialam az 3 dominujace jajeczka ten cykl byl udany,pomijajac fakt ze zrobil mi sie torbiel na jajniku i tak jestem przeszczęśliwa !
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
A co bierzesz np.duphaston na wchłonięcie torbiela? Mnie też ten dziad się zrobił.
-
W pierwszej ciąży - pierwszy cykl z clo i ciąża bliźniacza (ale tylko synka donosiłam), teraz druga ciąża - rok starań i piąty cykl z clo i znów ciąża bliźniacza
kejti91, TakaSobie, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Hej. Mi też udało się przy pierwszym cyklu z Clo. Widzę, że to jest dość częste. Brałam 1 tabletke dziennie od 5 do 9dc, owulacja była późna bo ok 20-21dc po zastrzyku z pregnylu. Jakby nie było udało się i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Jesteśmy przeszczęśliwi
kejti91, Płatek szkarłatny, Girl25, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Hej, mi się udało przy pierwszym cyklu bez pregnylu. Nie mogłam w to uwierzyć. To coś pięknego. Zaczął się 19 tydzień i prawdopodobnie to chłopiec. Mam nadzieję, że każdemu się uda kto próbuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 07:27
kejti91, Płatek szkarłatny, Rania, Foto_Anna lubią tę wiadomość