Ciąża po CLO- komu się udało???
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja zaszłam w 3 cyklu z clo (2-6dc) i luteiną (16-25dc)-cykle nieregularne. Po 9 miesiącach od odstawienia tabletek. Z czego 2 cykl z clo był najprawdopodobniej bezowulacyjny. W 14dc pęcherzyk tylko w lewym jajniku 18,5mm, 27dc już cień 2 kreski na teście:)
Córka!!! Kochana Hania :* 38+6, 19.30, 51cm, 2760 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi też się udało w pierwszym cyklu z clo Brałam 3-7 dc po pół tabletki , bez monitoringu ani zastrzyku na pęknięcie , jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to zaczęłam brać duphaston.
Płatek szkarłatny, Foto_Anna lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyja tez swoją ciaze zawdzięczam clo - udało sie w pierwszym cyklu. W 6 tyg na pierwszym usg okazało sie ze trojaczki, niestety w 8 tyg okazało sie ze jeden zarodek nie rozwinął sie prawidłowo i prawdopodobnie sie wchłonie i bedą tylko bliźniaki:( teraz drżę przez każdym usg i czekam z ogromna niecierpliwoscią czy wszystko bedzie dobrze. Mowię Wam dziewczyny, jakie to są stresy...
-
nick nieaktualny
-
18 miesięcy starań z czego 8 z clo od 5-10dc po1x1. Jestem w trakcie robienia hcg(ciąża potwierdzona) i czekamy na bicie serduszka- wizyta w pt za tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 17:30
Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość
-
Hej. W zasadzie to mozna powiedzieć, że ciąża i z Clo i bez. Bralam Clo 3 cykle, postanowiłam na grudzień przerwać żeby dac sobie odpocząć. Staraliśmy się o drugie dziecko 3 lata, z czego jakieś pół roku pod okiem lekarza. Miałam początki depresji więc postanowilisimy chodziaz na święta odpocząć i nie myśleć i temperaturach, lekach itp. 27.11 ostatnia @, 30.12 pozytywny test Termin na początek wrzesnia.
-
Hej. U mnie prawie 2 lata starań o 2 dziecko. Cykle nieregularne, problemy z owulację. 3 cykle z CLO zakończone niepowodzeniem. Na CLO reagował lewy jajnik i dochodziło do owu, ale jajowód okazał sie po tej stronie niedrożny. Prawy jajnik (drożny jajowód) na CLO nie reagował. Byłam załamana. Odstawiłam CLO. Zaczęłam brać na własną rękę zioła w postaci tabletek Dong Quai plus Luteinę i wtedy się udało.