Ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
No i ja się Aguś cieszę z tego siku bo to znaczy że maciczka rośnie a jednym z pierwszych objawów śmierci zarodka jest to, że on już nie rośnie, a jak on nie rośie to macica też nie - więc biorę sikanko jako dobry znak
Agnieszka0812, Foto_Anna lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Haha piłaby taki ale bez tego buraka Chciałam być taka eko i w ogóle i kupiłam sobie 27.08 sok z buraka i on był chyba jakiś nieświeży bo na dole miał taką jakby galaretkę i mi to wpadło do buzi i na drugi dzień wymiotowałam - już ciążowo - ale powiązałam to z tym sokiem podswiadomie i jak teraz myślę o soku z buraka to mam odruch wymiotny
Ale mąż się troszczy o Ciebie cooo Ja tam dzisiaj na obiad jem kebaba Zdrowo będę się odżywiać chyba od drugiego trymestru jak przejdą mi całkowicie mdłości na zdrowe rzeczy ;dAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Kebab Właśnie siedziałam i myślałam co tu wszamać, w brzuchu mi burczy, ale na nic nie mam ochoty - już wiem
Też mi nie podchodzi nic zdrowego i dobrego, serio... Może poza zupami. Za to McDonald's śni mi się po nocachAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Kebaba bym zjadła dobrego dziś u teściowej zrobiłam piersi z kurczaka w cieście naleśnikowym pikantnym buraka obieramy ze skórki, gdybyś takiego spróbowała może by Ci smakował, a i mamy wyciskarke jest sto razy lepsza od sokowirówkiFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Ja to jednak glupia jestem, znowu się naczytałam o tym krwiaku
U mnie na samym początku była torbiel ale się wchłonęła i jest spokój z tym dziadostwem. Wiem, że krwiak to co innego, ale też się paskudnik wchłonie! Bierzesz leki, odpoczywasz, robisz wszystko to co powinnaś. Dobra książka do ręki i relaksAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:I wiem, że łatwo się mówi, ale musisz uwierzyć w swojego maluszka, że jest silny i da sobie radęFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:No i chyba najgorsze jest to, że nie wierzę... Nie wiem dlaczego, zawsze jestem optymistycznie nastawiona, teraz niestety nie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Może uwierzysz dopiero jak minie ten pechowy 11 tydzień...
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Pewnie tak, ale jak widzę na zdjęciu większy krwiak od pęcherzyka to mi niedobrze się robi. Na szczęście jutro mąż zawiezie i odbierze chłopaków ze szkoły, potem logopeda i dentysta. Jutro plan leżeć cały dzień
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Mam za sobą 3 poronienia i 4 Aniołki w niebie,
27.08.15 na świat przyszła nasza cudowna i wyczekana córeczka
I szczerze powiem że każdy dzień w ciąży był prośbą do Boga o następny. Nie mogę powiedzieć że strach, obawa, niepewność czy wszystko jest dobrze kiedyś mija. Nawet po porodzie każdego dnia modlę się i proszę o zdrowie dla małej. To jest nasz cud.
Na pewno troszkę większą ulgę czułam przy ruchach.
Musisz wierzyć że wszystko będzie dobrze
PowodzeniaAgnieszka0812, tysiaa93, Babu lubią tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Mam za sobą 3 poronienia i 4 Aniołki w niebie,
27.08.15 na świat przyszła nasza cudowna i wyczekana córeczka
I szczerze powiem że każdy dzień w ciąży był prośbą do Boga o następny. Nie mogę powiedzieć że strach, obawa, niepewność czy wszystko jest dobrze kiedyś mija. Nawet po porodzie każdego dnia modlę się i proszę o zdrowie dla małej. To jest nasz cud.
Na pewno troszkę większą ulgę czułam przy ruchach.
Musisz wierzyć że wszystko będzie dobrze
Powodzeniaagatka196 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15