Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
Jolcia gratuluje malenstwa i ze taka dzielnia bylas:-)Synus przeslodki i te buziaki pyziaki Sa przeslodkie.
Co to grzyba w mieszkaniu to Tu w de to Jakies przeklestwo.ja mialam w sypialni przy oknie i ciagle chorowalam.a moja siostra jeszcze jak Tu mieszkala miała za szafa i w kuchni,mimo wietrzenia tego latwo sie nie da pozbyc.To zalezy tez jak ocieplone Sa mieszkania.pozniej siostra wrocila Do polski i mialy dzieci robione badania alergiczne i okazalo sie mnostwo grzybow i bakterii w organizmie bylo.
Moja Mama mieszka w pl 30 lat w bloku i nigdy nie bylo problemu z wilgocia a Tu jesst katastrofa ,mieszkania strasznie zagrzybiale
Ja tez mam pralko-suszarke i niewyovrazam sobie sussenia w miesskaniu.Ale i tak nie möge sie doczekac Kiedy wreszcie bedzie mozna wywiesic Pranie na sloneczku:-)
U jedychw odliczanue Do porodu a ja odliczam Do czwartku i mam nadzieje ze wreszcie dowiem sie co za rozrabiak mieszka w moim brzuszku i czy wszystko wporzadku jest.
A i tlusty czwartek wreszcie mozna bedzie sie troche poobiadac poczusiami:-) -
Ja od poczatku jak tu mieszkam wszystko podpisuje na - ska pomimo ze listy czy dokumenty sa na meza i zadnego zamieszania jeszcze nie bylo. Ale np w szpitalu ksiazeczka zdrowia Julanka zostala wpisana moim nazwiskiem pomimo ze maz trzy razy mowil ze maly ma koncowke ski.
Ja mysle ze te grzyby sa przez to ze tutaj jest zwyczaj tapetowania mieszkan a na to farba jest jeszcze nakladana. Sami tak niestety mamy zrobione i powiem szczerze nie podoba mi sie to...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 17:22
(**) Nasze kochane aniolki-bliźnieta- 30.03.2011- 11tc
[/url]
[/url]
[/url]
-
Wzięłam wlasnie ciepła, pachnąca kąpiel plus do łapki lody hihihi na poprawę tego koszmarnego dnia. Ale juz mi lepiej
Dzis założyłam sie z kolega o 6pak Desperado..on mówi ze urodzę w Walentynki a ja ze 13 tego w urodziny meza
ech mimo, ze staram sie o tym ńie myślec to ciagle te myśli biegną w jednym kierunku.
A co do grzybów oj to faktycznie słyszałam ze one bardzo wpływają na zdrowie i trzeba jak najszybciej je eliminować tylko ze to uparte dranie i czesto powracają. My tu chyba nie mamy problemu z grzybami, przynajmniej nie zauważyłam. -
Kamka87 a no chyba ze tak:)
Kasia u mnie lody byly wczoraj, dzis chipsy:) no ciekawe czy wygrasz zaklad, gorzej jak nikt nie trafi. Tez staram sie nie myslec, ale wiesz dobrze ze sie tak nie da.
Jola dzieki za odpowiedz, a wiesz ze zrobilam dzis 15pieter co dwa schodyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 19:59
jola83 lubi tę wiadomość
-
Ale wszystko sie szybko wchlania, po 1-2 dniach nie bylo sladow i synek byl czysciutki, w ogole moj sspital promowal naturalne podejscie do rodzenia, nastawiony byl bardzo na karmienie piersia, kobietom po ktore mialy problem w sspitalu z karmieniem naprawde bardzo pomagali zeby tylko udalo jej sie karmic.. No i sposoby leczenia chociazby leczenie /gojenie sie nacietego krocza twarogiem z lidla
Tigana lubi tę wiadomość
-
Jola twarog z lidla :0 normalnie az mnie przytkalo ze takie "domowe" sposoby stosuja w szpitalu
Mamax jak moje cory mialy wysoka goraczke i nie moglam jej zbic to wlewalam letnia wode do wanny tzn tak ze 2°C mniej niz temp dziecka i wchodzilam z cora do wanny (ja kladlam sobie na piersi) , jak do jutra bedzie sie utrzymywac lec z nim do lekarza, zdrowka dla malego zycze !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 21:56
-
Mamax, mam nadzieje ze uda ci sie zbić.
Wenda, tu nie ma takiego jakiego jak w Polsce twarogu chybaże znajdziesz polski sklepsa takie serki jak quark ale to bardziej do naleśników, takie jogurtowe choc dziewczyny z naszego forum pisały kiedys ze piekły z nich serniki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 22:02
-
Witam się z Wami i jednocześnie żegnam
30.01 poszłam na usg poznać płeć Maleństwa, a usłyszałam, że serduszko przestało bić
Życzę Wam spokojnych ciąż, lekkich porodów i zdrowych maluchów
Może jeszcze kiedyś do Was wrócę