Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża w Niemczech
Odpowiedz

Ciąża w Niemczech

Oceń ten wątek:
  • Ewelina1989 Ekspertka

Wysłany: 2 maja 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, czy któraś jest lub może była w posiadaniu quinny moodd?? Proszę o opinie

201509284965.png
    201703075565.png
  • Magdalena2202 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina miałam okazje jeździć tym wózkiem przez pare dni w wersji spacerówej

klz9hdge0lglbc15.png

dqpr9vvjo20nv5qb.png
  • Ewelina1989 Ekspertka

Wysłany: 2 maja 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena no o wersje spacerowa mi chodzi no piękny jest, ale pisza ze ta buda nie chroni przed niczym...

201509284965.png
    201703075565.png

Wysłany: 2 maja 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez uważam ze jest piękny i to fakt zamieniłam się z koleżanka stokkiem na pare dni i w stokke była ogromna buda z dodatkowym co szło wyciągnąć i jeszcze się powiększała a quinny ma taka materiałowa malutka co szczerze chyba prze niczym nie chroni . Na dodatek rusza się na wszystkie strony nie usztywniana jest . Może quinny zapp spacerowy by ci się podobał ? Składa się na malutki a ten pierwszy koła osobno o śmiesznie osobno

klz9hdge0lglbc15.png

dqpr9vvjo20nv5qb.png
  • Ewelina1989 Ekspertka

Wysłany: 2 maja 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale zapp to nie moodd. Stokke też jest super ale chyba mneijsza ta spacerówka chyba szybciej dziecko sie przestanie miescic. Ehhh... I mam dylemat czy kupić w zasadzie wózek który mam w domu tylko jest piękny. Chodzi miże wymienie na taki sam bo ja mam 3w 1 więc moja spacerówka gabarytowo to samo. tylko, w moim wózku i gondoli i spacerówce słonce wiatr deszcz nic nie jest straszne:/

201509284965.png
    201703075565.png

Wysłany: 2 maja 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mój stokke wymieniłam na spacerówkę normalna jak Colin miał roczek ale myśle ze śmiało jeszvze rok by pojeździł z tym
    Ze chodziło mi o miejsce w bagażniku :) może najlepiej jechać do sklepu i pooglądać sobie na żywo . Mnie tez sie podobał buggy kiss jak sie nie mylę w nazwie .

Ah w tym modd jest ten prążek miedzy nogami to nie wiek jak długo tam dziecko bedzie sie mieścić i czy jest wyciągany

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 10:08

klz9hdge0lglbc15.png

dqpr9vvjo20nv5qb.png
  • Ewelina1989 Ekspertka

Wysłany: 2 maja 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może quinyy yazz?

201509284965.png
    201703075565.png

Wysłany: 2 maja 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie trochę za kosmiczny :)

klz9hdge0lglbc15.png

dqpr9vvjo20nv5qb.png
  • annaki Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika no cóż to życzę udanego urlopu :-) , daj znać po powrocie jak było :-)

MonikaDM lubi tę wiadomość

nugesuy.png
    ckaimdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakupy zrobione - maly ma spodenki, koszulki, czapki i sandałki, apteczka uzupełniona, jeszcze dzis dokupie kremy z filtrem. I wlasciwie jestesmy gotowi. Jutro kupie malemu swierze precle bo lubi i wlasciwie jestesmy gitowi. Czy moge zabrac malemu do samolotu te precle czy jakieś owoce czy keksy?

Endokobietko jakbys sobie przypomniale nazwe tego mleka to byloby milo, a ja sie rozejrze dzis w sklepie.

Ewelina nie wiem gdzie te ceny widziałaś bo my placimy więcej za jednym n tydzien niz Ty napisalas za dwa. Do Turcji chcieliśmy jechać mimo ze zamowienie teraz to byl spontan bo mielsmy leciec dopiero we wrzesniu.
    Jak bedziemy sie bac to mamy wykupione dodatkowe ubezpieczenie, ktore gwarantuje nam powrot kiedy chcemy nawet w ten sam dzien kiedy przyjedziemy na miejsce. Jak bedzie zle to Wam napisze po powrocie jak bedzie fajnie tez ;)

Endokobietka lubi tę wiadomość

• Ewelina1989 Ekspertka

Wysłany: 2 maja 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika mąż przyniósł jakieś gazetki z wycieczkami i tam Turcja za tyle była w pl zreszta też podobnie.
    No nic udanego urlopu życze:)

201509284965.png
    201703075565.png
  • Endokobietka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika
    https://www.milupa.de/produkte/milupa-milumil-spezial-heilnahrung-von-geburt-an/ ja uzywalam tego jak Jas bral antybiotyk i mial po nim biegunke, super bylo, jedyne jakie jadl.

Do samolotu dla dziecka mozesz zabrac wszystko, ja nawet wzielam 2 soki litrowe + butle jego z woda i druga z sokiem, nikt nigdy sie nei czepial, na zadnym lotnisku. Jak lubi to mozesz wziac te owoce wyciskane w tubkach, albo sloiczek. Wszystko tylko sprawdzili i musialo byc w tych woreczkach 1 litrowych - te najtaniej mozna kupic w Ikea, lub w jakiejs drogerii, na lotnisku drogo, a i zachowaj je na droge powrotna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 14:57

17u93e5exqfllrog.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje. O tych woreczkach nie pomyslalabym. Wiem, ze to tylko kilka godzin ale wolę miec niz nie miec. A to mleko sobie przypominam, juz chyba nam tu pokazywalas.

• Endokobietka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika wez wiecej jedzenia, na wszelki wypadek, ja juz kiedys mialam lot opozniony o 2 godziny, ja wole miec za duzo niz za malo :)

MonikaDM lubi tę wiadomość

17u93e5exqfllrog.png
  • Berlinianka Przyjaciółka

Wysłany: 2 maja 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jakie litrowe woreczki chodzi? Mogę prosić linka?
    No ja akurat miałam problem w Turcji czego się nie spodziewałam bo przeważnie na polskich lotniskach robili problem a tu w Turcji pozwolili mi tylko jedna wodę dla dziecka zabrać

qb3c3e5e6ni45jhf.png
  • Mamax Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika- Udanego urlopu ;-) My jak lecielismy z Maximiliankiem do anglii to jedzenia nie moglismy miec po za butelka wody i to maz przy nich musial sie z niej napic ;-)

Ewelina- Meza kuzynka pracuje w biurze podrozy i mowila nam ze rzeczywiscie wycieczki do Turcji itp sa tansze niz wczesniej. Ale ze sa az takie tanie to chyba niemozliwe ;-)

Ja tam tez bym jechala. Do odwaznych swiat nalezy a wychodzac z domu na glupie zakupy tez nie mamy gwarancji ze nic sie po drodze nie wydarzy. Natomiast osobiscie jakbym miala wybierac wycieczke do turcji a w polskie gory to bym wybrala gory bo turasow nie lubie i nie ciagnie mnie do ich kraju a gory kocham ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 19:48

(**) Nasze kochane aniolki-bliźnieta- 30.03.2011- 11tc
    82do3e5er89phwkq.png[/url]

zrz6anlirvrf5z1r.png[/url]

f2wl6iyemrinq9lg.png[/url]
  • Endokobietka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.bagaz-podreczny.info/2013/03/pyny-w-bagazu-podrecznym-jak-przewozic.html?m=1 tu macie.

17u93e5exqfllrog.png
  • Ewelina1989 Ekspertka

Wysłany: 2 maja 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamax pierwsze lepsze ogloszenie z biura w Sosnowcu z którego bylismy w Egipcie i z którego siostra moja jezdzi bardzo czesto. Nie jakiś kogucik biuro tylko normalne biuro podróży wspolpracujace z różnymi biurami. Proszę http://summer-time.pl/op,club-konakli,14651,Turcja,Katowice,2016-05-02,,,,2,,Wszystko+w+cenie,,samolot,,,,,6;8 No bo tego z de ci nie pokaze i nie powiem gdzie bylo maz po prostu przyniosl gazetkę moze to byla taka co w netto czy lidlu maja z wycieczkami nie wiem pokazywal mi tylko tydzień all inclusiv turcja 300 €2 ty 500€
    Po pierwsze kraje arabskie tańsze po drugie jeszcze nie sezon

201509284965.png
    201703075565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze raz napisze...Turcja NIE jest krajem arabskim!!

Tu sa wyszczegolnione kraje arabskie i Turcja do nich nie nalezy:
    https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Kraje_arabskie

I ja tez uwielbiam góry, ale nie tylko na nie patrzec tylko po nich lazic a z malym dzieckiem to poprostu niewygodne. Jak mam jechać w góry żeby na nie patrzec z tarasu hotelowego to wolę jechać na plaże (sporty zimowe sa dla mnie zbyt karkołomne). W góry bedziemy jeździć bo uwielbiamy ale jak Vincent bedzie starszy. Uwielbiamy Bieszczady, ale maz jeszcze nigdy nie byl Karkonoszach.

• Kasia83 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM udanego urlopu:) My bylismy tylko w Istanbule 3 dni (we dwojke wtedy) i bardzo bardzo nam sie podobalo:) Zazdroszcze;) My wybieramy sie na w czwartek na 4 dni do Saksonii-okolice Drezna i m.in sakosonska Szwajcarie sobie zobaczymy,

A Zakopane hmm ja z Krakowa wiec w zasadzie tyle razy tam bylam, o kazdej porze roku i kocham to miasteczko;) na pewno ma swoje minusy, ale tyle wspomnien mam w glowie, ze grzechem moim byloby nie lubic tego miejsca:)

W ten weekend zabralismy Gabrysie do kinderbauernhof Pinke-Panke.. Dziewczyny z Berlina polecam. Gabryska byla oczarowana tym miejscem;)ze cala noc mi prawie nie spala;)

Dzis kupilam jej w koncu zestaw do piaskownicy I moje dziecko mogloby tam siedziec godzinami a lament straszny jak musielismy isc do domu;)

A I prosze o pomoc.. Jak po niemiecku beda takie ogrodniczki do piaskownicy??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 23:12

zem3zbmhb277dwos.png

Tabelka:Mamuski w Niemczech
‹‹ 742 743 744 745 746 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ