Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez uważam ze jest piękny i to fakt zamieniłam się z koleżanka stokkiem na pare dni i w stokke była ogromna buda z dodatkowym co szło wyciągnąć i jeszcze się powiększała a quinny ma taka materiałowa malutka co szczerze chyba prze niczym nie chroni . Na dodatek rusza się na wszystkie strony nie usztywniana jest . Może quinny zapp spacerowy by ci się podobał ? Składa się na malutki a ten pierwszy koła osobno o śmiesznie osobno
-
No ale zapp to nie moodd. Stokke też jest super ale chyba mneijsza ta spacerówka chyba szybciej dziecko sie przestanie miescic. Ehhh... I mam dylemat czy kupić w zasadzie wózek który mam w domu tylko jest piękny. Chodzi miże wymienie na taki sam bo ja mam 3w 1 więc moja spacerówka gabarytowo to samo. tylko, w moim wózku i gondoli i spacerówce słonce wiatr deszcz nic nie jest straszne:/
-
Ja mój stokke wymieniłam na spacerówkę normalna jak Colin miał roczek ale myśle ze śmiało jeszvze rok by pojeździł z tym
Ze chodziło mi o miejsce w bagażnikumoże najlepiej jechać do sklepu i pooglądać sobie na żywo . Mnie tez sie podobał buggy kiss jak sie nie mylę w nazwie .
Ah w tym modd jest ten prążek miedzy nogami to nie wiek jak długo tam dziecko bedzie sie mieścić i czy jest wyciąganyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 10:08
-
nick nieaktualnyZakupy zrobione - maly ma spodenki, koszulki, czapki i sandałki, apteczka uzupełniona, jeszcze dzis dokupie kremy z filtrem. I wlasciwie jestesmy gotowi. Jutro kupie malemu swierze precle bo lubi i wlasciwie jestesmy gitowi. Czy moge zabrac malemu do samolotu te precle czy jakieś owoce czy keksy?
Endokobietko jakbys sobie przypomniale nazwe tego mleka to byloby milo, a ja sie rozejrze dzis w sklepie.
Ewelina nie wiem gdzie te ceny widziałaś bo my placimy więcej za jednym n tydzien niz Ty napisalas za dwa. Do Turcji chcieliśmy jechać mimo ze zamowienie teraz to byl spontan bo mielsmy leciec dopiero we wrzesniu.
Jak bedziemy sie bac to mamy wykupione dodatkowe ubezpieczenie, ktore gwarantuje nam powrot kiedy chcemy nawet w ten sam dzien kiedy przyjedziemy na miejsce. Jak bedzie zle to Wam napisze po powrocie jak bedzie fajnie tezEndokobietka lubi tę wiadomość
-
Monika
https://www.milupa.de/produkte/milupa-milumil-spezial-heilnahrung-von-geburt-an/ ja uzywalam tego jak Jas bral antybiotyk i mial po nim biegunke, super bylo, jedyne jakie jadl.
Do samolotu dla dziecka mozesz zabrac wszystko, ja nawet wzielam 2 soki litrowe + butle jego z woda i druga z sokiem, nikt nigdy sie nei czepial, na zadnym lotnisku. Jak lubi to mozesz wziac te owoce wyciskane w tubkach, albo sloiczek. Wszystko tylko sprawdzili i musialo byc w tych woreczkach 1 litrowych - te najtaniej mozna kupic w Ikea, lub w jakiejs drogerii, na lotnisku drogo, a i zachowaj je na droge powrotna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 14:57
-
nick nieaktualny
-
Monika- Udanego urlopu
My jak lecielismy z Maximiliankiem do anglii to jedzenia nie moglismy miec po za butelka wody i to maz przy nich musial sie z niej napic
Ewelina- Meza kuzynka pracuje w biurze podrozy i mowila nam ze rzeczywiscie wycieczki do Turcji itp sa tansze niz wczesniej. Ale ze sa az takie tanie to chyba niemozliwe
Ja tam tez bym jechala. Do odwaznych swiat nalezy a wychodzac z domu na glupie zakupy tez nie mamy gwarancji ze nic sie po drodze nie wydarzy. Natomiast osobiscie jakbym miala wybierac wycieczke do turcji a w polskie gory to bym wybrala gory bo turasow nie lubie i nie ciagnie mnie do ich kraju a gory kochamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 19:48
(**) Nasze kochane aniolki-bliźnieta- 30.03.2011- 11tc
[/url]
[/url]
[/url]
-
Mamax pierwsze lepsze ogloszenie z biura w Sosnowcu z którego bylismy w Egipcie i z którego siostra moja jezdzi bardzo czesto. Nie jakiś kogucik biuro tylko normalne biuro podróży wspolpracujace z różnymi biurami. Proszę http://summer-time.pl/op,club-konakli,14651,Turcja,Katowice,2016-05-02,,,,2,,Wszystko+w+cenie,,samolot,,,,,6;8 No bo tego z de ci nie pokaze i nie powiem gdzie bylo maz po prostu przyniosl gazetkę moze to byla taka co w netto czy lidlu maja z wycieczkami nie wiem pokazywal mi tylko tydzień all inclusiv turcja 300 €2 ty 500€
Po pierwsze kraje arabskie tańsze po drugie jeszcze nie sezon -
nick nieaktualnyJeszcze raz napisze...Turcja NIE jest krajem arabskim!!
Tu sa wyszczegolnione kraje arabskie i Turcja do nich nie nalezy:
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Kraje_arabskie
I ja tez uwielbiam góry, ale nie tylko na nie patrzec tylko po nich lazic a z malym dzieckiem to poprostu niewygodne. Jak mam jechać w góry żeby na nie patrzec z tarasu hotelowego to wolę jechać na plaże (sporty zimowe sa dla mnie zbyt karkołomne). W góry bedziemy jeździć bo uwielbiamy ale jak Vincent bedzie starszy. Uwielbiamy Bieszczady, ale maz jeszcze nigdy nie byl Karkonoszach. -
MonikaDM udanego urlopu:) My bylismy tylko w Istanbule 3 dni (we dwojke wtedy) i bardzo bardzo nam sie podobalo:) Zazdroszcze;) My wybieramy sie na w czwartek na 4 dni do Saksonii-okolice Drezna i m.in sakosonska Szwajcarie sobie zobaczymy,
A Zakopane hmm ja z Krakowa wiec w zasadzie tyle razy tam bylam, o kazdej porze roku i kocham to miasteczko;) na pewno ma swoje minusy, ale tyle wspomnien mam w glowie, ze grzechem moim byloby nie lubic tego miejsca:)
W ten weekend zabralismy Gabrysie do kinderbauernhof Pinke-Panke.. Dziewczyny z Berlina polecam. Gabryska byla oczarowana tym miejscem;)ze cala noc mi prawie nie spala;)
Dzis kupilam jej w koncu zestaw do piaskownicy I moje dziecko mogloby tam siedziec godzinami a lament straszny jak musielismy isc do domu;)
A I prosze o pomoc.. Jak po niemiecku beda takie ogrodniczki do piaskownicy??Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 23:12