Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Berlinianka i co tam ciekawego wyczytalas albo daj linka.
Jas dzis rano nie chcial zrobic siku do wc ani nocnika, uciekl z gola pupa i zrobil na dywan, ba nawet na 2 dywany, bo po 1 paru kroplach sie wystraszyl i uciekl dalej a tam juz drugi dywan. I jeszcze na caly Regulator krzyczal: Mama nass"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 08:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Endokobietka wrote:Berlinianka i co tam ciekawego wyczytalas albo daj linka.
Jas dzis rano nie chcial zrobic siku do wc ani nocnika, uciekl z gola pupa i zrobil na dywan, ba nawet na 2 dywany, bo po 1 paru kroplach sie wystraszyl i uciekl dalej a tam juz drugi dywan. I jeszcze na caly Regulator krzyczal: Mama nass" -
nick nieaktualny
-
Monika i jak tam to nie byla trzydniówka?nie było wysypki?
A jak to z tym tacierzynskim?to jak mój nic nie zglaszal ani nic to jeszcze może do 3roku małego wykorzystać te dwa miesiące?
Magdalena oj współczuję.I jak tam Colinek sie czuje?oby szybko wrócił do zdrowia!
Biedne te dzieciaczki jak chorują. -
Magdalena, jak tam sytuacja z Collinem? Bylas u.lekarza? Mam na
nadzieje,ze juz lepiej.
MonikaDM twoje uda mnie rozbawily;)
My juz na nowym mieszkanku:) Zmeczeni i styrani, ale jest super:) Gabrysi a spi juz w swoim pokoiku. Niestety budzi sie co chwila, ale to moze przez to, ze tyle sie dzis dzialo;)Jutro dalsza czesc rozpakowywania sie:) -
Kasia super powodzenia w Polsce
Chyba trochę ci zazdroszczę czasem mam dość de
Dziewczyny lepiej troszkę . Byliśmy w środę w szpitalu bo nasz lekarz na urlopie . Dopiero wczoraj wieczorem temperatura troszkę spadła do 38,3 i wkoncu zaczął jeść . Dzisiaj w nocy 38,4 ale myśle ze sytuacja sie poprawia i dzisiaj bedzie już ok . Oby
-
nick nieaktualnyWendy to nie byla trzydniowka. Niby temperatura przez trzy dni ale zero wysypki.
Kasia bo to sama prawda. Uda sa zawsze dwaSuper, ze już ponpezeprowadzce. Gabi pewnie trisze odreagowuje ale bedzie dobrze.
Magdalena fajnie, ze Colincio zaczal jesc, moj to niby jadl ale mniej i ma prawie pol kg mniej teraz. Mam nadzieję, ze teraz tylko będzie sie popeawiac.
Wendy podobno tak mozna, my sie o to nie dowiadywalismy wiec szczegółów nie znam.