Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
derii84 wrote:Hej gwiazdeczki,ja dzisiaj cos nie bardzo się czuje,sen mnie zmaga,do tego ból pleców oraz twardy brzuch
i jeszcze się dobiłam mierząc obwód brzucha...ludziska mam 24 tydzień a w obwodzie 98cm!!!!!!!!
ja ból pleców odczuwam już od paru tygodni, nie wiem czy to przejdzie czy raczej sie jeszcze nasili
obwodem się nie martw po porodzie zrzucimy
-
Kafabi gratuluję 100 dniówki ,będę świętować to samo w przyszłym tygodniu
Widziałąm,zę pojawiłaś się w lutówkach
szkoda ,że nie wylosowali nas do pary,bo chociaż bedac tutaj moglybysmysie skontaktować w razie czego
Pisałąś ,że to Twoja druga ciąża...ale tutaj w Norge??
-
Czesc dziewczynki! Mnie dzisiaj glowa boli caly dzien i zaczyna mnie w gardle drapac i czuje sie do du..
Czuje ze to chyba znowu jakas grypa albo wirus a dopiero co sie zaszczepilam wrrrr Wziełam sobie paracet,to może mnie chociaz głowa przestanie bolec. -
No wszyscy teraz choruja na grype i jeszcze mamy ospe w przedszkolu. Kurde 1,5 miesiaca temu bylam chora i bralam antybiotyki i teraz czuje sie tak samo wrr a w moim odziale mam 46 dzieci i wiekszosc sie smarka i kaszle.
-
Dzień dobry
Maja słuchaj rad koleżanek i wyrywaj do lekarza,przecież nie możesz się faszerować ciągle antybiotykami.
Ja się zwolniłam dzisiaj,tzn o godzinę szybciej wróciłam do domku,miałam brzuch twardy i zułam skurcze,więc stwierdziłam ,że ryzykować nie będę,bezpieczeństwo dzidzi najważniejsze:0 Wzięłam nospę i ciut przeszło,staream się relaksować..przed tv i laptopkiem:) -
Dzisiaj czuje sie lepiej Jedynie co to sie smarkam. Co do skurczy to ja wczoraj mialam pare razy i dzisiaj tez.W sumie ciezko to nazwac skurczami,boli mnie w dole brzucha dosyc mocno i przechodzi po ok pol minucie.Ja mysle ze sa to te skurcze braxtona-hicksa.Ja dzisiaj pracuje do 20.30 od rana wrrr ale na szczescie jutro juz piatek
-
Cieszę się,że dzisiaj z Tobą lepiej tak,to są skurcze braxtona-hicksa,ale niestety u mnie nie przechodzą nawet po 10 min,dlatego dmucham na zimne. tak miałam z tymkiem i chłopak mi się urodził w 36 tyg,pomimo brania leków:P
-
witam kobitki
Ja już też kilka razy miałam te skurcze i wtedy cały dzień plackiem leżałam. A dzisiaj strasznie w krzyzu mnie łupie i ledwo chodzę Synek własnie ze szkoły przyszedł i muszę pomóc mu muffinki zrobić, bo na karate mają Halloween fest dzisiaj -
Oj biedna Kafabi jesteś
Mój już ma drugie Halloween,ale na szczęście nic nie muszę przygotowywać,bo te pierwsze było w Kinie,tam mieli gry i zabawy,no i mogli sobie kupic to,co chcieli,a dzisiaj na SFO ma,także oni zapewniają dzieciom wszystko(w końcu się za coś płaci ).
Ale wiem,co czujesz Kochana,ja miałam w tamtym tygodniu kongo z wypiekami na dwa Tymka przyjęcia urodzinowe...myślałam,że pierdolca dostanę -
no już po 26 tyg. lekarz/położna wystawia jaki jest termin porodu w następnym tygodniu będę składać, muszę jeszcze szefa odwiedzić,żeby mi wystawili zaświadczenie o zarobkach wszystko wyślę przez internet, wiec nie będę się stresować,że cos zawieruszą U nas na decyzję czeka się około 3 miesiecy, wiec wole już wysłac, bo tempo oni też swoje mają
ja na zwolnieniu jestem