Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dopiero wlazłam do łóżeczka.Wróciłam z pracy o 21.00,wykąpałam się i teraz chwila relaksu.
Ja pracuje jeszcze na 100% ale na pewno od 1 grudnia bede chciałą już pracować na 50 %.
Jak dobrze,że jutro już piątek -
Kochane no i mamy piąteczek :)Jakie plany na weekend !?
ja dzisiaj spałam w nocy bardzo nieciekawie, może w sumie ze 4 godziny! kotłowałam się z boku na bok i miejsca nie mogłam sobie znalezć. Czy wy również macie problemy ze spaniem !?
Miłego dnia Wam życzę -
Hej Dziewczyny
Maja Ty już powinnaś być na 50%,podziwiam Cię
Kafabi gratuluję 7 miesiąca Tobie czas leci,mi natomiast się dłuży...
Pracuję już od września na 50%,jestem cały czas na nogach,nie służy to brzusiowi,kręgosłupowi i sprzyja obrzękom
a ze spaniem to mam ciężko,natomiast dzisiejszej nocy spało mi się bardzo dobrze
A co do planów,moje koleżanki wybierają się na imprezę Halloweenową,ja niestety zostaję w domu,nie wiem czy mąż nie ma jakiś planów na męskie spotkanie,więc pewnie wieczor spędzę przed tv.
Dzisiaj mamy Halloween,wiec dzieciaki będą chodzić po domach po słodycze,wiec popołudnie do wieczora zleci
A Wy jakie macie plany???Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 09:02
-
W przyszłym roku sobie odbijemy imprezę Halloweenowa jak i inne imprezki
Jutro w planie jest pomalowanie pokoju dla małej, tylko jeszcze farbę trzeba kupić
A tak to też w domu bede siedzieć przed tv, synek zapewne pójdzie do kolegów i tylko na obiad przyleci tyle będę Go widziała. A tak miło było jak był mały i siedział przy mamusi.
Poszłam do lekarza a tego dziada nie było i nic nie załatwiłam
-
Na szczęście mój Tymek jest typem domownika,wiec ciężko go wygonić w ogóle na dwor,do tego jest już coraz szybciej ciemniej,a my mieszkamy 3 km od centrum,wiec ma daleko do kolegow,wiec pewnie to czyste lenistwo.
Mnie szlak by trafił,gdybym się ubrała na darmo....Będziesz szła w poniedziałek??
Jasne,że sobie odbijemy te imprezki,w końcu tatusiowie także mają instynkt opiekuńczy -
Fabian wraca do domu jak tylko zaczyna się ściemniać, bo ja na punkcie bezpieczenstwa obsesję mam i nieraz naprawde mogłabym trochę zbastować, ale nie da sie dzwonię do niego bardzo często i pytam gdzie jest . Mąż mnie strofuję, żebym nie panikowała i dała mu wiecej luzu, ja wiem,że tutaj jest bezpieczniej niż w Polsce, że mieszkamy gdzie jest duzo domów, szkoły przedszkola sklepy , wszedzie jest blisko, ale co z tego jak ja w głowie mam co w Polsce się działo i dzieje. Moze jak się Oliwia urodzi to dam mu wiecej swobody o którą tak walczy Fabian i mąż
Na szczescie do lekarza mam 500m, wiec spacer dobrze mi zrobił w poniedziałek już od rana będę tam stała
-
Kasia,nie dziwię Ci się,jak patrzę na te dzieciaki,które tutaj biegają gdy jest szkoła do 20 lub 21,szlak mnie trafia. tym bardziej,że ostatnio była u nas sytuacja,że dziecko wyciągało dziecko z...morza,do okoła nas jest morze,bo to wyspa,wystarczy chwila nieuwagi i nieszczęście może być gotowe.Na szczęście wszystko się dobrze skończyło,bo to było przy brzegu i płytko dość,ale woda zimna,mogły dostać dziewczynki szoku termicznego.
Ja mojego puszczam( o ile chce),ale tez do niego dzwonię,może nie zbyt często,ale co jakiś czas,z tym,że dziecko mam akurat takie,że jak powiem 18 w domu to jest o 18 lub przed....na szczęście -
Ja w tym tygodniu nie planuje nic na wekend,bo jest wszystkich swietych i bede szla na cmentarz.Moze znajomi wpadna jutro wieczorem,to posiedzimy.
Co do wychodzenia dzieci,to ja tez swoja mlodsza kontroluje i musi mi pisac gdzie jest i o ktorej wroci itd.Moj maz uwaza ze przesadzam i powinnam wyluzowac ale ja uwazam,ze ona i tak ma za duzo luzu a dzisiejsze czasu sa niestety niebezpieczne,ze trzeba dmuchac na zimne:-) -
Szpital oglada mój synek , wpatrzony w ten serial jest i stwierdził, że chce zostać lekarzem :)Zobaczymy ile razy jeszcze będzie zmieniać kim chce zostać
ID tez ogladam, lubie "Kobiety, które zabijają "
Ja czekam na synka, dzwonił i własnie wraca ze szkoły, zjemy obiadek i skoczymy na jakieś zakupy , bede miala pomocnika do noszenia toreb z zakupami -
derii84 wrote:Maja,hetnie położe się za Ciebie
Właśnie ogarnęłam dom,pościel zmieniona,obiad dalej na kuchence"dochodzi", i oglądam jakieś polskie programy...nic w tej tv nie ma!!!!!!!!!
ja lubie program tlc ogladam online