Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Cynnia spacerki sobie urzadzam co pol godziny/ godzine krotkie po budynku i okolicach.
Co do psiaka to pamietam jak moj poprzedni odszedl za teczowy most majac 17 lat trauma straszna i nie moglam sie dlugo na psiaka zdecydowac. Ale mielismy przez miesiac psa znajomych do opieki i znowu totalnie mi odstrzelilo i juz po tym nie bylo szansy, zeby dalej bez psiaka funkcjonowac. A ze ten ktorego mamy szukal na gwalt domu to mimo, ze mielismy miec go tylko do czasu jak mu wlasciciele znajda nowy to juz zostal. W planie byl duzo mniejszy ale kto tym slepiom by odmowilWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 10:46
-
Ja mam troche zapieprz w pracy, nie moge za bardzo spacerować czasem tylko pisze na forum spod biurka )))
Tez sie w końcu zdecyduje na psiaka ale poczekam jak to sie z bobasem ułoży. Jazda z psem, kotem i mała dzidzia do PL to bedzie wyzwanieCarolline lubi tę wiadomość
-
Giannaa czekamy na wieści jak po USG.
Carolline super psinka
Wagą się Laseczki nie przejmujcie, jak któraś będzie chciała to mogę przesłać linki do wykładów i książki o diecie oczyszczającej organizm, której efektem ubocznym jest utrata wagi bez efektu jojo. W ciągu kilku tygodni pozbywamy się toksyn, złogów, przechodzą bóle reumatyczne, migreny, uczulenia itp. Jest to jedyny sposób na pozbycie się cellulitu tluszczowego, a jako kosmetolog coś o tym wiem I co istotne - bez uczucia głodu. Oczywiście ważne jest żeby po wyjściu z tej diety nadal się zdrowo odżywiać. Ja byłam na tej diecie w listopadzie zeszłego roku i myślę, że dzięki temu tak lekko przechodzę początki ciąży. Także dbajcie teraz o dostarczenie witamin i minerałów Maluszkom a jak skończymy karmić piersią to polecam skorzystaćGiannaa, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Ja ostatnio dostalam opieprz od lekarza, ze waga spadla zamiast isc do gory a mi sie ona po wakacjach w Pl poprostu ustabilizowala, + mielismy zapieprz z przygotowaniem pokoika malutkiej etc. Teraz tez widze, ze wcale sie jakos nie pnie za bardzo do gory (mam + 8-9 kg) co mi osobiscie bardzo odpowiada, bo przy moich wymiarach sprzed ciazy to nie powinnam wiecej niz 11 w calej ciazy przytyc
Pojutrze mam wizyte u vikara za mojego doktorka, moze nie bedzie pyskowala, bo waga mi teraz nie spadla, ale do gory tez nie idzie. -
Marti dzięki za polubienie hodowli
Dieta nie zawiera czekolady ale i tak nie ma się na nią ochoty w ciąży i w trakcie karmienia jest zabroniona, dałam Wam tylko zajawkę, że jest sposób na szybkie odwrócenie (2-6 tygodni) tego co nadrobimy
Idę przewertować styczniówki a miałam się norweskiego uczyć, wrr -
Ja nie zauważyłam żadnej zmiany u moich psiaków ale ja byłam z nimi tylko do 6 tygodnia. Za to jak byliśmy w sobotę u znajomych na grillu to ich ośmioletnia suczka połowę imprezy przespała mi na kolanach aż sami byli zdziwieni, bo ona do obcych jest nieufna. Nie wiem czy to wynikało z faktu ciąży czy z tego, że ja jestem psia mama
-
Oglądam te wózki, czytam recenzje i jestem głupsza niż wcześniej... Sama już nie wiem co wybrać, chyba po prostu trzeba iść do salonu i pomacać I chyba jednak poczekam z tym zakupem aż do przeprowadzki a zacznę od kupowania ciuszków tak jak Pianistka
-
Jestem dziewczyny
Jak już niektóre dziewczyny wiedzą mamy wyczekiwaną CÓRĘ!!!!! Do mnie to jeszcze nie dociera Będziemy mieć parkę bo synka już mamy Cieszę się jak głupia...mąż oszalał z radości rodzina też aż się boje, żeby za chwile nie okazała się chłopakiem
Połówkowe badania są bardzo dokładne i trochę trwają. Wyznaczają termin porodu nowy na podstawie wymiarów brzuszka główki i kości udowej... wszystko mierzą po 3 razy żeby mieć pewność co do pomiarów. Termin porodu wyszedł mi uwaga na 31.12.2015 Będziemy się sylwestrowa w szpitalu coś czuje A co tam
Z dzidzią wygląda, że jest wszystko dobrze... jednak za tydzień muszę podejść jeszcze raz do szpitala bo maleństwo tak się ułożyła, że położna nie mogła obejrzeć całego serduszka a to jest dla niej bardzo ważne, żeby mieć pewność...ciesze się, że tak solidnie do tego podchodząWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 18:53
Kitaja, Carolline, Cynnia lubią tę wiadomość
-
Gianna gratulacje coreczki ale fajnie bedzie parka niech rosnie mala ksiezniczka
Giannaa lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Od 6 lat nie zmieniło się imię - Julka Olek miał być Julką
Co do szpitala...nie wiem czy to będzie Fredrikstad czy ten nowy która ma się otworzyć chyba w Sarpsborgu bo nie wiem kiedy oni tam ruszą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 19:13