Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
Ale tutaj się dzieje, naskrobałyście dziewczyny tyle, że teraz już napewno wątek nie umrze Gratuluję wszystkim zafasolkowanym, widzę,że co niektóre już niedługo będą miały swoje maluszki przy sobie. Pierwsza chyba Caroline albo Annggela, ale tego niestety nikt nie przewidzi Pamiętam jakie w lutym były emocje i czekanie na maleństwa lutowe, a teraz już poł roku zleciało nawet nie wiadomo kiedy
Pozdrawiam Was serdecznie i zdrówka Wam i maleństwom życzę :*Kitaja, Froggie lubią tę wiadomość
-
Już niedługo będziecie tulić swoje maleństwa,aby byly grzeczne i mało wymagające Olivia na szczescie do takich dzieci należy i to po mamusi chyba Caroline to już niedługo zaczną sie emocje na forum , myślę,że dasz znak "forumowym ciotką", że masz skurczę, wody odeszły i jedziesz na porodówkę och.. to będę emocję !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 10:45
Carolline lubi tę wiadomość
-
Pianistka to u mnie to samo było, luz blues był jak na porodówkę jechałam i rodziłam, ale jak rodziły dziewczyny z forum to emocje były ogromne,aż w srodku się gotowałam z radości i podekscytowania
Carolline to już niedługo i będziesz odpoczywać, o ile w takim stanie da się odpocząć
Cynnia dziekujemy :* pomimo zmęczenia (chodziłam spać z kurami) nie było u Nas tak zleWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 11:40
Cynnia, Carolline lubią tę wiadomość
-
Kafabi, ty jesteś lutówką
Długo Twoja Oliwka korzystała z kombinezonu zimowego?
mogłabyś mi powiedzieć jak mają się do rzeczywistości norweskie rozmiary w H&M, Lindex, Kappahl... słyszałam że np 56 jest takie jak 62 w wielu polskich sklepach...
Masz jakieś doświadczenia z tym? -
Mialam kombinezon z H&M misia roz.56 i szczerze powiem,że był wiekszy, bo przechodziła do kwietnia w nim, gdzie zwykle ciuszki już miala na 62 Rozmiar, rozmiarowi nie równy to fakt, wiec nie ma co na poczatek szaleć z ciuszkami, bo i tak dzieci po urodzeniu szybciutko rosną W Polsce mało co kupuję ciuszki, wole raczej na miejscu kupic lub zamowic w necie w norweskich sklepach, wiec nie wiem za bardzo jaka rozmiarówka jest w Polsce
-
Kafabi, ja też nie mam pojęcia o rozmiarówce polskiej bo od kilku lat nie mam ani jednego ciucha z polski ale czytałam na forach że skandynawska rozmiarówka się różni
I tak, jestem lutówką termin z karty na 6/02 ale z USG ciągle wychodzi na 2.02 zobaczymy co wpiszą mi po połówkowym
kafabi lubi tę wiadomość