Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja używam jak na razie z Bielenda mama,bomają bardzo naturalne składniki,mąż mi kupił bio-oil,jak był,a teraz zastanawiamsię nad Palmers(kilka produktów bym kupiła).
Siedzę na kanapie leniwa strasznie,aż wstyd się przyznać
Muszę pomyśleć,co mam kupić,zmówić,ponieważ kolega wyśle nam paczkędo 30 kg,a nie chcę już małemu na wyrost kupować za dużo... -
a olej kokosowy mozna używać od pierwszych tygodni ciązy ? mam go w zapasie
co do kg to ja sie też obawiam wagi. Mam 163 cm. Moja idealna waga była 52 kg Przy niedoczynności w ciagu 2 lat przytyłam do 64 kg. Także obawiam się wagi końcowej.... -
usia89 wrote:a olej kokosowy mozna używać od pierwszych tygodni ciązy ? mam go w zapasie
co do kg to ja sie też obawiam wagi. Mam 163 cm. Moja idealna waga była 52 kg Przy niedoczynności w ciagu 2 lat przytyłam do 64 kg. Także obawiam się wagi końcowej....
Tak olej kokosowy można stosować od pierwszych tygodni
usia89 lubi tę wiadomość
-
wydaje mi sie ,że to raczej woda podskórna sie zbiera, więc po porodzie szybko zejdzie tak jak woda, której mamy w nadmiarze Mój mąż specjalista od takich spraw (zdrowe żywienie,ćwiczenia)stwierdził u mnie ,że pojawił mi się celullit wodny i to zejdzie szybko, na szczęście nie mam tłuszczowego, bo tutaj już byłoby trudniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 11:07
-
Macie rację Kobitki
Czasami trzeba dostać takiego kopa w głowę,np od Was
po porodzie mam zamiar nosić pas poporodowy,może on pomoże mi troszkę ścisnąć tego brzuchola
Cholera,znowu jestem głodna,już mam dość.Macie fajne sposoby na zaspokajanie głodu może??