X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Norwegii
Odpowiedz

Ciaza w Norwegii

Oceń ten wątek:
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a codo jedzonka,zTymkiem słodycze mogły nie istnieć,ale bez pepsi nie mogłam się obejść :)

Teraz Olafek nie pozwala mi zapomnieć o słodyczach,dlatego byłam przekonana,że będziemy mieć córeczkę,bo inna ciąża odpoczątku :)

Dwa cuda: Tymus i Olafek ♥♥♥

p19uskjok4jap6fv.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati fødepoliklinik to jest oddzial w szpitalu gdzie rodzi sie - porodówka :)

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • Pati_88 Znajoma

Wysłany: 6 listopada 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kafabi czy musze tam pojechac ......ehhh. musze przelozyc ta wizyte na inny dzien kurdeeee wybieram sie do polski na 6 tyg na dlugie swieta

• kafabi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Derii ja używam olej kokosowy smaruję się prawie cała :) rozstepów jeszcze nie mam i niech tak pozostanie :p Myślę,że mieć nie będę , bo moja mama też nie ma, ale kto to może wiedzieć czy będą czy nie .

Myszka-Minnie lubi tę wiadomość

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • Pati_88 Znajoma

Wysłany: 6 listopada 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Derii a ja uzywam z bio-oil olejek na rozstepy i puki co tez nic nie mam

• kafabi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapewne musisz pojechać, ale zmienic termin też możesz. Tam napewno jest wszystko napisane po co musisz przyjechać :)

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam jak na razie z Bielenda mama,bomają bardzo naturalne składniki,mąż mi kupił bio-oil,jak był,a teraz zastanawiamsię nad Palmers(kilka produktów bym kupiła).

Siedzę na kanapie leniwa strasznie,aż wstyd się przyznać :)

Muszę pomyśleć,co mam kupić,zmówić,ponieważ kolega wyśle nam paczkędo 30 kg,a nie chcę już małemu na wyrost kupować za dużo...

p19uskjok4jap6fv.png
  • Pati_88 Znajoma

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kafabi ja niestety norweskiego nie znam tylko angielski ale juz zadZwonilam i przelozylam wizyte z tym ze na tej kartce nic nie pisze wiecej jak termin wizyty i mozliwosc zmiany jej ......

• usia89 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a olej kokosowy mozna używać od pierwszych tygodni ciązy ? :) mam go w zapasie :D

co do kg to ja sie też obawiam wagi. Mam 163 cm. Moja idealna waga była 52 kg :) Przy niedoczynności w ciagu 2 lat przytyłam do 64 kg. Także obawiam się wagi końcowej....

Nasz <3 cykl szczęśliwy :* 1.06.2015 :) Emilia <3
    57cy3j3.png
    20130824040120.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    usia89 wrote:
    a olej kokosowy mozna używać od pierwszych tygodni ciązy ? :) mam go w zapasie :D

co do kg to ja sie też obawiam wagi. Mam 163 cm. Moja idealna waga była 52 kg :) Przy niedoczynności w ciagu 2 lat przytyłam do 64 kg. Także obawiam się wagi końcowej....

Tak olej kokosowy można stosować od pierwszych tygodni :)

usia89 lubi tę wiadomość

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak już tak wypytuję was o kosmetyki,to czy macie jakiś sposób na cellulit??
    Jak brałam prysznic przed chwilą i zobaczyłam w lustrze,to się załamałam :( :( :(
    Do czerwca muszę się go pozbyć z tymi kg!!!!!

p19uskjok4jap6fv.png
  • Pati_88 Znajoma

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na celullit to chyba tylko ruch ..... :-)

• derii84 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety teraz u mnie niewskazany jest ruch :( :( :(

Teraz przeszkadza mi mnóstwo rzeczy we mnie,w ciąży z Tymkiem tak nie miałam!!!

p19uskjok4jap6fv.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wydaje mi sie ,że to raczej woda podskórna sie zbiera, więc po porodzie szybko zejdzie tak jak woda, której mamy w nadmiarze :) Mój mąż specjalista od takich spraw (zdrowe żywienie,ćwiczenia)stwierdził u mnie ,że pojawił mi się celullit wodny i to zejdzie szybko, na szczęście nie mam tłuszczowego, bo tutaj już byłoby trudniej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 11:07

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kafabi,a jak się okaże ,że to ten cholerny tłuszczowy?? Weisz mi te kg szybko urosły,także to może bbyć tkanka tłuszczowa,na plecach już mam fałdy,a nie miałam :(Łapię doła

p19uskjok4jap6fv.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przestań !!! kochana po ciąży się tym zajmiesz, nic się nie bój. Teraz wszystkie jesteśmy piękne dla naszych szkrabów i mężczyzn :)

Pokonamy dziada(celullit), ale w innym terminie !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 11:21

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • Pati_88 Znajoma

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proponuje zjesc czekolade ona na wszytsko pomaga :-) (przynajmniej humor ci sie poprawi) piekna bedziesz po ciazy teraz masz byc zdrowa ...... A cellulit to musisz polubuc :-)

• derii84 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie rację Kobitki :)
    Czasami trzeba dostać takiego kopa w głowę,np od Was :)

po porodzie mam zamiar nosić pas poporodowy,może on pomoże mi troszkę ścisnąć tego brzuchola :)

Cholera,znowu jestem głodna,już mam dość.Macie fajne sposoby na zaspokajanie głodu może??

p19uskjok4jap6fv.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marchewka, ogórek, pomidor :P

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • Pati_88 Znajoma

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja slyszalam same zle opinie na temat pasu poporodowego .....

‹‹ 15 16 17 18 19 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ