Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Kafabi,a zdradzisz mi,jaki rozmiar tego pasa będziesz planowała kupic?? bo ja nie wiem czy nie wskoczę na głęboka wodę i chciałabym zamówić S/M,cos takiego:
http://allegro.pl/pas-wyszczuplajacy-modelujacy-poporodowy-s-m-i4739722153.html
Nie wiem właśnie,po tymku nie nosiłam,ale byłam młodsza i organizm był inny -
kafabi wrote:Derii ja używam olej kokosowy smaruję się prawie cała rozstepów jeszcze nie mam i niech tak pozostanie :p Myślę,że mieć nie będę , bo moja mama też nie ma, ale kto to może wiedzieć czy będą czy nie .
Ja tez uzywam bio olej kokosowy do ciała juz od bardzo dawna. I spełnia moje oczekiwania w 100 %. Naturalny kosmetyk bez żadnej chemii.
A własnie odnosnie śledzi. Wczoraj jak ogladałam dogrywke Top Szefa to była własnie kokurencja by zrobic jakas smaczna przystawkę ze sledzi. Jak ogladałam program to az slinka ciekła i tak mnie ochota wzieła. Z tym, ze tutaj jak i wSzwecji sledzie sa tak słone, ze hoho. Jeden dzien na wymoczenie nie starcza. Moze macie jakis sprawdzony sposób na sledzie by pozbyc sie namiaru soli ze sledzi?
Ja zadnych zascianek jako takich nie mam, ani na słodkie ani na kwasne. Jedynie wieczorkiem po kolacji poczuje jakis leciutki głud to skubne sobie cos słodkiego np. ciasteczko, batonik, ale nie powtarza sie to jakos czesto.
Patii,
Føde poliklinikk - to jest oddział porodowy w szpitalu w którym bedziesz rodzic. Mozesz sie umówic w terminie który jest dla Ciebie dogodny. Nie musisz zadnej wizyty przekładać. Mozesz sobie odwiedzic odział porodowy jak i po porodowy przed rozwiazaniem. A tak zapytam na jaki szpital sie zdecydowalas?
Derii,
Na celulit mozesz zrobic sobie domowej roboty peeling z fusiastej kawy lub z gruboziarnistej soli. Mozesz go uzyc podczas kompieli, masowac miejsce gdzie sie pojawiła tak 10-20 min, 2 razy w tygodniu. Po dłuzszym stosowaniu bedzie on mniej widoczny. Ja osobiscie nie mam celulitu i z takiego czegos nie korzystam.
A po porodzie kiedy bedziesz juz sie dobrzeczuc proponuje wykonywac cwiczenia typowo na brzuch. Tłuszcz ciazowy sam zejdzie. Mozna takie cwiczenia wykonywac razem z dzieckiem, 10-15 dziennie. I do czerwca bedziesz Fit Mama.derii84 lubi tę wiadomość
-
Cześć mamuśki! Ale się rozpisałyście.Ja też mam celulit,rozstępy po pierwszych porodach i teraz boczki z tłuszczykiem ale co mi tam, ważne żeby mały był zdrowy.Wiadomo,że trzeba się troche pilnować,żeby nie przesadzić ale troche moża sobie dogadzac
Ja mam olej kokosowy ale nie moge strawic jego zapachu więc używam tego i póki co nie mam żadnego rozstępu.
Pati ja właśnie będe rodziła na Ullevalu. -
Dziewczyny,ale Wam dobrze,szpital możecie sobie wybrać,a nie być skazane na jeden tylko:) ewentualnie przy wcześniejszym porodzie na drugi
Myszka,dziękuję Ci za te słowa,jestes wielka
Powiem Wam,że jeszcze ze mna tak źle nie jest,wlazłam w dupie i w nogach w jeansy z przed ciąży,ale brzuszek już nie pozwolił na ich zapięcie,więc mam ogromną nadzieję,że po porodzie będę w nie wchodzić
a to my w 24 tyg:
http://www.iv.pl/images/90861899178215602912.jpgmaja35, kafabi lubią tę wiadomość
-
No proszę i już znajomości wrą,wymiana adresików
Mieszkam na Traena w Nordland,także wywiało mnie na morze,dosłownie
Maja,powiem Ci,że mogłabyś sobie ręce z moim mężem podac co do zapachów kokosa,ja natomiast się w tym lubuję,wprost uwielbiam:)
-
no to faktycznie.Ja mieszkam dokładnie prawie przy basenie.Między Carl berners plass a Tøyen. Będziemy razem chodziły z wózkami na spacerki