X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Norwegii
Odpowiedz

Ciaza w Norwegii

Oceń ten wątek:
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynnia wrote:
    Idziecie dzis na wybory?

a ja ide :P

Cynnia lubi tę wiadomość

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My byliśmy wczoraj :)
    Dzisiaj robimy najazd na Ikeę :D

kafabi lubi tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Giannaa ale Wam dobrze,że do Polski pojechaliście, bo pogoda u Nas depresyjna :/

My juz po chrzcinach ufff jakoś przeżyliśmy, młoda na szczęscie nie zrobiła cyrku i była super grzeczna :)

Cynnia, Froggie lubią tę wiadomość

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzisiaj jestem fajna :D kluski śląskie robię :D

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Cynnia Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, jak ja lubie. A z czym będziecie jedli?
    Moj maz niestety nie przepada za wszelkimi kluchami ani plackami, wiec rzadko robie. Z mojego regionu to raczej kopytka albo kluski ziemniaczane, ale śląskie tez lubie :)

zem3sg18fbglipi0.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Ale dzisiaj jestem fajna :D kluski śląskie robię :D
    Zwolnij , bo mi smaka robisz a nie chcesz miec extra zarłoka :P

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My idziemy

Cynnia, Froggie lubią tę wiadomość

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynnia, mąż obowiązkowo z sosem mięsnym :)
    Ja najbardziej lubię z sosem grzybowym albo same przysmażone na masełku :)
    A mąż uwielbia takie "staropolskie" dania typu bigos, pierogi czy śląskie :) kopytka też lubię ale wiesz, tu chodzi o sos mięsny, że jak kluską są z dziurką to sos zostaje :d

Annggela, zapraszam :D
    Mam już 3 żarłoki w domu... wczoraj mój pies pochłonął taką górę żarcia że się dziwie że nie pękła :d
    no i przybrała 0,5 kg od kiedy jestem w ciąży :d

annggela lubi tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Cynnia Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana psinka :) ciekawa jestem jak wasze psiaki zareagują na dzidzki. Moja niestety po drugiej stronie tęczy a tak za nia tęsknię ;(

zem3sg18fbglipi0.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się strasznie boję, że moja nie zaakceptuje maluszka :( jest strasznym zazdrośnikiem i o ile nie atakuje innych zwierząt, ba! nawet nie zwraca na nie uwagi... to jeśli tylko pogłaszczę innego psa to jest agresja z jej strony :/ a potem na mnie foch...
    wiesz, śpi z nami, ma swoje miejsce na sofie... jest ciągle przytulana choć staramy się to ograniczać by przyzwyczajać ją do tego, że już nie tylko dla niej jest nas czas :)

A co miałaś za pieska? i czemu już jej nie ma? starość?

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kafabi wrote:
    Witajcie :)

Giannaa ale Wam dobrze,że do Polski pojechaliście, bo pogoda u Nas depresyjna :/

My juz po chrzcinach ufff jakoś przeżyliśmy, młoda na szczęscie nie zrobiła cyrku i była super grzeczna :)

Jeszcze nie polecieliśmy o 18:30 samolot mamy... niestety lecimy tylko na 2 dni jedną sprazwe załatwić o akurat te 2 dni ma padać ...z deszczu pod rynnę :P
    Fajnie, że po chrzcinach wszystko w porządku ;-) ja strasznie nie lubię takich imprez jeśli ja je muszę robić co innego jak idę do kogoś :P

Jak któraś coś by potrzebowała z PL niewielkiego to przypominam, że mogę zabrać ;-)
    Jak nie będę tu zaglądać to na fb pisać ;-)

kafabi lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Cynnia Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam Goldenkę. Miała raka, niestety wykończył ja w 2 miesiace. A wcale nie była taka stara, miała 11 lat.

Giannaa miłego pobytu w PL. Ja nie mam fb, ale czekam na relację po Twoim powrocie :)

Giannaa lubi tę wiadomość

zem3sg18fbglipi0.png
  • asiorka1987 Koleżanka

Wysłany: 14 września 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa udanego pobytu w Polsce.

Giannaa lubi tę wiadomość

d0bafd4ba0.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynnia, to smutne :( Faktycznie 11 lat psisko to jeszcze w sile wieku... Moja ma 5 lat.. wcześniej miałam sznaucerkę która zginęła z głupoty mojej siostry... wróciłam ze szpitalu i leżałam w łóżku, ona przez ten czas wyprowadzała psa... a że mieszkalismy w domku z ogrodem, otwierała drzwi i suczka sama biegła się załatwić... tylko że siostra nie sprawdziła czy brama jest zamknięta i psina zginęła śmiercią tragiczną... pod kołami :(

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Froggie Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie piszcie takich strasznych rzeczy bo aż się smutno robi :(

Giannaa, Kafabi - Wy mialyscie połówkowe w AHUS czy gdzieś bliżej Was?

1gtgZZu.jpg1gtgp1.png
  • Cynnia Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz ciemno jak sie wychodzi z domu do pracy :( jak ja przeżyję tą jesień

zem3sg18fbglipi0.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynnia- Dolujaca jest, pociesza mnie fakt ze te spedze z moim malenstwem, ktore jak narazie jest leniwe. Dzis mam wizyte u poloznej plus po 9 jade do pracy zalatwic pewna sprawe, bo mi w styczniu zabrali podatku 50% bo nie bylam zarejestrowana na altinn, kolezanka miala tak samo i teraz na wyprate jej zwroca reszte jasy. Przydalyby mi sie extra pieniazki zwlaszcza , ze to moje wypracowane pieniazki sa

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Froggie wrote:
    Dziewczyny nie piszcie takich strasznych rzeczy bo aż się smutno robi :(

Giannaa, Kafabi - Wy mialyscie połówkowe w AHUS czy gdzieś bliżej Was?
    Ja polowkowe mialam w szpitalu we Fredrikstad , Giannaa bodajze tez albo w nowym szpitalu w Kalnes :)

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

No faktycznie pogoda nie zachęca :) Na szczęście mąż o mnie pomyślał i tyle zadań mi na dzisiaj nawymyślał że będę miała co robić :) niedługo startujemy z malowaniem pokoiku więc muszę tam ogarnąć :)

Wczoraj to była jakaś masakra... :D Przenieśliśmy akwarium w inne miejsce (w sumie mąż przeniósł jak tylko pokazałam gdzie ) no i wleliśmy ok 15 litrów czystej wody.. a 15 litrów zostało w misce, którą mam na pranie (tak, taka zielona z IKEI) :D no i mąż niósł w tej misce te 15 litrów i zahaczył o róg szafki!!! O.o połowę tej wody wylał :/ częśc w kuchni a część w łazience... no powódź... ale się wkurzyłam, rzuciłam w niego szmatami i zaczęliśmy to wycierać... na koniec go pogoniłam i stwierdziłam że sama resztę wyniosę!... i nagle okrzyk "kurwa, zrobiłam to samo"....
    Jak się domyślacie również zahaczyłam miską... w to samo miejsce... i wylałam drugie pół wody :D
    Nie muszę chyba mówić jaką miał dumną minę... :D

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha pianistka domyslam sie ze nerw byl, ale patrzac na to z innej perspektywy to musialo byc smieszne, jakby moj sie przewalil bo ja bym lala ze smiechu i sciery nie podala :) ale na pewno bym nie sprzatala, taka oo wredota ze mnie jest.

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
‹‹ 207 208 209 210 211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ