Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
asiorka1987 wrote:Cennik za hotel
709 nok\ kazdy dzien, wliczone sniadanie
1053 nok\ kazdy dzien, wliczone sniadanie, lunsj i obiad
Oczywiscie my \rodzace\ mamy za darmo...to ceny dla ojcow dzieci
My chcemy razem byc w pokoju \ jesli beda miejsca...
Mam 18 km do szpitala, chcemy rodzic razem. Bedzie mi razniej jak caly czas maz bedzie przy mnie.
Ale ta cena to jest za jakiś osobny pokój w hotelu czy za bycie razem ze mną w jednym pokoju??
My mamy do szpitala 5 minut drogi więc jeśli mąż ma spać w hotelu to to bez sensu...
-
asiorka1987 wrote:Za parking tez trzeba zaplacic przy szpitalu.Nie wiem ile,ale slyszalam ze okolo 20,nok za godzine...a przez te 3,dni to tez nazbiera sie do zaplaty.
No i własnie to jest ogromną bzdurą... i nie mogę tego zrozumieć. Do tego pewnie trzeba będzie jeszcze szukać miejsca parkingowego czego po prostu nie potrafię sobie wyobrazić. -
Hej Dziewczyny. Czy Wam też tak czas ucieka przez palce ostatnio? Albo ja się zrobiłam taka slamazarna... 2 dni sprzatalam kuchnię, bo nam się zaległy muszki owocowki i nie wiedzieliśmy skąd. Wiec było mycie wszystkich szafek w środku octem, lodówki itp. Nawet potem nie miałam siły swojego kompa, a u męża jest norweska klawiatura i nie lubię z niej pisać.
Byłam też na dwóch visningach i kaplica.
Z dobrych wieści - umowilam się do lekarza rodzinnego w końcu, znajoma pojechała ze mną do przychodni i pogadala z panią po norwesku i nagle dało się wszystko załatwić na miejscu... Po angielsku się nie dało... Więc we wtorek rano idę do fastlege Wczoraj dostałam list ze szpitala - USG połówkowe mam też we wtorek, o 17:30. Także wtorek jest potrójnie szczęśliwy bo to też nasza rocznica ślubu
Miłej niedzieliCarolline, Cynnia lubią tę wiadomość
-
Hehe... ja tez dostaje w grudniu jeden prezent... Mam urodziny razem z bratem tyle,ze jest rok mlodszy 27.12, rocznice slubu cywilnego 29.12... Zas 19.09 moj maz ma urodziny I tego samego dnia mamy rocznice koscielnego... No a teraz man termin porodu na 19.09...
-
U nas jest imprezowy wrzesień i grudzień Olek jest takim moim przyspieszonym prezentem urodzinowym Ciekawe gdzie wstrzeli się moje dzieciątko ... końcówka grudnia dość szczelnie obstawiona 24 grudzień moja mama ma urodziny a 27.12 mój tata
Jutro jedziemy do Polski na całe 2 dni...bardzo się czeszę