Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Kafabi udanych chrzcin życzę
Pianistka tak patrze na ten zestaw ciuszków i zastanawiam się na jaki rozmiar kupiłaś takie piękne letnie ciuszki dla zimowego dzieciaczka ?
Annggela ślicznie wygląda już łożkeczko...ja wiem, że baldachim to zbieracz kurzu ale jednak mi to się bardzo podoba
Szczerze, nie mam nic do różu w małej ilości ...lub jeśli są to różowe dodatki, ale niektóre mamy to ubierają córeczki całe na różowo
Mam dzisiaj znowu spadek formy... aż mi się wszystkiego odechciewa. Za bardzo się wszystkim przejmuje i jestem strasznie płaczliwa.kafabi lubi tę wiadomość
-
annggela wrote:Giannaa zdaje sobie sprawe ze kurz bedzie sie trzymal ale prawda jest taka ze wszedzie kurz osiada czy to kocyk czy kolderka
Ja się baldachim często pierze to jak dla mnie spełnia nawet funkcje ochronną
Cynnia mam nadzieje, że po ciąży to minie -
Gianna to jest 62 ale dość spore w porównaniu z innymi tak więc myślę że na wiosnę będzie zwłaszcza, że u nas w tamtym roku w kwietniu 25 stopni było cieplej niż w tym roku w lipcu więc nie wiadomo
A tak mi się wielkanocne to wydało
Cynnia no ten z finna to 62/68 -
MAD to średnica brzuszka a AC to obwód brzuszka
Ja się przestraszyłam, bo średnica główki BPD jest 47 a MAD średnica brzuszka 48 i pomyślałam że wtedy obwód brzuszka jest taki sam jak główki i to źle... ALE poszperałam na norweskich forach i ten MAD faktycznie jest taki duży... no niestety nie aż tak bo np dziewczyny przy BPD 47 miały MAD 45 a u mnie 48 ale może po prostu Emma będzie pulpecikiem
AC z moich wyliczeń wyszło jakieś 150... u ciebie 147 więc podobnie przy takim samym BPD czyli w normie
no i FL 30 Emka będzie miała krótkie nóżki po mamusi
-
annggela wrote:Ja mam z 18+5 tc , BPD 45 i MAD 40 jeszcze FL 27
Pianistka to moze Twoja mala wod sie nalykala
no jak tylko ją pokazała na USG to powiedziałam do męża że zobacz jaki ma brzuszek pękaty taki okrąglutki... to jest różnica 1 mm, który może być błędem pomiaru. a w porównaniu do Waszych wymiarów to ten brzuszek jest większy o jakieś 2-3 mm więc raczej niewiele
może faktycznie wód się nałykała... albo będzie spora biorę dużo witamin, może przez to?