Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Giannaa wrote:Dziękuje
Ale dzisiaj szarówka za oknem nie dość, że pada to jeszcze ciemno...teraz to ciemno będzie coraz szybciej i dłużej
Otóż to... w grudniu najgorzej... ale to święta za chwilę więc jakoś leci... ja najbardziej nie lubię listopada.. o ile chodząc do pracy zapominasz o tym i nie zwracasz uwagi to siedząc w domu jobla można dostać...
Ja wczoraj znalazłam puzzle 1000 elementów więc układam -
Ja to z nudów na drutach nauczyłam się robić A powinnam zająć się czymś bardziej pożytecznym czyli np nauką języka...ale uwierzcie mi, że na samą myśl już mi się odechciewa...a czas ucieka. Nie wiem skąd taka niechęć się bierze...może własnie z tej nudy bo już nie mam ochoty na nic ...nie chce mi się sprzątać...gotować, ostatnio nie chce mi się nawet siedzieć przed komputerem najlepiej spałabym i z łózka nie wstała. Oj boje się tej jesieni tutaj...w Polsce co roku łapie doła ale jak się chodzi do pracy to idzie to jakoś przeżyć...a własnie największy problem jest wtedy kiedy siedzi się z dupką w domu.
-
Giannaa, no właśnie... a ja mam o tyle "ciekawiej" że mieszkam w Stavanger... A tutaj właśnie zaczęła się pora deszczowa... będzie lało aż do wiosny... codziennie... ciągle... :x
Nie chce mi się nic... nawet oglądać TV... posprzątam dzisiaj w domu, zrobię kluski śląskie i jakoś przebimbam do 15... potem wróci mąż i pojedziemy do IKEI bo musimy kupić regał do piwnicy bo w tym momencie w pokoju dziecięcym stoją nasze zbiory alkoholowe i trzeba je wynieść -
Witam,
Giannaa milego pobytu w Pl
Pianistka przeraza mnie ta pogoda nawet nie ma gdzie wyjsc i co zrobic ale ja tez dzis do Ikei jade, zabiore przyjaciolke bo obydwie musimy cos kupic naszym maluchom, ja drugi karnisz i zawiesic zaslonki
Dzis rozpoczynamy 38 tc, czyli ciaza donoszona yep yepGiannaa lubi tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Annggela, gratulacje!
Mąż się na mnie wścieka że mi już odwala od siedzenia w domu ale co mam robić?
No wlasnie , ile razy mozna myc podloge w ciagu dnia czy wycierac kurze siedzac w domu mam wszystko na bierzaco ogarniete, pranie, prasowanie itp. -
annggela wrote:Dzieki
No wlasnie , ile razy mozna myc podloge w ciagu dnia czy wycierac kurze siedzac w domu mam wszystko na bierzaco ogarniete, pranie, prasowanie itp.
No właśnie... Ja zawsze w poniedziałki sprzątam bo w weekend nic nie robię a tak na tygodniu to codziennie odświeżę
no ale jest godzina 10... pranie się kończy suszyć, do obiadu wszystko przygotowane, tylko ugotować ale to potem... jeszcze odkurzę i już...
pogoda też nie zachęca...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 10:05
-
Moze chcecie u mnie sprzątnąć ? góra prasowania czeka
Wczoraj tez miałam lenia, ze zapomniałam upiec chleb i nie mielismy co zjesc na śniadanie ale brzusio mnie pobolewal po sobotniej kilkugodzinnej wycieczce po lesie. To troche jestem usprawiedliwiona -
Ja dzisiaj mam poteznego lenia, dlugo tak nie mialam... to czekanie na rozwiazanie w ostatnich dniach jest stresujace dla mnie... tak bardzo chcialabym miec juz porod za soba i zobaczyc nasze malenstwo... Juz mi ciezko jest, czuje sie wielka z tymi kg...
-
Wczesniej mialam takie skurcze przepowiadajace, bol silniejszy troche niz na miesiaczke .... ale to ustalo... teraz mam tylko bol pachwin i krocza przy chodzeniu, czekam dalej...
Caroline - Ty juz tez jestes przy koncu, super! Musimy jakos przetrwac te niepewnosc, byc wytrwale i cierpliwe bo ten Wielki Dzien juz zbliza sie...Carolline lubi tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Dziewczyny, informujcie nas jak coś się zacznie już tylko dotknąć!
Napewno damy znac jak bedziemy juz po... nie moge doczekac sie kiedy w koncu wroce do lozka i bede mogla spac na lezaco hehe... bo te 3 miesiace spania na fotelu mnie juz dobijaja heheCarolline lubi tę wiadomość