Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie wiem, że miałam gdzieś herbatkę szałwiowa ale nie mogę się dokopać do niej przy tym remoncie Zrobiłam sobie jeszcze syrop z cebuli. Pamiętam, że w 7 tyg też miałam taką akcje, tylko wtedy miałam jeszcze napar z siemia lnianego, a teraz też nie wiem gdzie jest ...
Pozostaje mi leżeć, dziś w domu cisza, mąż musiał wysłać robotników na jakąś inną budowę, żeby nadgonić pracę -
Dziekuje za zyczenia :-* pianistka gratulacje, dobrze ze sie nic nie zmienilo, a jak tam Babcia na widok wnusi zaaragowala? Pewnie dumna, no i Emma juz nie kruszynka troche wazy niech rosnie zdrowo.Annggela ja dopiero 33t4d a juz mi ciezko i zle psychicznie nawet nie wyobrazam sobie jak Ty sie biedna czujesz, sciskam mocno i mam nadzieje, ze cos sie ruszy w koncu u Ciebie i juz zaraz bedziesz mogla tulic swojego synka:-)marti szybkiego powrotu do zdrowia, pogoda jest teraz strasznie zdradliwa:-/ polecam herbatke z miodem i cytryna
Meggi77, annggela lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Hej Dziewczyny
Pianistka ogromne hip hip hurra sliczne zdjecia
Marti ja sobie robie plukanke: na pol szklanki wody, lyzka wody utlenionej i kilka kropli plynu lugola (moze tez byc jodyna). Plucze 2 razy dziennie po myciu zebow. Mozna tez zuc olej kokosowy + dziala antybakteryjnie - to przed myciem zebow I jeszcze sie klade na jednym boku i wkrapiam kilka kropli wody utlenionej do ucha - jak buzuje to znaczy, ze sa bakterie. Leze dopóki nie ucichnie i powtarzam to samo na druga strone. Jakbys chciala sprobowac to zacznij od 1 kropli. Mi te sposoby pomagaja plus duza ilosc witaminy C. W ciazy nie zdarzylo sie zebym miala jakies powazne dolegliwosci, bo wszystko zwalczam w zarodku i przechodzi po max 2 dniach.
Carolline twarda ta Wasza Zawodniczka nawet Krwawy Ksiezyc Jej nie wykurzyl ;P moze czeka az sie na imie zdecydujecieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 12:55
-
Carolline wrote:Angela szkoda, ze nie mieszkasz bliżej,bo bym sie z tobą na wspólne narzekanie umówiła
Kitaja opowiadaj jak dzien wczoraj spedzilas
Marti niestety innych pomyslow niz dziewczyny nie mam, jedynie herbatke z miodem lub mleko z miodem czosnkiem i maslem, a tak to jestem zaopatrzona w leki z Pl.Carolline lubi tę wiadomość
-
Kitaja, babcia zadowolona, fotki wzięła
No i zszokowana technologią bo miałam USG 3d też
Ale tak na szybko to USG z 10 minut podglądania a i mała się śmiesznie ułożyła bo poprzecznie na boku i od frontu ją oglądałyśmy nie z bokuKitaja lubi tę wiadomość
-
Pianistka fajnie, że Emma jest Emmą To jest zdrowy odruch kiedy dziecko zasłania buźkę rączkami
Zamówiłam kosz shnuggle z muppetshop, a oni mi odpisali, że będzie dostępny za 3tyg, szkoda, że nie było takiej informacji przy kupnie. Poprosiłam o zwrot kasy i zamówiłam kosz na allegro
-
marti87 wrote:Anggela i Carolline macie kołderki dla maluchów na początek czy jakieś inne rozwiązanie ?
Carolline lubi tę wiadomość