Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
pod prysznic trafiam za każdym razem jak sie skurcze nasilają, nie powiem jestem czysta jak nie wiem co przy prysznicach ciepłych nawet i 3x dziennie :p i ogolnie ma byc tak, ze albo sie rozkręci albo wyhamuje wszystko podczas prysznica. Po nocach to zbawienie. Nadal mam nadzieje, ze mała postanowi wyjsć przed wywoływaniem i bedzie porod w wodzie. A tymczasem kontrola i możliwe wywoływanie w poniedziałek.
-
Dzień dobry
Poświęciłam się i weszłam przez tel na forum z nadzieją na to, że już któraś się rozpakuje a tu nic...
Pianistka super, że Emma jest Emma
Kitaja spóźnione najlepszego!!!
Froggie ale fajnie, że się wszystko układa kiedyś Was odwiedzimy tam
Cynnia skleroza ciążowa? Ja mam to samo, wszystko muszę zapisywać
Byłam we wtorek u gina. Szyjka długa zamknięta dzidzia ma się dobrze i nic niepokojącego lekarz nie widział... Jestem przerażona bo mała waży już ponad 1200g a gdzie tu do końca ciąży? Trochę się obawiam no ale zobaczymy przed porodem jeszcze usg zrobię prywatnie.
Caroline,Annggela trzymam za Was kciuki
kciuki. Jak wejdę tu jutro to liczę, że któraś z Was będzie już sciskac swoje maleństwo
Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 14:42
annggela, Cynnia, Carolline, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Annggela, Carolline, nadal trzymam kciuki
http://www.jollyroom.no/produkter/beemoo-care-badebalje-badestol-bla
zobaczcie, 50% taniej, ja już zamówiłam
To ja chyba papuguję, właśnie dziś w tv o tych podstawkach - foczkach i podobno super się sprawdzają
-
Giaanna zapraszam jak najbardziej - my bardzo lubimy gosci
Pianistka fajna ta wanienka, wlasnie mialam pytac o wymiary Chyba tez sie skusze i ja zamowie A dlaczego nie wzielas z rozowa wkladka?
Carolline nie trac nadziei, wszystkie Cie mocno dopingujemy -
Annggela zaciskam mocno kciuki by w końcu w weekend coś sie u was ruszylo, twardych macie zawodników w brzuszkach gianna super, ze byłaś u pl gin teraz będziesz spokojniejsza jak będziesz chciała to dam ci namiar do polki gin w Drammen(800kr) wizyta.Duzo odpoczynku w Pl, pochwal sie co tam kupilas dla malutkiej ? Kafabi a co tam kochana u Ciebie? Jak tam w stolicy?. Ja wczoraj bylam na omvisningu w szpitalu<Szok> dotarlo do mnie, ze to juz tuz tuz jeszcze tylko 45dni
annggela, Giannaa lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
hej, ja dalej w dwupaku zaczynam sie coraz bardziej stresowac ostatnie nocki byly ze skurczami a dzis cisza, nawet na siusiu parcia nie bylo. Zaczne chyba przysiady robic.
Kitaja jeszcze chwila i bedziemy sledzic Twoj porodKitaja lubi tę wiadomość
-
U mnie bez zmian maly pokazuje jak mu ciasno i chce zrobic w brzuchu dziure
Froggie tez lubie takie zakupy do domu tydz temu wzielam odkurzacz na rady cieszylismy sie jak dzieci na gwiazdke teraz odkurzanie to sama przyjemnosc, szczotka glosniejsza od odkurzacza -
annggela wrote:U mnie bez zmian maly pokazuje jak mu ciasno i chce zrobic w brzuchu dziure
Froggie tez lubie takie zakupy do domu tydz temu wzielam odkurzacz na rady cieszylismy sie jak dzieci na gwiazdke teraz odkurzanie to sama przyjemnosc, szczotka glosniejsza od odkurzacza
Pianistka mi pomagała ogarniać i w jednym ogłoszeniu o lodówce było napisane, że jest trochę głośna, więc zastanawiałyśmy się co znaczy "trochę"... Doszłyśmy do wniosku, że raczej nie powinna zagłuszać szczekającego psa a tak na serio to mam nadzieję, że nie będzie aż taka straszna -
Caroline ja jestem na etapie " bez nadziei" jeszcze niedawno mialam skurcz za skurczem, bole miesiaczkowe i krzyzowe a teraz cisza, kolejny dzien tez i tak bez zmian w pon jak sie nie zacznie nic dziac to wtedy zaczne wariowac !
Froggie ja tez mam duzo rzeczy z finn, prawie wszystkie meble -
Teraz znów jak to na wieczór przystało łapią mnie bóle i to chyba silniejsze niz ostatnie pare dni. Mogłoby sie rozkręcić. Zaraz bedzie fredagskos i pizza, potem prysznic i zobaczymy czy bedzie cos nowego czy jak zwykle. A jutro bedzie tydzień po terminie juz.