Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Carolline mogę Cię zapewnić, że przed listopadem urodzisz
My dzisiaj z mężem cały dzień biegaliśmy po mieście za rzeczami na nowe mieszkanie. Padam na pysk a jeszcze pakowanie przede mną. Od jutra nie będę miała internetu poza tym w komórce ale postaram się Was śledzić
Oglądałam dzisiaj w BilXtra fotelik Cybex Aton 3 - kosztował 2999NOK bez bazy więc Meggi zastanów się czy oby na pewno chcesz takie rzeczy kupować w NO, bo nawet z przesyłka z PL wyjdzie ponad połowę taniej (nie porównywałam ceny ze sklepów internetowych - być może na jollyrom albo barnashus jest taniej). I tak jak Pianistka pisze - wybór tu jest kiepski. -
Froggie, macie pewnie racje, ceny rzeczywiście kosmiczne. Poza wózkiem i łóżeczkiem wszystko kupuję w PL, może rzeczywiście i ten wózek tutaj kupię.
Udanej przeprowadzki! i nie dźwigaj!
Anggela, rzeczywiście dziwnie wygląda, ale jeśli nie boli - może to normalne pod koniec hmm -
Pianistka, muszę jak najwięcej kupić w PL, w tym i ubranka, przynajmniej na początek, bo do NO pojadę parę tygodni przed porodem, już teraz nie chce mi się po sklepach biegać, a co dopiero będzie później..zresztą ja w ogóle nie za bardzo lubię zakupy, więc zaopatrzyłam się na pierwsze parę miesięcy z tym wózkiem to problem, bo mój niemąż uparł się,żeby kupić w NO, bo "jak kupimy w PL i się zepsuje, to nawet nie będzie można zareklamować albo naprawić".
więc szukam w necie, na razie bez powodzenia. -
Melduje sie z porodówki 9 cm rozwarcia , zaczęło sie o 3 rano przyjechałam przed 6 i było 6 cm rozwarcia. Teraz odpoczywam przed końcówka , bez znieczulenia nie dałabym rady
kafabi, Cynnia, Giannaa, Carolline, marti87, Meggi77, Pianistka, Froggie, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Oooooo Annggela wepchnęła się w kolejkę
Na pewno już tuli Dorianka ale suuuper
Czekamy na wieści.
Melduje się z łóżka, o 3 poszłam spać. Takie wyjazdy to już nie dla mnie. Ja dla maleństwa to chyba mam już wszystko. Powiem szczerze, że w pl szału nie ma przez to, że korona tak nisko stoi...annggela lubi tę wiadomość
-
Dorianek 48cm i 28950gr urodził sie o godz 11.18 było cieżko tzn rozwarcie na 10 cm było o godz 7.00 ale męczyłam sie z wypchnieciem, nie obyło sie bez pomocy musieli zassac mu główkę i pomoc mi . Pozszywana jestem, ale o bólu juz zapomniałam ;( jest cudowny
Carolline, Froggie, kafabi, Giannaa, Kitaja lubią tę wiadomość