Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Annggela ale on śliczny Jeszcze raz gratulacje poród nie był zbyt długi- fajnie Problemy z wyparciem były przez znieczulenie ? Jak ogólnie działa to znieczulenie faktycznie bólu nie ma ? Opowiadaj wszystko bo my tu głodne wiedzy
Jak ja Ci zazdroszczę chciałabym być na Twoim miejscu i mieć już maleństwo przy sobie i je tulić -
Dzieki dziewczyny, pielegniarki z rana cudowne byly rodzilam na pierwszym pietrze to chyba patologia bo tylko tu znieczulenie daja. Bol byl taki ze nie mialam sily stac na nogach, dostalam podwojna dawke znieczulenia i byc moze dlatego nie moglam go wypchnac, ledwo skurcze czulam i zasypialam.
Carolline lubi tę wiadomość
-
Dorianku witamy Ciebie na świecie jest cudny , gratulacje dla dzielnej mamy Caroline teraz już czekamy na Ciebie....
Carolline lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Annggela nie mogę sie napatrzeć jest przecudny już nie mogę sie doczekać swojej godziny 0 , tez bym chciała tulić Jasia, ale Ci zazdroszczę odpoczywajcie teraz i cieszcie sie sobą
kafabi lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Też cały czas wracam na poprzednią stronę i nie mogę się oderwać od patrzenia na Dorianka
Carolline trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę w szpitalu oby maluszek chciał współpracować
Cynnia, Giannaa dzięki powoli przyzwyczajam się do nowego miejsca mnóstwo jeszcze do ogarnięcia. Wczoraj z mężem sprzatalismy do 1 w nocy. Mam nadzieję, że kondycja dopisze i dziś też zrobię troszeczkę. -
Froogi kochana sprzątałas do 1ej w nocy i o 6stej już na nogach ? .My na początku naszego przyjazdu do Norwegii nasze pierwsze mieszkanie urządziliśmy na zdobyczach upolowanych no loppomarkedach za grosze kupowaliśmy meble i rożne inne gadżety pózniej z czasem wymieniliśmy na nowe, ale na start polecam loppedy;-) caroline powodzenia dziś :-)trzymamy mocno kciuki, to teraz ja następna w kolejce( uff robi sie gorąco ).W czwartek byliśmy w szpitalu w Drammen na omvisningu, oczywiście spóźniliśmy sie( cecha mojego męża ) polozna była średnio miła , mina mojego męża w pokoju gdzie sie rodzi była bezcennaCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Froogi a jak tam z praca Twojego męża ? Może pisałaś a ja nie doczytałam.Mam nadzieje , ze wszystko potoczyło sie dobrze?Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Dzień dobry
A co Was na nogi tak już postawiło ? Spać nie możecie przez te newsy
Carolline kiedy masz termin wywołania ? Chociaż życzę Ci aby poszło samo.
Froggie Fajnie, że już trochę ogarnęliście. A co z pracą męża?
Kitaja jeju u Ciebie już 34tc a pamiętam jak na suwaczku był 28 tc jak u mnie.
Kafabi opowiadaj jak tam w Wawie Fabianowi się podobało ? -
Gianna tak naprawdę to dziś mam już 34t2d suwaczek idzie wg @,a z lenistwa nie chcialo mi sie zmieniac suwczka gianna leci ten czas zaraz u Ciebie bedzie 34tydz opowiadaj jak tam w Polsce bylo?ciezko bylo wracac do NO ?Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Ooooo to już 35tc, naprawdę ten czas zasuwa
Oj nie chciało się wracać, tam tak fajnie ciepło jeszcze Gdzie poszłam to się dogadałam. Mój Olinek był najlepszy jak zjechaliśmy z promu włączyliśmy radio a on do nas mówi, że mamy włączyć mu norweskie radio hahaha Nie wiem co mu się tak tutaj podoba bo on nie chciał jechać do Polski. Dziwne mamy dziecko