Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesć dziewczyny
Kochane piękne brzuszki macie, liczę na to,że reszta dziewczyn też się swoimi brzuszkami pochwali
Giannaa wycieczka udana, pogoda dopisała. Pozwiedzalismy bardzo duzo ale niestety nie wszystko, wiec jest pretekst,żeby znowu jechac za jakiś czas i dokończyc to czego nie obejrzelismy Od rana do wieczora na nogach, ale było warto. Oczywiscie "Złote Tarasy" zaliczyłam i kupiłam sobie trochę
Asiorek coś sie nie odzywa odkąd urodziła, mogłaby się odezwac czy wszystko dobrzeKitaja lubi tę wiadomość
-
Pianistka wrote:
Marti, a pamiętasz ile miałaś na + w 23/24 tc?
A ty dalej Pianistka z tą wagą !? piękny masz brzusio , wagę tez odpowiednią, więc tylko sie cieszyć,że wszystko rozwija sie prawidłowo
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 25kg to Wy przy mnie to szczypiorki
-
Carolline - trzymam kciuki!!! Trzymaj się tam dzielnie I jakby się coś działo daj znać
Kafabia - fajnie, że wycieczka się udała
Pianistka - doskonale Ciebie rozumiem z obsesją na punkcie wagi. Ja po porodzie też będę szybko śmigała na siłownie
Martii - Ty to chudzinka jesteś wiec nic dziwnego, że brzuszek tez malutki -
Carolline kciuki mocno zacisniete ja na razie mam 2,7kg na plus. W spodnie się już żadne nie mieszcze ale ciążowe w pasie jeszcze trochę za luźne (ja jestem niska i ten pas trochę za długi jak dla mnie). Mam nadzieję, że do końca ciąży nie będzie więcej niż 15kg + tak sobie przynajmniej założyłam
Dziewczyny w jakim sklepie tu mogą mieć koszule do spania? Piżamy zaczęły mnie bardzo denerwować i uciskac i od tygodnia śpię w samym szlafroku
No i zapomniałabym napisać : piękne brzuszki macie Cynnia, Kitaja czekam na WaszeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 20:32
Kitaja, Cynnia lubią tę wiadomość
-
Caroline trzymam kciuki aby uparciuszek wyszedl dzis w nocy niech moc skurczy bedzie z Toba !
Pianistka opieka tu super jest, przychodza ze 4 razy dziennie sprawdzic czy jest ok, jak ty sie czujesz i czy dobrze przystawiasz. Zawsze mozna zadzwonic po nich jak potrzebujesz pomocy
Piekne brzuszki a moj maly ciagle na cycku, dostalam teraz tabl przeciwbolowe i masc na sutki bo mi w kosmos wystrzela. Od poczatku mowilam , ze on bedzie mami cycusiemGiannaa, Carolline, Cynnia lubią tę wiadomość
-
Froogi jutro wrzuce fotke, bo teraz pisze z telefonu ciekawe jak tam nasza Caroline ?! Annggela a kiedy do domu wychodzicie? Dorianek jest przecudny<3 a czy tutaj wykonuja usg przed porodem? Boje sie, bo Jasio ulozony jest w poprzek mam nadzieje, ze znajdzie droge do wyjscia i skieruje glowke w dol;-) no to ja nastepna w kolejce oj robi sie powaznieCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Nie mam zbyt wielu zdjec na tablecie czy tel, gdy wrovimy do domku to wrzuce wiecej dla forumowych cioc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b70071a4c30.jpg
Kitaja niestety zadnego usg przed porodem nue wywoluja ale sprawdzaja polozenie dziecka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 03:40
Froggie, Cynnia, Kitaja, Carolline, Giannaa lubią tę wiadomość
-
Froggie to jest nas dwie ale on cudny juz nie dlugo nasze malenstwa bedziemy tulily❤️ Ciekawe jak tam nasza Caroline moze juz tuli swoja malutka , szczerze to mam taka nadzieje bo biedna tyle czekala az ten maly uparciuszek wyjdzie;-)
annggela lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan