X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Norwegii
Odpowiedz

Ciaza w Norwegii

Oceń ten wątek:
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesć dziewczyny :)

Kochane piękne brzuszki macie, liczę na to,że reszta dziewczyn też się swoimi brzuszkami pochwali :P

Giannaa wycieczka udana, pogoda dopisała. Pozwiedzalismy bardzo duzo ale niestety nie wszystko, wiec jest pretekst,żeby znowu jechac za jakiś czas i dokończyc to czego nie obejrzelismy :) Od rana do wieczora na nogach, ale było warto. Oczywiscie "Złote Tarasy" zaliczyłam i kupiłam sobie trochę ;)

Asiorek coś sie nie odzywa odkąd urodziła, mogłaby się odezwac czy wszystko dobrze :/

Kitaja lubi tę wiadomość

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:

Marti, a pamiętasz ile miałaś na + w 23/24 tc?

A ty dalej Pianistka z tą wagą !? piękny masz brzusio , wagę tez odpowiednią, więc tylko sie cieszyć,że wszystko rozwija sie prawidłowo :)

Ja w pierwszej ciąży przytyłam 25kg to Wy przy mnie to szczypiorki :P

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kafabi, ja już kiedyś byłam gruba nieziemsko i nie chcę powtórki z rozrywki... dlatego tak teraz przeżywam jak Chrobry koronację ^^

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 17:51

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostajemy na nocleg w szpitalu na razie licząc na to ze mała sie sama zdecyduje wyjsć a jak nie to jutro będziemy ogarniać co dalej, trzymajcie kciuki zeby uparciuch zdecydowała sie wymeldować :D

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolline, kciuki!!! :) Fajnie, ze Was zostawiają, odejdzie to jeżdżenie... :)
    Trzymam kciuki! :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolline - trzymam kciuki!!! Trzymaj się tam dzielnie ;-) I jakby się coś działo daj znać ;-)

Kafabia - fajnie, że wycieczka się udała ;-)
    Pianistka - doskonale Ciebie rozumiem z obsesją na punkcie wagi. Ja po porodzie też będę szybko śmigała na siłownie ;-)
    Martii - Ty to chudzinka jesteś wiec nic dziwnego, że brzuszek tez malutki ;-)

a.png
    a.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa, o ile nie mam zapędów by być jakaś mega chuda to waga sprzed ciąży mi będzie odpowiadała i po :)
    Więc mam nadzieję że w +15 kg się zmieszczę :) troche zejdzie po porodzie a reszta do zrobienia :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Miuu Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczynki. Jestem jestem tylko w Polsce na weselu byłam i jakoś sie wyłączyłam z internetu. No i znowu ciagle śpię wiec jak wstanę to nie wiem gdzie ręce wsadzić. Nadrabiam robotę papierkowa lub bajzelek w domku.

f2w3rjjgy5us18nj.png ❤️
  • Miuu Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie kilo przytyłam ale brzuch szczególnie wieczorami mam jak w 6 miesiącu. W poprzednich ciążach po 12 kg przytyłam tylko mi sie rozciąga bo wysoka jestem

f2w3rjjgy5us18nj.png ❤️
  • Miuu Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A po ciąży zamierzam wrócić do Chodakowskiej. Jak dla mnie efekty genialne

f2w3rjjgy5us18nj.png ❤️
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miuu wpisać Ciebię na naszą listę !? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 19:33

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • Froggie Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolline kciuki mocno zacisniete :) ja na razie mam 2,7kg na plus. W spodnie się już żadne nie mieszcze ale ciążowe w pasie jeszcze trochę za luźne (ja jestem niska i ten pas trochę za długi jak dla mnie). Mam nadzieję, że do końca ciąży nie będzie więcej niż 15kg + tak sobie przynajmniej założyłam :P
    Dziewczyny w jakim sklepie tu mogą mieć koszule do spania? Piżamy zaczęły mnie bardzo denerwować i uciskac i od tygodnia śpię w samym szlafroku :P

No i zapomniałabym napisać : piękne brzuszki macie :) Cynnia, Kitaja czekam na Wasze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 20:32

Kitaja, Cynnia lubią tę wiadomość

1gtgZZu.jpg1gtgp1.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caroline trzymam kciuki aby uparciuszek wyszedl dzis w nocy ;) niech moc skurczy bedzie z Toba !
    Pianistka opieka tu super jest, przychodza ze 4 razy dziennie sprawdzic czy jest ok, jak ty sie czujesz i czy dobrze przystawiasz. Zawsze mozna zadzwonic po nich jak potrzebujesz pomocy :)
    Piekne brzuszki ;) a moj maly ciagle na cycku, dostalam teraz tabl przeciwbolowe i masc na sutki bo mi w kosmos wystrzela. Od poczatku mowilam , ze on bedzie mami cycusiem <3

Giannaa, Carolline, Cynnia lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annggela wrzuć jeszcze jakąś fotkę bo on taki śliczny ;-) <3 <3

a.png
    a.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Froogi jutro wrzuce fotke, bo teraz pisze z telefonu :-) ciekawe jak tam nasza Caroline ?! Annggela a kiedy do domu wychodzicie? Dorianek jest przecudny<3 a czy tutaj wykonuja usg przed porodem? Boje sie, bo Jasio ulozony jest w poprzek mam nadzieje, ze znajdzie droge do wyjscia i skieruje glowke w dol;-) no to ja nastepna w kolejce oj robi sie powaznie :-D

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • annggela Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 03:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam zbyt wielu zdjec na tablecie czy tel, gdy wrovimy do domku to wrzuce wiecej dla forumowych cioc <3
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b70071a4c30.jpg

Kitaja niestety zadnego usg przed porodem nue wywoluja ale sprawdzaja polozenie dziecka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 03:40

Froggie, Cynnia, Kitaja, Carolline, Giannaa lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Froggie Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak Wy ale ja się zakochałam w małym Dorianku :) jest śliczny <3

Kitaja, annggela lubią tę wiadomość

1gtgZZu.jpg1gtgp1.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Froggie to jest nas dwie :-) ale on cudny juz nie dlugo nasze malenstwa bedziemy tulily❤️ Ciekawe jak tam nasza Caroline moze juz tuli swoja malutka , szczerze to mam taka nadzieje bo biedna tyle czekala az ten maly uparciuszek wyjdzie;-)

annggela lubi tę wiadomość

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • Froggie Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też właśnie weszłam z nadzieją na wieści od Carolline :)

Kitaja w jakim szpitalu będziesz rodziła? Pewnie już pisałaś ale nie zapamiętałam :P wybaczysz mi kalafior ciążowy? :)

Annggela a Dorianek na wwcześniejszych USG też był malutki?

1gtgZZu.jpg1gtgp1.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Froggie, tak . Cały czas mówili ze bedzie malutki ;) nawet przy badaniach kontrolnych tutaj. Ja sie urodziłam z waga 2,5 kg wiec do najwiekszych nie należałam

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
‹‹ 246 247 248 249 250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ