Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się że szpitala. Jestem na badaniach, właśnie wypilam przepyszna glukoze
chociaż nie można powiedzieć jest tutaj smaczniejsza niż w pl bo tu dają w buteleczce już o smaku cytrynowym. A w pl trzeba trzeba przyjść ze swoją saszetka i cytryna jeśli ktoś chce. Teraz muszę siedzieć 2h.
Annggela - Dorianek jak aniołek wygląda
Caroline - a monitoruja u Ciebie jak mała ma się w brzuszku? -
Annggela, on jest piękny!!!
Będę musiała Emkę trzymać krótko bo taki kawaler tu będzie
ustka ma śliczne
Carolline, kciukamy!!! Już pewnie zabiorą się za robotę
Kitaja, ja właśnie słyszałam, że nie robią USG przed porodem dlatego z 2 tygodnie przed terminem wybieram się na USG żeby sprawdzić ułożenie
Teraz na najbliższej wizycie poproszę lekarkę o skierowanie do gina, jeśli mi go nie da to ciul, pójdę w listopadzie prywatnie ale chcę sprawdzić szyjkę... tak dla świętego spokojuannggela lubi tę wiadomość
-
Annggela to mnie trochę pociesza, bo moja Agatka też mała(na USG w 14 i 19 tygodniu ocenili, że mlodsza o tydzień). A, że ja mam wąskie biodra to wolałabym nie rodzić kluski tylko zgrabną modelkę
Giannaa czy Ty zechcialabys inaczej rozpoczynać swoje posty... Będziesz nas miała na sumieniuannggela lubi tę wiadomość
-
Froggie ale się uśmiałam
wybaczcie nie myślałam, że Was nastrasze
Tak jak Pianistka napisał Siamyrka miała. Ona bywa na bbf ale tu się jakoś ostatnio nie udziela.
Kafabi chętnie bym przyjechała ale na 13 musimy młodego że szkoły odebrać więc nie Bardzo mamy czas. Może coś w weekend? -
Gianna aż mi ciśnienie podskoczyło ,chcesz u mnie szybciej poród wywołać
dobrze,ze to tylko glukoza,a czemu miałaś ja robiona?byl jakiś konkretny powód ? MARTI87 na zgagę polecam migdały ,i seler naciowy mi troszkę pomaga.
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Giannas, ja podobnie zareagowałam jak koleżanki
a ostatnio mam jakieś schizy ze wczesniej urodzę
Dziewczyny, czy wy tez macie lub miałyście te w wyższej ciąży, tak czesto te skurcze braxtona-hicksa (czy jak to sie pisze). Mam nawet z 10 razy dziennie i juz zaczynam sie bać, ze za czesto -
Cynnia, ja mam brzuch twardy co chwilę i to juz od paru tygodni, ale nie wiem które to skurcze, cześciej popołudniu, ale bywa, że i cały dzień. Pytałam lekarza i powiedział, że im bardziej będę aktywna, tym cześciej będą się zdarzać, a wtedy szyjka będzie rozmiękać
i mam więcej odpoczywać I niestety chyba ma rację, bo w weekend leżałam prawie cały dzień i było tego mniej.
-
Mnie te skurcze czesto łapią w pracy i sie zastanawiam czy poprosić lekarza np o 20% zwolnienia. Zreszta juz mi proponował. Nie wiem co robic, momentami są bardzo nieprzyjemne a dzis nawet czułam tak od pleców. Ide w piatek do poloznej to zapytam