Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, dziekujemy za mile slowa mlody w nocy szaleje a za dnia spi, ja spalam tylko 3 h potrafi jesc przez 2 h, sutki mi w kosmos zaraz wystrzela.
Pianistka maz byl caly czas a znieczulenie chcialam wczesniej, mimo to probowali mnie wcisnac do wanny i uzyc gazu aby zrezygnowac ze znieczulenia. Lecz przy tak szybkim rozwarciu morde darlam na calego. Nie moge sie na niego napatrzec jest cudowny, zaciskam zeby i daje cyca na kazde jego zawolanie, wszystko dla niego zrobieCynnia, kafabi, Giannaa lubią tę wiadomość
-
Pytam dlatego bo ja nie planuję znieczulenia i zrobię wszystko by go uniknąć dlatego chciałam wiedzieć czy ty też miałaś takie podejście jak ja i zmieniłaś zdanie czy byłaś zdecydowana na znieczulenie
A w szpitalu jest jakaś położna laktacyjna która pomaga przystawiać dziecko? -
Dzięki Kochane za miłe słowa kilka rzeczy do mieszkania odkupilismy od znajomego, resztę Pianistka mi pomaga dokupić z finna. Wyszukuje takie promocje, że mówię Wam - mega wczoraj znalazła nam łóżko za 500nok, musimy dziś po nie ogarnąć transport. Kafabi ja wstałam o 5 dziś, bo mąż szedł na rano do pracy i jak zwykle nie moglam zasnąć do 7. Ale później odespalam Mąż ma pracę w nowej firmie ale jeszcze nie ma kontraktu. Zarobki ma obiecane takie jak w poprzedniej chociaż co z tego wyjdzie zobaczymy. Zaryzykowalismy trochę...
-
Annggela gratulacje !! Mlody naprawdę super wygląda
Uwielbiam ten tekst z szampanem Pianistka też tak często mówimy !
A ja sama nie wiem co ze znieczuleniem podpytam położną na następnej wizycie, aczkolwiek jestem nastawiona na naturalną akcje, ale nie chce nic mówić. Dziś przyszła mi kartka, że mogę odebrać następną babypakke z Libero.annggela lubi tę wiadomość
-
Marti, bo taka prawda z tym szampanem :d My też dużo zaryzykowaliśmy, nie będę już przytaczała jak zaczynaliśmy bo w porównaniu do Froggie, my bylismy w czarnej dupie... ale dla chcącego nic trudnego i teraz możemy się szampanem delektować (tzn ja tylko piccollo gwoli ścisłości)
pokażę Wam mojego olbrzyma dzisiejszego:
dopiero końcówka 23 tygodnia a u mnie +6,5 kg....kafabi, annggela lubią tę wiadomość
-
Pianistka spory masz brzusio:) mój jakiś nie wyrośnięty przy Twoim a jestem jakieś 10 tyg do przodu. Chociaż mieszczę się już tylko w jedne spodnie i legginsy, chyba muszę wyciągnąć super dary od szwagierki, bo coś tam było ciążowego:P
No prawda prawda innych tekstów naszego domu, lepiej nie będę przytaczać -
Pianistka zgrabny brzuszek masz
Cynnia wczoraj się przez cały dzień rozpakowywaliśmy ...aż jestem pod wrażeniem ile rzeczy do osobówki może wejść wszystkie ciuchy dla małej są w workach popakowane i wrzucone do szafy za jakiś czas wezmę się za pranie i prasowanie...nowych rzeczy mam niewiele bo mnóstwo dostałam od znajomej. Wiec też nie ma za bardzo się czym chwalić Za szycie się jeszcze nie wzięłam, może dzisiaj odpalę maszynę w Pl nie było czasu A Wy na długo lecicie do PL ? Ja już nie mam w planach wizyty w Polsce do kwietnia ale zobaczymy jak to będzie. Poleciałabym jeszcze ale mogą mnie na samolot nie wpuścić -
Cynnia oczywiście, że się nie mieszczę, ale jedne ciążówki są już za małe w tyłku, chyba kupiłam za małe :p legginsy w które wchodzę to ciążówki i dżiny też ciążówki. A to mój brzuchol Wydaje mi się jakiś mały, a mam dokładnie 11,5 kg na plusie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 16:12
Pianistka, kafabi, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Marti, ale Twój ładniutki
Ja chyba od 13 tygodnia ciążowe noszę bo strasznie szybko brzuch zaczął rosnąć
Kupiłam 2 pary troszkę większych i na początku mi spadały a teraz są takie na styk dupsko rośnie choć niewiele
Urodzę, wrócę na siłownię i bedzie cacy
Cynnia, u mnie +6,5 kg ale ty jesteś o 4 tygodnie do przodu więc podejrzewam, że w końcówce 27 tygodnia mogę i 10 mieć choć wolałabym nie...
Ja do Polski się wybieram gdzieś pewnie w 2017 na kilka dni ^^ fajnie, będzie 3 lata od ostatniej wizyty...
Marti, a pamiętasz ile miałaś na + w 23/24 tc?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 16:18
-
23/24 tc 7-7,5 mam wszystko w aplikacji ciążowej Ostatnio coś wolniej przybywa mi kg.
Obiecali mi, że w sobotę będę spała już w nowej sypialni, wczoraj odpaliliśmy nowe ogrzewanie podłogowe na parterze i działa !Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 16:26
-
marti87 wrote:23/24 tc 7-7,5 mam wszystko w aplikacji ciążowej Ostatnio coś wolniej przybywa mi kg.
Obiecali mi, że w sobotę będę spała już w nowej sypialni, wczoraj odpaliliśmy nowe ogrzewanie podłogowe na parterze i działa !
Czyli idziemy w podobnym tempie
Właśnie wczoraj czytałam że w II trymestrze przybiera się więcej niż w III.
Ja bym chciała się wyrobić do końca II trymestru w 8-9 kg na plus