Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wplacilam dzis depozyt i czynsz za pazdziernik za nowe mieszkanie. Jutro powinnismy odebrac klucze. Maz ma jutro pracowac juz na swoim samochodzie, moze wtedy tez dostanie umowe o prace. Przyszedl sms, ze wyslali nam juz dzis karte kredytowa... Kopnijcie mnie w d... bo ja nadal czekam na jakies klody pod nogami zamiast sie cieszyc, ze zaczelo sie rozplatywac.
Cynnia lubi tę wiadomość
-
Froggie, widzę że mamy podobne charakterki
Ja też wszędzie doszukuję się spisku i jestem mistrzem czarnowidztwa
A koniec końców i tak wszystko się świetnie układa
Tak też jest u Ciebie
praca jest, mieszkanie jest! tylko się cieszyć!Froggie lubi tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Annggela, a jak z NAVem? dostałaś macierzyńskie?
Ja mam macierzynski od 14.09- 19.08.2016 yep yep to sobie posiedzimy wybralam na 80% a dostane tyle co na chorobowym, nie sa to kokosy ale jestem zadowolona, starczy na czynsz i jeszcze na zycie
Froggie to super wiesci !! Ja to bym skakala z radosci ! Oblej to ( woda)marti87 lubi tę wiadomość
-
O macierzyńskie mozna występować najpóźniej do 33 tc, jak wezmę zaświadczenie to bedzie 29 tydz. Mam nadzieje, ze nie bedzie problemów z papierami. Mam stała miesięczna pensje to i szybko powinni wyliczyć. Tez chce na 80% chociaż i tak nie wrócę do tej pracy. Orientujecie sie czy po macierzyńskim mozna dostac dagpenger?
-
Cynnina tak mozna dostac dagpenger po macierzynskim! frooggi kochana ciesz sie teraz bedzie juz tylko lepiej po malutku wszystko sie uklada :-*Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Cynnia wrote:Podobno pierworódki przewaznie rodzą po terminie
Uuuuuu to nie jest pocieszajace
Caroline trzymam kciuki aby w koncu wody Ci pociekly po nogach
Dobrze wiedziec o tym dagpenger choc wolalabym tez znalesc inna orace jak Cynnia bedziemy sie kciukac na wzajem
Carolline lubi tę wiadomość
-
Annggela, ja też dołączam do zmieniających pracę do macierzyńskim
Ale pamiętaj, że dagpenger Ci się nie należy jeśli sama z pracy zrezygnujesz...
Annggela, Carolline, kciukam jak codziennie za Wasze maluchy! Niech już wyłażą
annggela, Carolline lubią tę wiadomość