Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
No niestety po tyg mozna isc do szpitala na darmowe USG a po dwoch tyg na wywolanie.
Juz myslalam, ze zaczne rodzic ! Bylismy z mezem na spacerku i zlapal mnie potworny bol brzucha i w krzyzu, do tego stopnia, ze nie moglam kroku zrobic plakac mi sie chcialo. Maz poszedl po auto mimo iz do domu mialam juz 6 min drogi, lecz nie bylam w stanie isc. Weszlam bo domu, bol minal jak reke odjal. twardy zawodnik tam siedzi, fajnie jakby akcja sie zaczela wieczorem i skonczyna 30.09
Gianna super ze dotarlas udanego urlopu kochana
Froggie bede trzymac kciuki az maz dostanie kontrakt
A jak reszta dziewczyn sie czuje ? -
STO LAT KITAJA!!!
Anngela i Caroline, ta końcówka wygląda na prawdziwy hardcore. To czekanie musi być wkurzające!
dzisiaj sama mam już dosyć, ostatnio ciągle napina mi się brzuch, jak wracam z pracy, to już nic nie mogę zrobić, ciężko mi nawet usiąść i wstać, bo boli. Chyba pójdę wcześniej na wizytę nie wiem samaKitaja lubi tę wiadomość
-
STO LAT KITAJA!!!
Anngela i Caroline, ta końcówka wygląda na prawdziwy hardcore. To czekanie musi być wkurzające!
dzisiaj sama mam już dosyć, ostatnio ciągle napina mi się brzuch, jak wracam z pracy, to już nic nie mogę zrobić, ciężko mi nawet usiąść i wstać, bo boli. Chyba pójdę wcześniej na wizytę nie wiem samaKitaja lubi tę wiadomość
-
Ja mam wpisany overtermin na 13 grudnia, gdzie normalny mam na 1 grudnia, ale wydaje mi się, że w Pl jest tak samo.
Zamówiłam kosz mojżesza muppetshop, trochę przyborów kosmetyczno/wyprawkowych z allegro
Teraz szukam śpiworka
Trafiłam na taki sklep, całkiem ładne rzeczy http://www.fabrykawafelkow.pl
Kitaja wszystkiego najlepszego -
Angela właśnie takie atrakcje miałam juz pare razy. Dziś za to przy okazji wyjazdu do Trd wkręciłam sie do szpitala na Ktg :p i położna super babka swoja droga, ktora wyjaśniła wszystkie nasze obawy stwierdziła, ze dojrzewam do porodu. Tętno małej git a skurcze na max 66 sie pisały. U nas kontrola w szpitalu jest tydz po terminie a wywołują 10-12 dni po. Mam nadzieje, ze zdążę w wodzie przed urodzić a w ogole przyjaciółka lekarka jest w Trd na kursie do weekendu w szpitalu i by było super jakby mała zdecydowała sie na wyjście w międzyczasie to bym juz zupełnie bezpiecznie sie czuła
-
Ja juz po wizycie u fastlege. Umowilam sie na 2 dni przed lotem do polski, wtedy da mi to zaświadczenie do samolotu.
Dla dziewczyn, które latają Wizzair - zaświadczenie jest potrzebne po 28 tc wystawione nie wczesniej niż 6 dni przed lotem, a po 34 tc moją nie wpuścić do samolotu -
Dzien dobry
Caroline mialam nadzieje, ze synus bedzie wrzesniowy no ale nie mam na co liczyc tu wywoluja dokladnie 14 dni ponTP masakra mogliby sobie darowac i zrobic to wczesniej
Pianistka trzymam kciuki ! Daj znac jak po wizycie bylo.Carolline lubi tę wiadomość
-
Jestem!
Emma zostaje Emmą! Wszystko w porządku, położna nie miała zastrzeżeń
Mała wstydziła się i zakrywała rączkami, ziewała
Na kartce z pomiarami mam napisane, że bazując na BPD termin porodu wychodzi na 31.01.2016 i dzisiaj jest 22+6. czyli jesteśmy o tydzień do przodu patrząc na główkę.
I pod spoden napisane jest że FL jest poniżej normy w stosunku do BPD
Ale my oboje jesteśmy niscy, ja mam krótkie nogi więc pewnie dlatego. Ale wszystko rośnie...
Waga małej to ok 530 gram
BPD: 58
FL 39
MAD 55
płód witalny
mam 2 zdjęcia w 3d i nagrany filmikWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 09:28
Cynnia, annggela, Carolline, Kitaja, Froggie, Meggi77 lubią tę wiadomość
-
Cynnia tak piekny ale chce juz go tulic pozatym glupio to zabrzmi ale mam dosc tej ciazy, ruszam sie jak slo, w nocy nie moge sie przekrecic, ogolnie ciezko mi sie ruszac, chcialabym zaczac zrzucac wage bo coraj gorzej sie czuje- psychicznie
Piańistka super wiesci !Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 09:31
Carolline lubi tę wiadomość