Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Froggie będzie dobrze trzymam kciuki.
Co nosilyscie na początku ciąży bo ja już nie wchodzę w jeansy a głupio ciagle w dresach chodzić. Wszystko mnie gniecie a na ubrania ciążowe za wcześnie. Chciałam jakieś duże rajstopy kupić i w sukienki się wbić ale niestety duże rajstopy maja taka gumkę ze mnie trafia.. Miałyście może tez problemy z żołądkiem na początku ciąży bo ja mam jak balonik. Dwie poprzednie bez problemu nawet nie wiedziałam ze jestem a twej masakra. Nigdy się tak złe nie czułam -
Froggie, ah to norweskie tempo mają czas a my chciałybyśmy już wszystkie wiedzieć na już
Musisz być cierpliwa :*
Miuu, ja bardzo szybko zaczęłam odczuwać za ciasne jeansy bo już w 8-9 tygodniu i było to spowodowane wzdęciami... nosiłam spodnie na gumce typu haremki lub legginsy
Jeansy ciążowe od około 14-15 tygodnia
-
Maz tez mnie pociesza, On jest dobrej mysli. Ja bede spokojna jak przyniesie ten cholerny kontrakt do domu
Co do noszenia ciazowych ciuchow to ja jestem chudy kurdupel i w zasadzie we wszystkie swoje sprzed ciazy sie jeszcze mieszcze, poza spodniami w pasie. Ale jak nosze te ciazowe z golfem to i tak zakladam pas na pol, bo mi jest za dlugi i za luzny. -
Ja tez bardzo szybko zaczelam nosic ciazowe spodnie przez wzdecia jak u pianistki ale tez dlatego, ze brzuszek od poczatku nisko mialam i wszystko mnie cisnelo nosilam jeansy ciazowe a teraz na koncu chodze tylko w leginsach i dresach bo lydki puchna i bym w jeansy nie zmiescila
-
Frooggi mam nadzieje , ze wszystko dobrze i udalo sie mezowi? Ah to Norweskie tempo, zawsze maja dobry czas 3 mam mocno za was kciuki Annggela przykro mi z powodu Twojego taty moj mieszka w Norwegii jakies 30km ode mnie i tez ma mnie gdzies! Nawet sie nie intrresuje tym, ze nie dlugo bedzie dziadkiem, boli to i jest to przykre! Ale jak to mowia rodziny sie nie wybiera:-(!Mam za to wspanialego meza ktory bedzie dobrym ojcemCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Cześć Dziewczyny
Dzięki, dojechaliśmy do Polski ale podróż 21h wykańcza. Dotarliśmy wczoraj o 21:00 a o północy wyjeżdżaliśmy dnia poprzedniego. Na szczęście droga była super bo nie padało a księżyc tak świecił, że jasno było Mąż cała drogę prowadził ale ja oka nie zmrużyłam bo musiałam do niego gadać, żeby nie chciało mu się spać. Młody spał cała droge i na promie nie chciał spać ale wiedział, że rodzice zmęczeni wiec dał kilka godzin pospać jak dojechaliśmy na miejsce to tylko kolacja i spać
Mam jakiegoś pecha na podróże...ostatnio jak lecieliśmy do pl to złapała mnie rwa kulszowa a teraz ledwo co chodziłam...coś mi przeskakuje w biodrze nie wiem czy to od kręgosłupa czy jest inny powód tego ale jak wysiadałam z auta to mój mąż musiał mnie trzymać żebym doszła do toalety. Może być, że mała na jakiś nerw uciska i każdy krok sprawia mi ból.
Dopiero udało mi się do komputera dorwać. Myślałam, że już któraś się tu rozpakuje a tu nic Nie udało mi się dzisiaj przeczytać tego co pisałyście bo padam ze zmęczenia...cały dzień przebierałam ciuszki dla dzidzi a mam ich naprawdę spooooro Drobnice jeszcze muszę dokupić. Jutro może wezmę się za szycie bo moje materiały przyszły hi hi zobaczymy co z tego wyjdzie
Dobranoc dziewczyny
-
Giaanna super, ze podroz bez wiekszych komplikacji. Odpoczywaj i ciesz sie domowym powietrzem
Ja z ta norkowa biurokratyczna niekompetencja oszaleje!!! Kilka dni temu bylismy w banku, zeby wreszcie zmienili nam dostep do konta z D-numeru na personalny, bo ostatnio tego nie zrobili. To zgadnijcie co teraz??? Bingo. Nie mamy dostepu w ogole... -
Gianna ja Ciebie podziwiam, że dałaś radę tyle czasu w aucie ... ja bym chyba padła. Też kilka razy jechaliśmy samochodem, ale u nas sama podróż na prom to 21-23h i 18h promem, ale w ciąży bym nie dała rady.
Ja jutro ogarniam jakieś rzeczy do szpitala, bo mężula męczy niespakowana torba, ale teraz jak go trochę podenerwuję -
Dzien doberek kobietki:)
Dzis moja ciążowa głupota osiągnęła apogeum. Pojechałam sobie radośnie na wizyte do fastlege, a tu zonk, mam termin na jutro wrrrr
Najgorsze jest to, ze w pracy powiedziałam najpierw, ze mam w srode, wczoraj wieczorem dzwoniłam do szefowej, ze sie pomyliłam i jednak wtorek i co ja teraz jej powiem? ze mi pamięć zanika, ciąża zarosła mózg?
-
Kitaja wszystkiego naj naj duzo zdrowia, rozwiazania bez komplikacji i wielu przespanych nocy
Cynnia, przepraszam, smialam sie do rozpuku kalafior ciazowy mnie tez czasem dopada. Jak zrobie cos szczegolnie glupiego to maz mnie glaszcze po glowie (czego nie cierpie ) i mowi do mnie KalafiorkuCynnia, Kitaja lubią tę wiadomość