Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Cynnia, no właśnie słyszałam że w wakacje mieli otwierać
Mąż dzisiaj zaspał do pracy Obudziłam się ok 8:30 na siku patrzę, a ten dalej śpi! Obudziłam go i pytam czy idzie dzisiaj do pracy a Dawid mówi że tak, ale że jeszcze budzik nie dzwonił.... ahaaaa :d -
Cynnia, śpiworki z owczej wełny podobno są najlepsze
Ja planuję kupić skórę owczą do wózka a śpiworek zwykły pikowany bo raczej krótko będziemy go używać. więc potem lekki kombinezon miś lub dresik, kocyk
Ale owcza wełna jest jak najbardziej +
Froggie, kciukamy za męża od samego rana!
-
Ten wierzch sie odpina i mozna tez używać do fotelika. No i tani jak barszcz. 1 tys nok w kieszeni
http://www.nakina.pl/spiwory-do-wozkow-no24-owcza-welna-p-81.html
Napaliłam sie, chyba kupieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 11:20
-
Dziewczyny dzieki za kciuki
Cynnia fajne spiworki i cenowo bardzo atrakcyjne. Nie rozumiem tylko skladuØ
Tkanina zewnętrzna:100% poliester, 100% WEŁNA
Tkanina wewnętrzna:100% poliester
Maslalam, ze dziecko bezposrednio ma kontakt z welna a nie przez poliester a tu chyba tylko wypelnienie jest welniane... Dobrze mysle? -
Froggie tez trzymam kciuki ! Nawet u stop zaciskam
Nie 29 bo jutro moj ojciec ma urodziny, ojciec który ma mnie w dupie, zawsze miał ale to ciężka i długa historia. Nawet nie chce miec kontaktu gdy wnuk pierwszy przyjdzie na swiat a sam zrobił 5 córek.Jest dla mnie zerem i tyle w tym temacie.Froggie lubi tę wiadomość
-
Froggie wrote:Dziewczyny dzieki za kciuki
Cynnia fajne spiworki i cenowo bardzo atrakcyjne. Nie rozumiem tylko skladuØ
Tkanina zewnętrzna:100% poliester, 100% WEŁNA
Tkanina wewnętrzna:100% poliester
Maslalam, ze dziecko bezposrednio ma kontakt z welna a nie przez poliester a tu chyba tylko wypelnienie jest welniane... Dobrze mysle?
Nie wiem, zadzwonię to dopytam, ale wydaje mi sie ze to granatowe to poliester czyli zewn, to białe to wełna tez zewn jakby nie patrzec, a wypełnienie czyli warstwa miedzy materiałami poliester. Jak tak to rozumiem, ale jak mowię zadzwonię i dopytam