Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Annggela, ja ważyłam 3200 a i mąż podobnie więc podejrzewam, że i ja słonika nie urodzę do 14 tygodnia CRL było duże, powyżej 95 centyla ale na połówkowych wszystko w granicach dolnej normy, więc zwolniła mała trochę
ciekawe jak teraz będzie na najbliższym USG
-
annggela wrote:Ale patrzac na moj brzuch nie moge sobie wyobrazic jak on sie miesci ?! Wlasnie mam tornado urzadzane ałćććć chyba obiadek mu meega smakowal
Annggela a jeszcze kilka dni temu martwiłaś się, że synek ucichł może jak się rozkręci to będzie chciał szybciej przyjść na świat -
Ja ważyłam 2650 a maz chyba 2800 a mała 5 tyg temu 2900 wiec niestety reguły nie ma. Właśnie sie mc donaldujemy z nadzieja, ze mc śmieci wyeksmituja kosmitke :p a co do strachu to bałam sie potwornie porodu do jakiś 2 tyg temu teraz to juz tylko chce by wyszła i szczerze strach sie gdzieś dziwnie ulotnił teraz mam juz tylko dość ciazy
Froggie lubi tę wiadomość
-
Froggie wrote:Annggela a jeszcze kilka dni temu martwiłaś się, że synek ucichł może jak się rozkręci to będzie chciał szybciej przyjść na świat
-
Ja JESZCZE nie czuję strachu przed porodem. Mam nadzieję, że moje dzieciątko nie będzie wielkoludem, bo ginekolożka w PL powiedziała, że mam za wąskie biodra i nie nadaję się do porodu sn i ona by mi radziła cesarkę. Jak powiedziałam, że bardzo bym chciała jednak naturalnie urodzić to tylko pokiwała głową i poradziła szukać "dobrej położnej, która mnie przez to przeprowadzi". Mam nadzieję, że w NO są takie położne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 19:33
-
Uuu to u nas dziś świeci łysy
Byłam w Polari w Tromso i kupiłam drewnianą karuzelę nad łóżeczko z pingwinkami i foczkami
Froggie a jakie biodra można zaliczyć do wąskich, mi też się wydaję, że mam wąskie biodra, chociaż teraz zdecydowanie się poszerzają -
O 2:30 obudzilam sie i chcielismy zobaczyc ten super ksiezyc ale nic sie ńie dzialo oprocz pobudek co 5 min
Mlody mnie skopal wczoraj konkretnie az 1,5 h, zaczelam sie martwic czy cos jest nie tak. Zaraz na 10 mamy wizyte kontrolna. Dzis rozpoczynamy 40 tc wedlug usg bo wedlug om termin mamy na jutro ehhh wychodz beybe prosze -
ja też oglądałam o 3.30, dobrze było widać. Z to później młody nie dał mi spać z godzinę, chyba za karę, że go obudziłam. W związku z czym dopiero wstałam, a do pracy to nie wiem na którą się dowlokę.
anggela, powodzenia! może to dzisiajannggela lubi tę wiadomość
-
Pełnia będzie dziś w nocy dopiero. Ale ja też spać nie moglam, bo nam łysy swiecil centralnie w okno i brzuch się napinal i w ogóle nie moglam sobie wygodnej pozycji znaleźć. Zawsze tak mam dzień przed pełnią...
Marti ja mam biodra węższe niż ramiona. Moja mama mnie pociesza, że ona była takiej samej budowy a 4 dzieci urodziła sn