X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Norwegii
Odpowiedz

Ciaza w Norwegii

Oceń ten wątek:
  • Miuu Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczny Dorianek ! Cudny

Kupiłam dziś ciuszki i dostałam opr ze za szybko od męża buuuuu

f2w3rjjgy5us18nj.png ❤️
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż przywiózł kolejną paczkę tym razem z Apotek1, fajne te paczki w tej były 2 butelki małe z aventa i mam ;-) próbki no i kolejny smoczek ;-)

a.png
    a.png
  • Cynnia Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale prześliczne zdjecie, sama słodycz :*

Miuu wcale nie za wczesnie, juz jestes po 12 tyg, nie powinno nic sie stać.

Zakupiłam sobie dzis pare ciuszków, ale plecy bolą juz niemiłosiernie

zem3sg18fbglipi0.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annggela ja już na fejsie podejrzałam zdjęcia Dorianka ;-) Ślicznie zdjęcia bo model przesłodki ;-) Czekam na więcej ;-)

a.png
    a.png
  • Andriel Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annngela, zdjęcie przesłodkie :)

qb3c9vvjxduoi7gs.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny <3 polecam ja ;) super sie z nia wspolpracuje ;) tak naprawde za grosze ;)
    Czekam az maly sie obudzi bo chba dwa razy dalam mu pokarm z lewej piersi i zaraz prawa mi rozerwie ;/ alccc kamien nie cyc :(

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Miuu Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny miałyście moze tak. Robiłam dziś usg wszystko Ok a teraz dostałam plamien. Moze to byc powiązane z krwiakiem i tym usg naciskiem na brzuch ?Albo z nerwów bo cały dzien bardzo sie stresowałam ?

f2w3rjjgy5us18nj.png ❤️
  • marti87 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miuu wrote:
    Dziewczyny miałyście moze tak. Robiłam dziś usg wszystko Ok a teraz dostałam plamien. Moze to byc powiązane z krwiakiem i tym usg naciskiem na brzuch ?Albo z nerwów bo cały dzien bardzo sie stresowałam ?

Nie mam pojęcia na temat plamień ... może lepiej jak najszybciej to skonsultować ? Nawet można zadzwonić na legevakt o poradę

3i49krhmik48bp05.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miuu a lekarz powiedział Ci, że masz krwiaka ? Po USG mogą wystąpić plamienia ale raczej po dopochwowym... ale jeśli masz krwiaka to być może faktycznie pod wpływem nacisku wychodzi z Ciebie ta krew...trudno powiedzieć. Bądź dobrej myśli skoro na USG wszystko było dobrze.

a.png
    a.png
  • Miuu Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mam krwiaka od miesiąca i dwa krwawienia w międzyczasie. Na usg było wszystko bardzo dobrze

f2w3rjjgy5us18nj.png ❤️
  • Andriel Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym zdzwoniła na legevakt...Po swoich przeżyciach każdemu tak będę polecać.

qb3c9vvjxduoi7gs.png
  • Miuu Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. OdpocZne do rana bo brzuch nie boli i zobacze

f2w3rjjgy5us18nj.png ❤️
  • Cynnia Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczynki, u mnie strasznie zimno, tylko 1 st, a u Was?

Miuu jak sie dzis czujesz?

Froggie jak tam na nowym mieszkanku?

Miuu lubi tę wiadomość

zem3sg18fbglipi0.png
  • Miuu Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. U nas tez zimno.

Dziękuje Cynnia juz chyba dobrze. Uspokoiło sie. Chyba sie przeforsowałem lub za duzo stresów. Zobaczymy

f2w3rjjgy5us18nj.png ❤️
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;-)

Miuu myślę, że te krwawienia przy krwiaku są normalne, jeszcze kwestia czy faktycznie są to krwawienia i jakie intensywne czy po prostu plamienia...krwiak się albo wchłonie albo pęknie i wydaje mi się, że to nie stanowi zagrożenia dla dzieciątka. Tym bardziej jak lekarza mówi, że wszytko jest ok. Bądź dobrej myśli i się nie stresuj ;-)

U nas też 1 C ale na szczęście nie wieje i aż tak się tego nie odczuwa.

Miuu lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • marti87 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

Miuu dobrze, że już ok :) ale teraz to musisz uważać na siebie i obserwować.

Powiem Wam, że już wysiadam z tym remontem, wczoraj w końcu położyliśmy deskę w salonie i sypialni, okazało się, że nie jest ona taka łatwa w kładzeniu jak zwykłe panele, ale udało nam się zorganizować odpowiedni sprzęt i poszło :) I teraz już tak ładnie pachnie nową podłogą :P
    W kuchni zabrakło nam kilka kartonów kafli, które mam z PL ale na szczęście dojadą pod koniec miesiąca :P

Zamawiam dziś fotelik z bazą, nad wózkiem ciągle myślę czy tu czy z Pl... więc na razie się nie spieszymy.

Miuu lubi tę wiadomość

3i49krhmik48bp05.png
  • marti87 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa mój mąż wyłapał wczoraj plusa, cały wieczór oglądał jakieś bzdury, aż nagle zadał pytanie co ja mogę jeść jak będę karmić ... no ale to zawodowy kucharz, więc może dlatego, ciągle mi też mówi o tym rosole z gołębi. Tak się cieszę, że kwestie jedzenia i zakupów mam z głowy i w razie co wiem, że na 150 % dobrze się tym zajmie.

3i49krhmik48bp05.png
  • Cynnia Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti jaki fotelik zamawiasz?

Moj maz to nawet sie nie pyta jak sie czuje :( w ogole jakoś na luzie podchodzi, mowi ze przyjdzie czas to sie bedzie denerwował ...

U nas akurat tez maz robi zakupy, jakoś tak sie u nas ułożyło, ze on to przejął. Zreszta lubi, to co mu bede zabraniać :D jak ja nie lubie. Dość czesto tez gotuje, chociaż musi miec natchnienie

zem3sg18fbglipi0.png
  • marti87 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maxi cosi cabrio fix, ale szukam czegoś używanego, dużo jest w bdb stanie, a zawsze 200 zł można zaoszczędzić :)

3i49krhmik48bp05.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martii fajnie masz ;-) ja też chciałabym, żeby mój mąż mi obiadki pod nos stawiał ;-) Ja uwielbiam gotować ale czasami już nie wiem co mam wymyślić na obiad ...

Zazdroszczę Ci tego remontowania ja uwielbiam takie rzeczy ;-)

a.png
    a.png
‹‹ 275 276 277 278 279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ