X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Norwegii
Odpowiedz

Ciaza w Norwegii

Oceń ten wątek:
  • marti87 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zablokowali mi abonament w mycall !!! Nawet nie wiem co mam nie zapłacone i o co chodzi, nie mogę nawet zadzwonić do biura obsługi. A na stronie mycall pokazują się same faktury i nie ma możliwości zobaczenia zaległości.
    Kiedyś dostałam ostrzegającego maila jak ominęłam jakąś fakturę, a teraz ciach i zablokowany. Wysłałam do nich maila i czekam na męża żeby zadzwonić od niego.

3i49krhmik48bp05.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti, ja też mam w mycall ale jesli nie zapłacę w terminie to najpierw molestują mnie smsami przez kilka dni...
    dziwne :/

Giannaa, no ale on mi o jakimś wypadku pieprzy :o zachowuje się jak moja 80 letnia babcia, która nie wychodzi z domu bo na ulicy ją samochód MOŻE potrącić :/ jak ja nienawidzę takiego myślenia :/

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • marti87 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie zawsze było jakieś upomnienie czy coś, no kurde, ale już rozwiązałam zagadkę, szybko zapłaciłam i tyle może faktycznie coś przegapiłam. Wydaję mi się, że jak bylismy na wakacjach to poczta pogubiła się w domu, bo u nas urzędowała męża kuzynka ...

3i49krhmik48bp05.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to ci faktury pocztą przychodzą? Mi prosto z konta ściągają co miesiąc...

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • marti87 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przestawiłam faktury na maila... ale jak coś nie zapłacę to przychodzi pocztą upomnienie.
    Też chyba ustawię to automatyczne pobieranie z konta ...

3i49krhmik48bp05.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak jest najwygodniej :) a oni zawsze informują smsem zanim pobiorą :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Miuu Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co Panistka mi sie wydaje ze przez twojego męża len przemawia i szuka pretekstu. Tupnij noga ze chcesz jechac i koniec :d

f2w3rjjgy5us18nj.png ❤️
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co będzie jak dzisiaj wróci...
    Ok, rzucał się że za dużo komputera używam? ok... dzisiaj nie ruszę jak wróci... ale jak zacznie mnie znowu ignorować to rozpęta wojnę ^^

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Cynnia Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj jak ja bym chciała czasem miec spokój po pracy, ale moj mąż to straszna gaduła. Teraz go nie ma to odpoczywam, ale juz troszkę mi tęskno za jego gadulstwem :)

zem3sg18fbglipi0.png
  • Miuu Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D albo jak wróci zacznij grać na Ps trochę sie zdziwi

f2w3rjjgy5us18nj.png ❤️
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka ja myślałam, że Ty nie jesteś taką osobą co się poddaje ;-) Ja będąc na Twoim miejscu zrobiłabym taką aferę, że dla własnego świętego spokoju mąż pojechałby ze mną. Ja niestety jestem taką osobą która lubi postawić na swoim. Na szczęście mój mąż jest taki, że nie potrafi mi niczego na dobrą sprawę odmówić ;-) Zawsze jestem w stanie go przekonać do wszystkiego...chociaż czasami powinien tupnąć nogą i powiedzieć mi nie :P ;-)

a.png
    a.png
  • marti87 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faceci to trochę nie ogarniają tej ciąży i trzeba się z tym pogodzić :) Chociaż mój bratanek ( 8 lat ) bardzo się mną opiekował, wszystko mi przynosił i w ogóle był bardzo podekscytowany, no ale on pewnie będzie tym facetem 1 na 1000 :)

3i49krhmik48bp05.png
  • Cynnia Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, ale mnie dzis w plecac cos pierdyknelo. Juz wiem co to znaczy jak mówicie o rwie kulszowej

zem3sg18fbglipi0.png
  • marti87 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynnia wrote:
    Kurcze, ale mnie dzis w plecac cos pierdyknelo. Juz wiem co to znaczy jak mówicie o rwie kulszowej

Ja miałam wczoraj akcje z plecami, ale już jest lepiej :)

3i49krhmik48bp05.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynnia, mnie dzisiaj też boli :/ nie fajnie, co?

Giannaa, z nami jest taki problem, że ja jestem cholernie uparta... ale mój mąż jeszcze bardziej...
    my się rzadko kłócimy... ale jeśli już to jest to baardzo agresywna kłótnia choć trwa kilka minut :D
    Ktoś z zewnątrz mógłby się dziwić, że my się jeszcze nie pozabijaliśmy bo oboje ZAWSZE musimy postawić na swoim...

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Andriel Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miuu, mój przyjmuje na Straume legevakt. Dziękuje za podpowiedzi, ale już obmyśliłam plan i jeśli nie pójdzie po mojej myśli to moi wujkowie chodzą do dr Alda (polka) do której i ja się zwrócę po zwolnienie:) Nie poddaje się:) U szefowej byłam pogadać i ona mówiła, że zadzwoni do mojego głupkowatego lekarza i mu powie, że nie da się dostosować tego typu pracy do mnie i może ten dupek wypisze mi chorobowe i będę miała svangerskapspenger.

Pianistka, ja to bym jechała na te zakupy i koniec. Też jest fajnie kupić sobie ciążowy ciuch mimo, że nie będzie używany po ciąży. To też będzie dla Ciebie miła odmiana dnia codziennego:) Skoro mąż Cię olewa to Ty olej go i zrób coś dla siebie :)

Cynnia, ja to bym chciała bym mój mąż był bardziej rozmowny. Nie raz pytam się mojego czy pogadamy a mu się nie chce:/ A mi brakuje takich rozmów jakie mieliśmy na początku...

qb3c9vvjxduoi7gs.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andriel ja jak dowiedzialam sie o ciazy pierwsze co zmienilam lekarza, moja lekarka sama mnie wysylala na zwolnienie od 4-5 miesiaca.
    Pianistka jak masz ochote to zapraszam ;) ja od przyszlego tyg zaczynam spacerki z malym ;)
    Gianna nie mam otulacza ale go zawijam ciasno w kocyki ;)
    Kitaja no okazalo sie ze maly kupki nie mogl zrobic, wczoraj byly tylko dwa kleksy i dzis o 8 jak poszlo to bokiem wyciekalo. Tyle, ze karmie cycem i nie mam jak miodu dodac.

Tak to moj jesienny Dorianek <3 czekam na reszte zdjec powiem ze sa ladniejsze ;) widzialam przed obrobka

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annggela, on jest prześliczny :) koniecznie pokaż zdjęcia jak dostaniesz :)
    Może kiedyś faktycznie się zgadamy :)
    A co do miodu, to może sama go jedz... to przejdzie do pokarmu... tzn tak mi się wydaje :D

póki co uciekam sprzed kompa... zobaczę czy mąż się czepi od razu komputera czy nie.. jeśli tak to zaraz do was wracam :P

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka zapraszam !
    To dla reszty mamusiek
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c53ebf246c14.jpg

Giannaa, Meggi77 lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny błagam nie kombinujcie z tym miodem ...za pierwszym razem może nic dziecku nie być za drugim i trzecim też a za czwarty jak dziecko wysypie to nie będziecie wiedziały co się dzieje...taki maluszek nie ma jeszcze w pełni rozwiniętego układu trawiennego i bardzo szybko może nabawić się alergii...po coś np na słoiczkach z jedzeniem jest napisane od którego miesiąca.

a.png
    a.png
‹‹ 274 275 276 277 278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ