Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Zablokowali mi abonament w mycall !!! Nawet nie wiem co mam nie zapłacone i o co chodzi, nie mogę nawet zadzwonić do biura obsługi. A na stronie mycall pokazują się same faktury i nie ma możliwości zobaczenia zaległości.
Kiedyś dostałam ostrzegającego maila jak ominęłam jakąś fakturę, a teraz ciach i zablokowany. Wysłałam do nich maila i czekam na męża żeby zadzwonić od niego. -
Marti, ja też mam w mycall ale jesli nie zapłacę w terminie to najpierw molestują mnie smsami przez kilka dni...
dziwne
Giannaa, no ale on mi o jakimś wypadku pieprzy :o zachowuje się jak moja 80 letnia babcia, która nie wychodzi z domu bo na ulicy ją samochód MOŻE potrącić jak ja nienawidzę takiego myślenia -
No właśnie zawsze było jakieś upomnienie czy coś, no kurde, ale już rozwiązałam zagadkę, szybko zapłaciłam i tyle może faktycznie coś przegapiłam. Wydaję mi się, że jak bylismy na wakacjach to poczta pogubiła się w domu, bo u nas urzędowała męża kuzynka ...
-
Pianistka ja myślałam, że Ty nie jesteś taką osobą co się poddaje Ja będąc na Twoim miejscu zrobiłabym taką aferę, że dla własnego świętego spokoju mąż pojechałby ze mną. Ja niestety jestem taką osobą która lubi postawić na swoim. Na szczęście mój mąż jest taki, że nie potrafi mi niczego na dobrą sprawę odmówić Zawsze jestem w stanie go przekonać do wszystkiego...chociaż czasami powinien tupnąć nogą i powiedzieć mi nie
-
Cynnia, mnie dzisiaj też boli nie fajnie, co?
Giannaa, z nami jest taki problem, że ja jestem cholernie uparta... ale mój mąż jeszcze bardziej...
my się rzadko kłócimy... ale jeśli już to jest to baardzo agresywna kłótnia choć trwa kilka minut
Ktoś z zewnątrz mógłby się dziwić, że my się jeszcze nie pozabijaliśmy bo oboje ZAWSZE musimy postawić na swoim...
-
Miuu, mój przyjmuje na Straume legevakt. Dziękuje za podpowiedzi, ale już obmyśliłam plan i jeśli nie pójdzie po mojej myśli to moi wujkowie chodzą do dr Alda (polka) do której i ja się zwrócę po zwolnienie:) Nie poddaje się U szefowej byłam pogadać i ona mówiła, że zadzwoni do mojego głupkowatego lekarza i mu powie, że nie da się dostosować tego typu pracy do mnie i może ten dupek wypisze mi chorobowe i będę miała svangerskapspenger.
Pianistka, ja to bym jechała na te zakupy i koniec. Też jest fajnie kupić sobie ciążowy ciuch mimo, że nie będzie używany po ciąży. To też będzie dla Ciebie miła odmiana dnia codziennego:) Skoro mąż Cię olewa to Ty olej go i zrób coś dla siebie
Cynnia, ja to bym chciała bym mój mąż był bardziej rozmowny. Nie raz pytam się mojego czy pogadamy a mu się nie chce:/ A mi brakuje takich rozmów jakie mieliśmy na początku... -
Andriel ja jak dowiedzialam sie o ciazy pierwsze co zmienilam lekarza, moja lekarka sama mnie wysylala na zwolnienie od 4-5 miesiaca.
Pianistka jak masz ochote to zapraszam ja od przyszlego tyg zaczynam spacerki z malym
Gianna nie mam otulacza ale go zawijam ciasno w kocyki
Kitaja no okazalo sie ze maly kupki nie mogl zrobic, wczoraj byly tylko dwa kleksy i dzis o 8 jak poszlo to bokiem wyciekalo. Tyle, ze karmie cycem i nie mam jak miodu dodac.
Tak to moj jesienny Dorianek czekam na reszte zdjec powiem ze sa ladniejsze widzialam przed obrobka
-
Annggela, on jest prześliczny koniecznie pokaż zdjęcia jak dostaniesz
Może kiedyś faktycznie się zgadamy
A co do miodu, to może sama go jedz... to przejdzie do pokarmu... tzn tak mi się wydaje
póki co uciekam sprzed kompa... zobaczę czy mąż się czepi od razu komputera czy nie.. jeśli tak to zaraz do was wracam -
Dziewczyny błagam nie kombinujcie z tym miodem ...za pierwszym razem może nic dziecku nie być za drugim i trzecim też a za czwarty jak dziecko wysypie to nie będziecie wiedziały co się dzieje...taki maluszek nie ma jeszcze w pełni rozwiniętego układu trawiennego i bardzo szybko może nabawić się alergii...po coś np na słoiczkach z jedzeniem jest napisane od którego miesiąca.