Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj chyba już widział, że słabo się czułam, miałam taki twardy brzuch wieczorem siedziałam i wzdychałam, wszystko mnie drażniło... a dziś śniadanko do łóżka, ale wstałam bo nie lubię jeść w łóżku
Zaraz wrzucę Wam zdjęcie, bo mam dylemat z listwami przypodłogowymi ... -
Fajnie Marti ze remontujesz. Ja bardzo lubię takie rzeczy.
Ja sobie dzisiaj poleguje w łóżeczku ,dziękuje wam za wsparcie. We wtorek idę do położnej i chyba jakieś usg zrobię za tydzien bo mi nie chcą powiedzieć czy to chłopczyk czy dziewczynka.
W lindexie zaczęły sie wyprzedaże -
Zastanawiam się czy białe listwy czy w kolorze dębu, mamy białe parapety z połyskiem ... więc jak na razie w 70 % wygrywają białe listwy. W przedpokoju i kuchni są jasnoszare kafle więc tam na pewno białe, a chyba nie chcę mieć tu białych a w salonie drewnianych hmmm
-
marti87 wrote:Zastanawiam się czy białe listwy czy w kolorze dębu, mamy białe parapety z połyskiem ... więc jak na razie w 70 % wygrywają białe listwy. W przedpokoju i kuchni są jasnoszare kafle więc tam na pewno białe, a chyba nie chcę mieć tu białych a w salonie drewnianych hmmm
Jak dla mnie listwy przypodłogowe powinny być w kolorze podłogi -
Kupilam w only ten http://only.no/only/wool/onlindie-wool-coat-otw/15102954,no_NO,pd.html?dwvar_15102954_colorPattern=15102954_LightGreyMelange#lcgid=on-wool-coats
W brzuchu mam jeszcze z 10 cm luzu, moze do końca starczy jak nie to bede odpięta chodziła nigdzie nie mogłam znalezc żadnych rozszerzanych a nie chciałam typowo ciążowego. Cena nawet ok. Po ciąży tez powinien pasować, a jak nie sprezentuje go mamie
Mi sie bardzo podobaja wysokie listwy chociaż sama mam w kolorze podłogi i niskie.
W ogole ładna podłoga, deska barlinecka? , mam podobna w Polsce i kolorek na ścianie tez ładny -
No ja muszę kupić typowo zimową grubą kurtkę bo dopiero w lutym się rozpakowuję... W babyshopie są przeceny na kurtki więc jutro podjadę sobie
Ale płaszczyk śliczny!
Marti, ja bez kawkowa... ale ciachem nie pogardzęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 11:46
marti87 lubi tę wiadomość
-
Ooo a mi się podobają bardzo wełniane płaszcze Powinien wystarczyć do końca W razie co jakiś długi kardigan i dasz radę
Tak to deska barlinecka, kupiliśmy już w zeszłym roku, bo chcieliśmy mieć klasyczną, porządną podłogę. Kolorek nazywa się śnieżny zaprzęg Nie chciałam wszystkiego na biało szaro, drewno jak dla mnie ociepla wnętrza, a że mieszkamy na tej naszej północy, więc zdecydowaliśmy się na drewno w pomieszczeniach. -
Część Wam wszystkim
Dwa dni nieczytania Was i ciężko nadrobić
Ja też przymierzam się do kupienia kurtki zimowej.W swojej jeszcze się dopinam Ale gdzie tam do końca stycznia. Widziałam fajne płaszczyki w HappyMum. Pasują na ciążę a potem można zwezic z przodu lub z tylu, zależnie od modelu i normalnie w nich chodzić po ciąży więc nie byłby to jednorazowy wydatek. A trochę kosztują...
-
Cynnia, płaszczyk ładniutki Ja na razie nic za bardzo nie kupuje bo jeszcze aż tak nie urosłam. Ale przyjdzie czas i na to
W sumie to nawet nie mam jeszcze ani jednego ciuszka dla maluszka. Mam tylko nosidełko z babybjorn, termofory do butelek i Beaba Bib'Expresso.
Pianistka, to zaszalej na tych zakupach, należy Ci się Rozumiem, że z mężem już wszystko ok?
marti87, ja tam się nie znam, więc nie doradzę ale i tak zazdroszczę remontu Podłoga bardzo ładna:) Taki fajny ciepły kolor:)
-
Cynnia ładny płaszczyk ja nic nie kupuje bo bardzo mało wychodzę z domu i na 2 m-ce się nie opłaca a po porodzie zmieszczę się w swoją zimówkę bo jest ciut większa i teraz jeszcze na styk się dopnę
Kto ma wieści co u Carolline nie zaglądała tu od czasu porodu, mam nadzieje, że wszytko z nią ok.
Kafabi co u Was? Macie zdjęcia z sesji już?