Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie spojenie nie boli.. póki co
A ja za to mam inne bóle za każdym razem jak idę gdzieś (po dworze, szybko) boli mnie brzuch... taki przeszywający ból jakby mi się coś nadrywało 5 cm w dół i w prawo od pępka... za każdym razem w tym samym miejscu i tylko kiedy idę szybko lub energicznie się przewrócę z boku na bok... nie wiem co to :o -
Pianistka, mnie też bolało w boku, boli mnie też po dłuższym chodzeniu, kłuje jakby jajnik, ale w niedziele tak mnie przebadała lekarka wszerz i wzdłuż, że chyba trzeba te bóle po prostu zaakceptować. Jeśli ból mija kiedy się położysz, albo zmienisz pozycję, to zazwyczaj nic poważnego. Wszystko się rozciąga i boli.
-
Dzień dobry
A no wreszcie piątek. Na sobotę przyjadą mojego męża koledzy z pracy w ilości 5 sztuk, nie wiem gdzie będą siedzieć I cała sobota pewnie w domu Może w niedziele pojedziemy na basen.
Moje dziecko ostatnio tak szaleje, że zaczyna to boleć...ostatnio leżałam i zastanawiałam się, czy dziecko może przerwać pęcherz płodowy ? 2 dni temu jak położyłam się na prawym boku i podłożyłam rękę pod brzuch czułam jak moje dziecię przesuwa jakąś kończynę góra dół zajefajne uczucie ale robiła to z ogromną siłą. Mam wrażenie, że Olek nie miał tyle siły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 07:25
-
Co tu dzisiaj taka cisza? Wszystkie już weekendem żyją ?
Pianistka to poczekaj co to będzie za 5 tyg bo moje też szalało ale teraz to już nie wiem jak to nazwać. Później dzieciątko się trochę uspokaja bo ma mniej miejsca na harce ale niestety jeden kop już jest bardzo bolesny. -
Cynnia Suwaczek jest wg OM ...jakoś nie wierzę w te norweskie wróżby odnośnie terminu porodu Ale niech im będzie.
Martii rozczuliłam się czuć małe kości ja już się teraz tak zastanawiam jak dzieciątko wygląda i co ono w tym brzuchu tam robi Co dorzuciłaś do wyprawki ? Pochwal się. -
Cynnia, to dlatego, że oprócz daty ostatniej miesiączki bierze się pod uwagę długość cyklu. więc ja np miałam ostatnią @ 30 kwietnia a termin mam na 6 lutego. a dziewczyny z forum z lutówek które miały ostatnią @ 30 kwietnia również, mają terminy na 3-4 lutego ale i tak termin mam skopany bo owulację miałam tydzień wcześniej niż zwykle i cykl byłby krótszy o tydzień. bo byłby 25 dniowy a normalnie było 32 i tak też mi policzyli... i to się pokrywa z USG że ciąża starsza o tydzień
Andriel, wrzuć zdjęcie na tinypic.com wybierz "message board" i wklej tu link, bedzie zdj
Ja dzisiaj znowu uderzyłam na SZOPING! Kupiłam kurtkę ciążową i bluzkę i kilka rzeczy dla małej na wyprzedażachAndriel lubi tę wiadomość
-
Andriel wrote:Jak się tutaj wkleja zdjęcia?
Zamówiłam jakieś pierdoły jak termometr, nożyczki, podkłady poporodowe, podkłady do przewijania jednorazowe, maść na brodawki, majtki z siatki itp.
W dalszym ciągu nie ogarnęłam koszul do karmienia i nie mam żadnej bluzki do karmienia.
Zastanawiam się czy nie kupić sobie takich szerokich spodni alladynek do szpitala, a później też na pewno przydadzą się w domu. Mam już przygotowane ciuchy dla małej na wyjście i coś tam do szpitala.
No i nie wiem jakie kapcie będą najpraktyczniejsze.Andriel lubi tę wiadomość