Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka sie rozszalalas
To wiem z ta długością cyklu. Mi tylko chodzi o ta różnice jaka wynika z naszej listy i czy wg tego Giannaa ma ustawiony suwaczek, bo ja tak
A swoją drogą u mnie wypadł termin porodu na 5 stycznia czyli dokładnie 40 tygodni po zapłodnieniu. Bo maluszek został stworzony 13 kwietnia w poniedziałek a ma przyjsc na swiat we wtorek -
Cynnia jaka Ty dokładna hahaha
Martii Ja kopiłam jedną koszule do karmienia do szpitala w razie czego ogóle nienawidzę koszul wiec chyba będę szukać jeszcze pidżamy do karmienia.
Pianiskta wrzuć foto tego co upolowałaś
My za niedługo jedziemy do ikei, brakuje nam kilku mebelków do domu takich jak komoda i najważniejsze szafka na buty bo mnie szlag trafia jak widzę te latające buty do tego musimy kupić drugi materac bo okazało się (dopiero w domu) że Olkowe łóżko które kupiliśmy jest 2 osobowe jak się rozłoży Maż będzie mógł z młodym spać i chrapać bo mojego dziecka to nic nie obudzi w nocy Każdej życzę, żeby Wasze dzieci tak spały -
Ta kurtka bardzo fajna, gdzie ja kupiłaś? Bo ja nic nie mogłam znalezc
Giannaa ja to wszystko wiem stad, ze była ingerencja lekarska wiec nie ma tu żadnych przewidywać w którym dniu cyklu i jakie długie tylko teraz pytanie, kiedy młody sie wykluje na ten swiat
Odebrałam paczke z Remy. Fajne rzeczy, mam smoczek avent, paczke pieluch, chusteczki nawilżone i suche, proszek do prania, mydełko w płynie i body:) i to wszystko w fajnej torbie i jeszcze fajnie, ze nie są to próbki tylko normalne opakowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 17:05
-
Kurcze, gdzieś zapodał się mój post
Dziękuje Pianistka i Marti za pomoc z fotkami:)
Pianistka, ciuszki przesłodkie i kurteczka też fajniutka. Gratuluje udanych zakupów:)
Cynnia, też chce sobie pozamawiać te paczuszki ale dla mnie jeszcze za wcześnie
Coś dziś non stop chodzę siusiu. Dopiero co byłam a znów mi się powoli chce. Jajniki mnie bolą ale to chyba nic złego? -
Witajcie kochane naskrobalyscue tyle,ze juz nie pamietam co mialam pisac
Giaanna jutro bede mial zdjecia z sesji, wiec napisze jutro, najpozniej pojutrze jak wyszly
Pianistka ciuszki super wiec i ja udam sie na lowy w poszukiwaniu wiekszych rozmiarow na potem
U Nas ostatnio urwanie du.. Mloda tak szaleje ze za nia nie nadazam, wspina sie na wszystko, dzis nawet ojcu glosniki okupowala ! A jak juz stoi to jest taka radosc - bezcenne :p Szaleje jak szogun i je wiecej niz ja i jej brat, niedlugo bedzie lepiej ja ubierac niz zywic ogolnie wszyscy zdrowi tylko wiecej ruchu dzieki corce mamy
Pozdrawiamy Was cieplutko i milego weekendu zyczymy :*
PS. Ja rowniez zaczelam szydelkowac ( nigdy szydelka w lapie nie mialam) i stworzylam juz opaseczke dla kokoszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 22:16
-
Pianistka super ciuszki dla dziewczynek jest wiekszy wybor ciuszkow to nie sprawiedliwe a u nas zaczely sie czestsze skurcze w nocy mialam dzwonic na szpitala, ale Bogu dzieki sie uspokoilo niech ten moj krolewicz posiedzi jeszcze tydzienCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja, a właśnie dla mnie odwrotnie... gdybym miała synka to kupowałabym 2 razy wiecej bo te chłopięce ciuszki bardziej mi się podobają...
Dla dziewczynki ciężko znaleźć coś nie przesłodzonego, nie różowego...
Kafabi, dobrze, że u Was dobrze a mała rośnie więc i wszędzie jej pełno
Kitaja, moja koleżanka miała takie skurcze w nocy przez kilka tygodni średnio co drugą noc myślała że rodzi... a w końcu urodziła 2 tygodnie po terminie
dziewczyny, czy dokuczał wam w ciąży zespół niespokojnych nóg? zaraz zwariuję...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 23:27
-
Pianistka super te ciuszki tą zieloną sukieneczkę chyba też gdzieś widziałam. Kurtka też ładna Mi też często zdarza się łapać za chłopięce ciuszki.
Zespól niespokojnych nóg męczył mnie kilka tyg temu, teraz mam nowy ból takie kłucia na samym dole, czasami to aż jęknę z bólu. W nocy miałam jakiś spięty brzuch albo mała mi uciskała na żołądek i chyba z 2h nie nie mogłam zasnąć.
Teraz już też poranna gimnastyka trwa w brzuchu ...
-
Dzien dobry.
W końcu weekend moze maz mnie gdzieś wyprowadzi
Pianistka śliczne te ciuszki. Ja wczoraj biegałam po sklepach bo byla noc wyprzedaży ale nic ciekawego nie było.
Dziewczyny ile czekaliście ba zwolnieniu na pierwsze pieniądze z NAV bo nie wiem czy juz interweniować. Jestem na zwolnieniu od 3.09 NAV płaci od 20.09 i jeszcze nic nie wysłaliWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 10:20
-
Miuu wrote:Dzien dobry.
W końcu weekend moze maz mnie gdzieś wyprowadzi
Pianistka śliczne te ciuszki. Ja wczoraj biegałam po sklepach bo byla noc wyprzedaży ale nic ciekawego nie było.
Dziewczyny ile czekaliście ba zwolnieniu na pierwsze pieniądze z NAV bo nie wiem czy juz interweniować. Jestem na zwolnieniu od 3.09 NAV płaci od 20.09 i jeszcze nic nie wysłali
Ja jestem na zwolnieniu od 10 lipca a pierwsze pieniądze dostałam 7 września... spokojnie
Jesteś na zwolnieniu od 3.09 ale to nic nie znaczy. nie wiadomo kiedy dostali inntektsopplysninsgskjema. od tego momentu mają 2 tygodnie na rozpatrzenie. może zadzwoń i zapytaj czy wszystkie dokumenty są...
Marti, sukieneczka jest z kappahla
Co do zwolnien to ja teraz część D sama noszę do NAVu... wtedy mam pewność że papier dotrze od razu... ale to dopiero kolejne zwolnienia bo najpierw inntektsopplysning...
Miuu, radziłabym zadzwonić i zapytać -
Oj a zdradź tajemnice jak ? Książki ? Ja w sumie jestem rok w Norwegii dopiero ale stanęłam na pewnym poziomie i nie moge przeskoczyć. Zastanawiam sie czy nie kupić norweskiej tv i tak sie przyda dla dzidzi a ja podszkole sie bardziej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 19:24