Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pozamawialam wczoraj mnóstwo rzeczy dla maluszka w sklepie internetowym nakina.pl i aptekagemini.pl
Nakinę polecam, bo ceny spoko i juz dzis babka do mnie dzwoniła, ze przesyłka bedzie jutro. Zamówiłam do polski do mojej mamy, odbiore od niej w piatek bo lecę -
Dużo taniej wychodzi z tymi różnymi pierdołami kupując w Polsce. Do mnie tata przylatuje w środę i też jeszcze ostatnie rzeczy z apteki ma mi przywieźć, w sumie planowałam kupić to już na miejscu, ale jego kobitka strasznie się dopytuje co jeszcze, więc wysłałam listę
Jestem łakomczuchem, nie wiem jak mój mąż to robi, ale zawsze przywozi mi to na co mam akurat ochotę albo o czym myślałam do jedzenia Albo wybiera moje ulubione smaczki hmmm.
Andriel lubi tę wiadomość
-
Czesc mamusie a my dzis odwiedzilismy porodowke,wczoraj dostalam boli @ potem wieczorem miałam parcie na pęcherz,a dziś rano znowu to samo plus ból kręgosłupa i do tego młody był jakiś taki leniwy, poczekalam na męża aż przyjedzie z pracy,zadzwoniliśmy do szpitala tam zrobili ktg wyszły skurcze nieregularne Polozna powiedziała ,ze na tym etapie ciąży sie nie zatrzymuje(36tyd2d) i ze jak skurcze bedą regularne mam do nich wrócić,zażartowałam to za dwa tyg ,a ona chyba raczej wcześniej także leżę i zaciskam mocno nogi by wytrzymać do soboty bo wtedy będzie 37tydz0d .Jeszcze nie jestem psychicznie gotowa na poród,ale co ma być to będzie .... Jak leżę jest okej, ale jak wstaje to łapią mnie skurcze,a najgorzej jak mam pęcherz pełny to wpół zgięta idę do toalety,robi sie gorąco .... Uciekam spać bo jutro o 10:30 wizyta u mojej położnej ciekawe co powie,spokojnej nocy :-*Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Dzieki dziewczyny za wsparcie :* my po wizycie,szyjki prawie nie ma już Jasio jest bardzo nisko i porod może być już w każdej chwili,na odchodne spytala tylko czy mam torbe spakowana,takze leze i zaciskam nogi by dotrwać do soboty bo wtedy już będzie ciaza donoszona u nas na watku listopadowek wiele dziewczyn już od dawna chodzi ze skrocona szyjka i sa ciagle w dwupaku także poki nie ma rozwarcia nie panikuje
Gianna niestety nie wiem o jakim nasileniu bo lezalam na boku odwrocona ,bo niestety na plecach nie daje rady
Marti87 nie chce straszyć,ale lepiej się spakuj
Pianistka ja dostałam dziś sykepenger i macierzyńskie sprawdz na stronie nav
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Kitaja skąd wiesz, że szyjki już prawie nie ma? Położna robiła USG lub badała dopochwowo? Jestem ciekawa jak oni to stwierdzają Ja myślę, że spokojnie donosisz o ile nie będziesz okien myć czy ćwiczyć z Chodakowską
Gdyby moja ciąża pierwsza nie była biochemiczną to też rodziłabym w listopadzie a tak muszę czekać do końca grudnia
Pianistka jak podróż minęła no i jak u rodziców ? -
Pianistka wrote:
Dziewczyny, dostaliście dzisiaj sykepenger? Bo ja jeszcze nic nie mam
No właśnie u mnie tylko pokazało się tylko nowe wyliczenie do 10.10. oczywiście dalsze zwolnienie nie jest dostarczone przez tą pizd••• tak samo jak inntektsopllysnigskjema !
-
Gianna pierwszy raz mi badala szyjke nigdy tego nie robili tu wcześniej.Troche tez po znajomości mam u niej full serwis, bo 2lata miałam jej syna w swojej grupie w przedszkolu i na paru imprezach bylysmy razem także zaczelam trochę marudzić i dlatego sprawdzila szyjke a znaczy jej brak...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Ja dziś zabieram się za pranie tego co mam zamiar zabrać do szpitala. Pierzecie nowe ciuszki ? - ja chcę prać wszystko, bo jak pomyślę, że w sklepie to każdy mógł dotykać to aż przechodzą mnie ciarki. Mam zamiar użyć proszku z remy, który był w babypake, a nie wiem co z płynem do płukania ? Czy po prostu z niego zrezygnować ?