Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Andriel, fakt, mamy piaszczyste plaże ale i kamieniste są
Co do siary, to ja już jakieś 6 tygodni temu zauważyłam ją w formie takich grudek.. były takie żółte grudki w kanalikach na sutkach... ale od wczoraj cieknie płyn póki co tylko przy naciśnięciu
podejrzewam, że jeszcze trochę i zacznę używać wkładek
czyżby to oznaczało że będę miała dużo pokarmu? oby
Meggi, pizza to moje danie w ciąży obok rosołu i kinderków -
Meggi77 - Mi piersi jakoś specjalnie też nie urosły. Niby ciut większe są, ale teraz stoją w miejscu od daaawna.
Pianistka - W marcówkach dziewczyny piszą, że duża ilość siary lub jej brak nic nie znaczą. Dopiero po porodzie wszystko się okaże Ale oczywiście życzę Ci byś miała dużo pokarmu i nie bolące piersi
Ja w ciąży niestety nie mam żadnych zachcianek Teraz mi bardzo smakują mandarynki ale w sumie to u mnie norma -
Andreil, ja się spodziewałam, że w ciąży będę miała dwa wielkie balony , że już w połowie ciąży będę się ledwo toczyć i że w nocy będę w lodówce urzędować, a tymczasem kompletnie żadnych takich historii nie miałam. Ani jeść specjalnie mi się nie chce, piersi maleją, ani humorów nie mam, zaskoczyło mnie to wszystko
-
Meggi77 - W sumie to chyba dobrze, nie? Ja to bardzo długo nie czułam się jakbym była w ciąży bo brzucha był brak a też super się czułam i czuje w sumie. Jedynie u lekarza miałam dowód na to, że mam w brzuszku lokatora Teraz brzuszek jest i w końcu czuje, że jest ta ciąża
Pianistka - Nie powiem, bo jeśli chodzi o nastroje czy jak to ująć to zdaję mi się, że jestem mega delikatna i mało potrzeba by mi było przykro. Przeżywam różne rzeczy bardzo i jest to męczące. Zawsze taka byłam, ale teraz się nasiliło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 21:05
-
Pianistka super wyglądasz, ja to mam chyba taki brzuch jak Ty. Moje piersi tez szału nie robią tzn zawsze miałam spory biust, ale przy tym brzuchu to nic nie widać.
My siedzimy w knajpie czekamy aż znajomi skończą prace, czekam na jedzonko ale z wytycznymi do zgagi ... chociaż po drodze najadlam się migdałów i pomogły. -
Andriel, a ja właśnie byłam twardzielką... nic mnie nie wzruszało i nigdy nie beczałam... w sumie mąż chyba widział mnie raz płaczącą... i to po naszej ostrej kłótni...
smutne to ale jak w TV pokazywali chore dzieci lub tego typu sprawy, to to nigdy na mnie wrażenia nie robiło...
a teraz? jestem ciepła kluska! :o mąż się aż śmieje że ma dwie dzidzie
Marti, ja przed ciążą miałam 75E teraz mam 80G... oby to przystopowało...
miłego wieczorku dla Was -
Ja Non stop muszę jeść. Średnio co dwie godziny mnie mdli ale przytyłam na razie 1,5 kg. W sumie nie wiem jakie sa normy. A biust jeszcze w miarę normę trzyma. Kiedy wam zaczął rosnąć
Andriel ja bym chciała tu plaże w Bergen. Ja przed tem mieszkałam koło Ålesund i tam były. Tez jestem fanka voice od poland. Jak nie lubię tv oglądać w przeciwieństwie do mauza tak o voica sie bijeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 22:28
-
Kurcze to moze zle zrobiłam. Ogólnie brak mi weny twórczej łaziłam dziś po sklepach żeby kupić cos by mi ciepło w tyłek było ale na nic nie mogłam sie zdecydować. Chciała bym wełniana spódniczkę szara a nie ma albo gumka bedzie cisnąć. Bądź jakaś fajna sukienkę z wełny ale jak pomyśle ze bedzie gumkę od rajstop widać to znowu mi sie przestaje podobać. I tak tuptam w dresach i legginsach