Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj nie wpadłam. Muszę znalesc Gap w Bergen. Tam jeszcze nie dotarłam. Na razie rajstopy 48 /50 kupiłam w lindexie. Te nie cisną jeszcze.
Ale od początku ciąży nosicie te z golfem. Bo ja sie bałam ze mi spadną teraz bo w sumie jeszcze nie mam brzucha. Ja wysoka jestem i nikt nie widzi ze jestem w ciąży. W poprzednich ciążach dopiero od 6 miesiąca było widać
Ok nie ma Gap w BergenWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 23:13
Anulka55 lubi tę wiadomość
-
Ja nie lubię jeansów biodrówek więc zawsze nosiłam takie z wyższym stanem.. i ok 12-13 tygodnia przestałam się w nie już mieścić...
I moje z H&M są ulubione super się noszą
i od początku je noszę i nie zsuwały się też wcześniej golf rośnie razem ze mną
Miuu zaraz Ci pokaże mój brzuszek z 13-14 tc -
Mi piersi na początku ciut urosły i się tak zatrzymały. Nadal noszę moje stare staniki ale są bardziej wypchane cycem
W sumie nadal też chodzę w normalnych spodniach ale wczoraj kupiłam na przecenie spodnie jeansowe z golfem w H&M i bardzo fajnie leżą Rajstopki też kupiłam:) Teraz w ogóle w H&M są promocje i można sporo też kupić na dziale ciążowym.
Miuu - Oj też bym chciała plaże ale piaszczystą w Bergen...Można pomarzyć. -
Oj śliczny brzusio. Ja chyba podobnie wygladam. Jutro zrobię zdjęcie to wstawię. Gdyby nie tłuszcz który mi po cesarce wisi to by było nie widoczne.
Andriel a gdzie biegałas po przecenach ja byłam dzisiaj w Asane ale jakis nic nie znalazłam. W normalne ciuchy nie wchodzę bo duzo przybrałam z dwa rozmiary bo prZestalam ćwiczyć w ciąży i mam sam tłuszcz dlatego nie duzo wagowo a sporo objętościowo. I ciagle mnie wzdyma wiec mam balonikWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 23:58
-
Mój brzusio dziś rano. Za to wieczorem jest po raza większy
A duzo siedzisz przy kompie ? Mnie boli od pisania na telefonie czyli od trzymania ręki do góry. Jak zmienię pozycje i jakis czas w innej pisze przechodzi. Pomysł jak czynność robisz najwiecej dłoniąWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 10:08
Andriel lubi tę wiadomość
-
Miuu super brzuszek
Przy kompie dużo nie siedzę właśnie. tzn troche ale w niewymuszonej pozycji dla ręki...
gram dużo na pianinie ale robię to od lat więc z dnia na dzień raczej mi nie zaszkodziło
Sama już nie wiem...
przedwczoraj prasowałam zasłony i trochę siły w to włożyłam... ale były 2 a nie 200 więc nie wiem... jesli przejdzie, to znaczy że od prasowania...
póki co przy różnych pozycjach zmienia się nasilenie bólu... ale tak rwie w środku