Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ci powiem ze tez duzo przy kompue siedzę i miałam w wakacje ni z gruszki ni z pietruszki dokładnie to samo. I poszperałam w necie suma sumarow wyszło ze zespół cieśni jest od powtarzalnych ruchów bo napędzasz ciagle ten sa mięsień. I trzeba dac mu odpocząć ( jesli stan nie jedt zaawansowany ) po czym zmniejsza sie na nim opuchlizna i przechodzi. Odstawiłam kompa i pomogło
-
Ja jakbym miała wybierać gdzie chciałabym mieszkać w Norwegii to i tak bym wybrała Bergen:) Ludzie tutaj są bardziej luźni no i miasto też piękne Poza tym ja tutaj mieszkam od 10 roku życia z przerwą na studia.
Ja się nie wypowiem na temat bóli nadgarstków niestety bo się nie znam.Carolline lubi tę wiadomość
-
Carolline - Coś wiem o braku pracy Chociaż przyznam się, że nie spodziewałam się, że będzie aż tak ciężko tym bardziej, że znam norweski tak samo dobrze jak polski. To nie ta sama Norwegia co kiedy wyprowadzałam się na studia do Polski, chociaż już wtedy coraz gorzej się robiło na rynku pracy.
-
Dzień dobry albo jak kto woli dobry wieczór
Widzę, że wczoraj był dzień pizzy Ja wczoraj robiłam na kolacje taką swojską
Pianistka cieśń nadgarstka jest bardzo częstą przypadłością w ciąży i przechodzi zazwyczaj po porodzie ale nie zawsze. Możesz kupić opaski uciskowe na nadgarstek ale mi to nie pomagało.
Szybko minął mi ten weekend ... w ogóle ten czas tak szybko leci i zastanawiam się kiedy zapakować torbę do szpitala bo tak to odwlekam a tygodnie lecą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 17:17
-
Andriel wrote:Psychologie:) Teraz muszę sobie dać spokój z poszukiwaniem pracy na jakiś czas, ale nie poddam się. Jako tako prace miałam, ale tylko 23% + ringevikar.
Oj, a moja córka dostała sie na psychologie. Tak ciezko z pracą ?
A jaką psychologie studiowalas?
-
Witajcie
My wczoraj wieczirkiem wrocilismy z Sandefjord
Poanistka ja rowniez mam zespol ciesni nadgarstkow wspolczuje Tobie, bo ja z miesiaca na miesiac mialam coraz gorzej. Po ciazy niestety nie przechodzilo, nawet mialam problemy zeby kokoszke z lozexzka podniesc od jakis 3 tygodni zaczelam szydelkowac i zaczyna przrchodzic juz coraz mniej mnie boli, bo prawdopodobnie robie ruchy ktore naprawiaja to dziadostwo!! Gdybym wiedziala to juz rok temu bym dziargala, ale madry czlowiek po szkodzieMiuu lubi tę wiadomość
-
kafabi ni bo z ciesnia to jest tak ze musisz zmienić rodzaj ruchów które wykonujesz. To jest zapalenie mięśnia on puchnie i wtedy boli jak nic nie zrobisz to przejdzie w stan przewlekły jak zmienisz ruchy duża szansa ze przejdzie. Ale jestem mądra hihi
Nue moge znalesc moich szydelek po przeprowadzce. A znów święta idą i nie mam gwiazdek -
A mi póki co ból minął w nocy bolało ale tylko raz się obudziłam...
wczoraj robiłam na drutach i było ok... może faktycznie pomaga?
Dzwoniłam do tego norge bus i ogarnęłam transport wózka i gratów będą w sobotę!! superCarolline lubi tę wiadomość