Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka
Zdrówka, oraz bezbolesnego porodu
Co do materacy, ja miałam przy młodym też kokos/pianka/gryka i się sprawdził. Te materace są najbardziej polecane dla dzieci ...a plotkę o robakach chyba celowo ktoś pościł. Jeśli kupisz materacyk z dobrego sklepu zafoliowany i nie ma się syfu w domu to robaki się nie zalegnąPianistka lubi tę wiadomość
-
Pianistka ma urodziny ?
Wszystkiego najlepszego !! Dużo zdrówka i spełnienia marzeń :*
oj zjadłabym tort nawet teraz na śniadanie
Opinie są podzielone co do materacy, wypróbujemy zobaczymy co komu podpasuje. Ja mam straszne kucia od wczoraj w sumie to od dwóch dni, ale wczoraj to przez cały dzień ... -
Położna powiedziała, że główka jest bardzo nisko to było 22.10, następną wizytę mam u lekarza 4.11. Jeżeli będzie mnie mocniej bolało przez te kilka dni to zadzwonię do położnej. Ogólnie nie jest źle, tylko takiego bólu to ja jeszcze nie miałam tzn takiego rodzaju, bo ból jest do wytrzymania
Nie mam na razie czasu na poród, przecież czekam na nową kuchnię Fotelik, materac i mój kosz Mojżesza, ma być dopiero w następny piątek.
Ale wstawiam dziś wszystkie ciuszki, które mam na początek i ogarniam komodę dla Małej. Kończę też pakować torbę
Pianistka a Twoje urodziny świętuję batonikami bounty zaraz chyba zjem trzeciego -
Ja zaraz też zrobię napad na szafę w poszukiwaniu słodkiego
Pianistka sama zrób tort
Martii rozśmieszyłaś mnie tym, że nie masz czasu na poród Ja się zbieram, żeby wyprać ciuszki dla małej ale u mnie chłopacy produkują tyle brudnych ciuchów, że nie mam kiedy wyprać bo tak to długo wszystko schnie -
Marti, to może być rozwieranie szyjki... Ale często kobiety przed porodem chodzą z rozwarciem przez miesiąc i nic się nie dzieje
Ja swoje urodziny świętuję wodą póki co (nie mylić z wódą )
Mam już dychę na plusie a na plecach odłożył mi się tłuszcz...
zero słodyczyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 09:58
-
Cynnia! super i po co Ci stres?
Wszystko jest ok!!! chwal się nam tu zaraz ile wielkolud już waży
Wg kalendarzyka belly moja Emka powinna już ok 1 kg łapać
Giannaa, jak byłaś na USG w Polsce i potem tutaj to ile Twoja córcia ważyła? i w którym to było tygodniu? bo właśnie coś chyba na tym etapie co ja teraz -
Szczerze to ja też przeczytałam wódą Nie wiem dlaczego.
Ja myślę o kupnie automatycznej suszarki, ale teraz mam już wszędzie na dole podłogówkę i wszystko fajnie szybko schnie.
Mam już poprane rzeczy do torby- tylko poprasować.
Pianistka tak właśnie czytam i wnioskuje, że to może być szyjka. -
Wódą, wódą xD a głodny o chlebie!
Marti, ja od wielu lat mam suszarkę i nie wyobrażam sobie życia bez niej jak się zepsuła to na drugi dzień pojechaliśmy po nową... no genialny wynalazek oprócz tego, że wszystko jest szybciutko suche, to tkaniny są mięciutkie bo suszarka wyciąga te wszystkie kłaczki
no ja polecam z całego serca
Ja mam hotpoint ariston i jestem mega zadowolona
-
Za mną nadal chodzi wino
Pianistka Jak była w pl na wizycie to był 27t1d to mała ważyła 1200g a tydzień później u norków ważyła 1100g Ale myślę, że Emma gdzieś koło kilograma będzie miała.
Cynnia czekamy na wieści po USG ja też jestem ciekawa ile maluszek waży.
Martii ja pamiętam jak prasowałam małego ciuszki pierwszy raz to myślałam, że kręgosłup mi pęknie. Nie bolą Ciebie plecy ?
Piszecie dziewczyny o tych suszarkach, nigdy nad tym się nie zastanawiam ale to może i dobre rozwiązanie chociaż nie bardzo mam gdzie to wstawić Powiedzcie jak to działa? Po wypraniu mokre rzeczy wrzuca się do takiej suszarki ? I ona naprawdę do sucha nam ciuchy wysuszy ? Ile czasu na to potrzebuje? -
Pianistka wszystkiego najlepszego
Ja równiez mam suszarkę i nie wyobrazam sobie życia bez niej.Giaanna wszystko wyciaga sie suche i co najwazniejsze nie trzeba prasowac Co do czasu to różny jest czas suszenia w zalezności co chcesz wysuszyćGiannaa lubi tę wiadomość