Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Achh stary tak mnie wkurwił, że przeprowadziłam się do pokoju obok, nie gadam z nim. Poszło o psa, bo załatwił swoją potrzebę w domu, jest stary i czasami mu się zdarzy, że nie zapiszczy pod drzwiami tylko gdzieś narobi. I ogólnie mu się zbierało więc niech spada, poprosiłam, żeby wyszedł mi z pokoju, bo ja nie mam zamiaru się denerwować.
-
Dobry wieczr Wam
Pianistka Sto lat
Jutro Babykveld w Barnahus wybiera się któraś z Was?
Ja sie nakreciłam na śpiworek z Reflexa do wózka i tak siedze, i myśle, i kalkuluje
widziałyście go może? co o nim myślicie?
-
Marti pies to pies! zdarza się zwłaszcza gdy jest stary lub chory... ehh
My złożylismy przewijak i się okazuje że ten materacyk, który zamówiłam w pl się nie mieści także pewnie wystawię za darmo na finna go i już zamówiłam nowy
i łóżeczko złożone
marti87, Andriel lubią tę wiadomość
-
Witam mamusie,
My po usg, mały zdrowiutki, rozwija sie prawidłowo, wazy teraz 1630 g i wg wymiarów jest większy o 8 dni, ale wiadomo, ze dzieci rosną skokowo. Mam śliczne zdjecie buziulki i siusiaka ułożony główką w dół
Pianistka, ładne łóżeczko. Czy to Ikea?Andriel, Giannaa, Kitaja, Carolline lubią tę wiadomość
-
Pianistka - Sto lat sto lat niech żyje żyje Nam Spełnienia marzeń, szybkiego i jak mniej bolesnego porodu Łóżeczko cudne
Cynnia - Pochwal się fotkami I super, że wszystko w porządku
marti87 - A jaki wózek zamówiliście? U nas to jest mega dylemat jaki:/
Dziewczynki zapomniałam się pochwalić, że sprawy Nav'owskie i lekarzowe już mam ogarnięte. Moja wspaniała położna napisała sprawozdanie na temat mojej pracy i mojej sytuacji i od 20.10 jestem na zasiłku dla kobiet w ciąży które nie mogą pracować z powodu charakteru pracy WeeeeyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 21:26
Carolline, Cynnia lubią tę wiadomość
-
Pianistka sto latek, dobrego samopoczucia i lekkiego porodu
Juz nie długo będziecie tulily maluchy,
Ostatnio coś jestem nieogarnieta...
My mamy tako captiva, zdaje egz w tym.terenie.
My również mamy białe mebelki,podobają mi się -
Marti, łóżeczko 120x60 normalne ale materaca nie kupiłam bo nie było takiego jak chciałam
A nie pasuje materacyk przewijak do stojacego przewijaka bo materacyk ma 70x50 a przewijak 46x68
Andriel my kupilismy expander mondo grey line:) i fotelik cybex aton 4 + baza i adaptery do wózka, cały komplet
derii84 dziękuję za życzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 22:15
derii84, Andriel lubią tę wiadomość
-
Powiem wam, że z wielkim sentymentem wchodzę na forum, gdzie jest Norwegia,zazdroszcząc wam stanu błogosławionego...jeszcze rok temu o tej porze dołączyłam do BBF, a teraz patrze na me dzieci i na te 8miesięczne cudo, i widzę, jak czas płynie mega szybko
Carolline lubi tę wiadomość
-
A pomysl, że już za jakieś 9tyg możesz trzymać Niunie w ramionach.... Ehhh
Życzę wam spokojnej nocy,
CYNIA wytrzymaj jeszcze troszkę, ale jak.kluje to i szyjka się.powolutku rozwierac może lub maleństwo mega prze główka
Dobranoc -
Pianistka sto lat ,wszystkiego najlepszego a przede wszystkim lekkiego porodu mam to samo lozeczko dla Jasia ANDREI super ,ze udalo Ci sie wszystko pozalatwiac i ze trafilas na super polozna CYNINA super wiesci z wizyty,wyprawka juz zrobiona dla malucha ? malo sie odzywam,bo nie chce wam narzekac,niby mialam nie dotrwac w dwupaku do tego tygodnia,a jakos nic nie zwiastuje porodu,szyjki brak porzadki w domu pelna para i cisza ...mlodemu przestalo sie spieszyc,mam nadzieje ze nie przenosze jak nasza Caroline ogolnie malo spie w nocy ,ciezko znalesc odpowiednia pozycje,pachwiny bola,zgaga meczy a pecherz to ulubiona zabawka Jasia takze tego przepraszam za moje narzekanie ...
Cynnia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja to forum jest po to, żeby ponarzekać sobie, bo gdzie indziej miałabyś to zrobić. Ja zaobserwowałam, że kobietom którym się mówi "szyjka Ci się skraca teraz musisz leżeć" bez problemu donoszą ciąże a czasami nawet i rodzą po terminie. Oczywiście nie u wszystkich tak jest ale u większości tak. Kochana a co do zgagi...powiedz mi jesz słodkie? Pijesz soki? jesz owoce? Ja po tym wszystkim mam taką zgagę, że dziękuję. Przede wszystkim po sokach wiec w ogóle ich nie pije.
Ja też mało śpię w nocy rzucam się z boku na bok...albo mam głupie sny i się budzę. Wczoraj tak mnie wszystko bolało, że zaczęłam się zastanawiać czy to nie są skurcze. W kręgosłup jakby ktoś szpile wbijał a więzadła jakby miały się zerwać i do tego to spojenie ehhh ... -
Kitaja narzekaj, narzekaj to jest chwilowe, po tTobie beda nastepne, taka kolej rzeczy Jasiu moglby juz sie ruszyc a z drugiej strony do terminu jeszcze ma troszke czasu, wiec "Matko badz cierpliwa " :*
Wspolczuje Wam nieprzespanych nocy ja tez chodzilam jak cma, ale to tylko okres przejsciowy -
Kitaja a widzisz a tak miałaś szybko rodzić
jednak nie szalej zbytnio by nie kusić Jasia!
Ja chyba jeszcze nie jestem na etapie bezsenności a właśnie odwrotnie - senności
zgagę miałam dopiero kilka razy ale ogólnie nie jest źle... zobaczymy co będzie dalej