Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Norwegii
Odpowiedz

Ciaza w Norwegii

Oceń ten wątek:
  • Miuu Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jakie ładne. Gzie kupowałas ?

f2w3rjjgy5us18nj.png ❤️
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miuu w PL na allegro. tutaj nie mogłam znaleźć takich ładnych, turkusowych i w odpowiednim rozmiarze...
    Kobieta uszyła mi pod wymiar :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Miuu Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczne. Ja jutro idę na zakupy juz wyprzedaże sie zaczęły

f2w3rjjgy5us18nj.png ❤️
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jutro mam plan posprzątać pod schodami w takim składziku, zmobilizować męża do wyniesienia kilku gratów do piwnicy :D i zakupy odpuszczamy bo mąż weźmie wolny poniedziałek więc wtedy pojedziemy do ikei :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gianna tu sa namiary na ta Polke ginekolog w Drammen Cathrine Dunin-Woyseth,gynekologklinikken.no/leger/,32808490

Giannaa lubi tę wiadomość

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gianna jak chcesz to mogę Cię umówić do niej, a jak bedziesz na miejscu to sobie poradzisz, bo to Polka! Pare moich koleżanek do niej chodziło w czasie ciąży i bardzo sobie ja chwaliły ja zamierzam do niej pójść po połogu by sprawdzić czy wszystko okej :-) jak coś przypomnij mi sie to Cię umówię do niej na wizytę :-)

d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

• marti87 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Pianistka, urocze te zasłonki :) Pokonałam zgagę i przespałam całą noc ! Jedziemy dziś do Narvika do znajomych, mam nadzieje, że jakoś przeżyje towarzystwo pijanych ludzi, bo ostatnio co raz gorzej mi to przychodzi....

3i49krhmik48bp05.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti, nie dziwię się :D mnie tez irytują imprezy... zwłaszcza, że ja zawsze byłam duszą towarzystwa i nie zdarzało się bym na imprezie nie piła :P dlatego teraz przeżywam katusze :D

Mnie za to czeka zajebista sobota, bo mąż wieczorem sam idzie na impreze :/ Była o to awantura, bo było mówione że idziemy razem... ale to festiwal piwny, browary się wystawiają, są koncerty metalowe... wie, że chciałam pójść...
    Ale stwierdził, że głupio będzie wyglądało ze cięzarna przyszła na taką imprezę de facto piwną. idzie sam bo musi się pokazać... mam tylko nadzieję, że wróci szybko bo jeśli rano to mu dam popalić!

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Miuu Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja ostatnio byłam na weselu i to takim konkretnym barmani cały bufet dla gości i inne cuda i musiała na to patrzeć. Masakra

f2w3rjjgy5us18nj.png ❤️
  • marti87 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Marti, nie dziwię się :D mnie tez irytują imprezy... zwłaszcza, że ja zawsze byłam duszą towarzystwa i nie zdarzało się bym na imprezie nie piła :P dlatego teraz przeżywam katusze :D

No właśnie my zawsze mieliśmy kierowce i jak impreza to bawiliśmy się razem, teraz to już przestało mnie ruszać, bo przyzwyczaiłam się, że nie pije. Tylko pijani ludzie doprowadzają mnie do szału, najgorsze jak mnie żałują, że nie mogę pić, normalnie jakby dla mnie to był koniec świata heheh, a dobrze wiemy, że w ciąży to są trochę inne odczucia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 14:52

3i49krhmik48bp05.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marti87 wrote:
    Pianistka wrote:

No właśnie my zawsze mieliśmy kierowce i jak impreza to bawiliśmy się razem, teraz to już przestało mnie ruszać, bo przyzwyczaiłam się, że nie pije. Tylko pijani ludzie doprowadzają mnie do szału, najgorsze jak mnie żałują, że nie mogę pić, normalnie jakby dla mnie to był koniec świata heheh, a dobrze wiemy, że w ciąży to są trochę inne odczucia.

No własnie najgorsze jest to, że jak wszyscy dookoła są pijani a my nie to irytują nas x 1000 :D
    Wiesz, żarty pijanych nie śmieszą trzeźwych :P
    My byliśmy niedawno na imprezie to znajomy specjalnie dla mnie przygotował koktajle owocowe świezutkie :D

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • marti87 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koktajle to ja rozumiem :) Najgorsze jest wciskanie bezalkoholowych napoi, wino, piwo itd. Chociaż piwko to jeszcze rozumiem jak jest ciepło ... ale po co ja mam się tym opijać cały wieczór?

3i49krhmik48bp05.png
  • Andriel Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Kochane :)

Ale macie wszystkie fajne zwierzaczki <3 Rodzice mojego męża moją owczarka niemieckiego długowłosego w Polandii :) Ale jest jeszcze młody i głupi :P

Mnie też irytują piani ludzie, a zwłaszcza mój mąż, no ale cóż. Coś za coś. Jak bywaliśmy w Polsce na wakacjach to zawsze się coś wypiło z rodzinką i każdy w sumie tego od Nas oczekiwał, a teraz mój mąż został sam. Biedak ma słabą głowę, więc słaby z niego zawodnik, co dla moich szwagrów jest dołujące bo szybciej się imprezki kończą ;) Za to ja zawsze z Nimi piłam jak równa z równym, łeb jak sklep :P

qb3c9vvjxduoi7gs.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Wam wieczór mija? Ja sobie rozpaliłam świeczuszki, siedzę z herbatką i dziergam na drutach :)
    Małż polazł na imprezę, ale dostał wytyczne co do godziny policyjnej więc mam nadzieję, że nie przegnie! :P

Powiem Wam, że ostatnio jakoś poprawił mi się nastrój, mimo, ze na wadze już mam 9 kg :o
    Ale co tam :) Mąż wszystkim na około mówi, że mi ciąża służy, że ładnie wyglądam i nie przytyłam w tyłku czy udach tylko mam brzuszek :) więc tym bardziej mnie to cieszy :)
    Tak się prezentujemy dzisiaj :) w 26 tygodniu :)

15nkvp4.jpg

I już się nie mogę doczekać kiedy mi te włosy urosną do boba :D oby do lutego :) bo muszę być ładną mamą :D

Kitaja, Miuu, Andriel, Meggi77, Carolline lubią tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka slicznie wygladasz :-) ladny domek ma Emma i ladna mame :)

d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

• Miuu Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ładnie wyglądasz. Bidulko siedzisz sama w domku. A ja sie obieram dziś ciastem i lodami z nudów. U nas tragicznie leje

f2w3rjjgy5us18nj.png ❤️
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitaja, spokojnie, bo w samozachwyt wpadnę :D
    Ale podoba mi się to zdjęcie :D chyba nawet je sobie wywołam :D

Miuu, u nas też strasznie leje... miałabym chęć teraz objadać się lodami lub takimi serowymi chrupkami :D ale chyba odpuszczę, bo skończy się moje ładne wyglądanie szybciej niż myślę :P

Powiem szczerze, że łatwiej mi było jak mieszkałam w innym miejscu i miałam 1,5 km do najbliższego sklepu... teraz mieszkam na przeciwko i siedząc w domu sama mogłabym ciągle coś ciapać :/ źle

Miuu lubi tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Andriel Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka - Jaki piękny brzusio! I jaka piękna mama :)

Miuu - Kocham Bergen za tą pogodę........ironia jakby co ;) Zjadłabym coś smacznego. W sumie to zjadłam pizze, ale była taka mała i w brzuchu burczy :(

Niedawno dopiero skończyłam sprzątać i nie mam siły na razie robić nic do jedzenia. No i czkam na The Voice Of Poland:) :) :) Niestety tak leje, że cały czas przerywa :/

qb3c9vvjxduoi7gs.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andriel, u mnie w Stavanger też nie lepiej :P lało, leje i będzie lało... jak już zaczęło tak skończy na wiosnę :(

Ja też dzisiaj miałam na obiad pizzę :o mąż pojechał do fryzjera a wrócił z pizzą :D hawajską :D

Tak w ogóle to mam już siarę :o wczoraj wyciekło tego tak sporo :o

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Andriel Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka - Ty to przynajmniej miałaś porządną pizze, a ja miałam mrożoną, dlatego czuje niedosyt. Ale spoko, zaraz coś dorwę i pożre a potem będę miała wyrzuty ;P
    U Nas na marcówkach dużo kobiet już piszę o tej siarze, że im leci. U mnie póki co nic. Może byś musiała już korzystać z wkładek laktacyjnych?
    Jak przyjechałam pierwszy raz do Norwegii na stałe w 1996 roku to mieszkałam w Bryne a potem w Klepp. Bardzo mi się tam podobało bo były piaszczyste plaże ;)

qb3c9vvjxduoi7gs.png
‹‹ 292 293 294 295 296 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ