Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Gianna tu sa namiary na ta Polke ginekolog w Drammen Cathrine Dunin-Woyseth,gynekologklinikken.no/leger/,32808490
Giannaa lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Gianna jak chcesz to mogę Cię umówić do niej, a jak bedziesz na miejscu to sobie poradzisz, bo to Polka! Pare moich koleżanek do niej chodziło w czasie ciąży i bardzo sobie ja chwaliły ja zamierzam do niej pójść po połogu by sprawdzić czy wszystko okej
jak coś przypomnij mi sie to Cię umówię do niej na wizytę
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Marti, nie dziwię się
mnie tez irytują imprezy... zwłaszcza, że ja zawsze byłam duszą towarzystwa i nie zdarzało się bym na imprezie nie piła
dlatego teraz przeżywam katusze
Mnie za to czeka zajebista sobota, bo mąż wieczorem sam idzie na imprezeByła o to awantura, bo było mówione że idziemy razem... ale to festiwal piwny, browary się wystawiają, są koncerty metalowe... wie, że chciałam pójść...
Ale stwierdził, że głupio będzie wyglądało ze cięzarna przyszła na taką imprezę de facto piwną. idzie sam bo musi się pokazać... mam tylko nadzieję, że wróci szybko bo jeśli rano to mu dam popalić! -
Pianistka wrote:Marti, nie dziwię się
mnie tez irytują imprezy... zwłaszcza, że ja zawsze byłam duszą towarzystwa i nie zdarzało się bym na imprezie nie piła
No właśnie my zawsze mieliśmy kierowce i jak impreza to bawiliśmy się razem, teraz to już przestało mnie ruszać, bo przyzwyczaiłam się, że nie pije. Tylko pijani ludzie doprowadzają mnie do szału, najgorsze jak mnie żałują, że nie mogę pić, normalnie jakby dla mnie to był koniec świata heheh, a dobrze wiemy, że w ciąży to są trochę inne odczucia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 14:52
-
marti87 wrote:Pianistka wrote:Marti, nie dziwię się
No właśnie my zawsze mieliśmy kierowce i jak impreza to bawiliśmy się razem, teraz to już przestało mnie ruszać, bo przyzwyczaiłam się, że nie pije. Tylko pijani ludzie doprowadzają mnie do szału, najgorsze jak mnie żałują, że nie mogę pić, normalnie jakby dla mnie to był koniec świata heheh, a dobrze wiemy, że w ciąży to są trochę inne odczucia.
No własnie najgorsze jest to, że jak wszyscy dookoła są pijani a my nie to irytują nas x 1000
Wiesz, żarty pijanych nie śmieszą trzeźwych
My byliśmy niedawno na imprezie to znajomy specjalnie dla mnie przygotował koktajle owocowe świezutkie
-
Witam Was Kochane
Ale macie wszystkie fajne zwierzaczkiRodzice mojego męża moją owczarka niemieckiego długowłosego w Polandii
Ale jest jeszcze młody i głupi
Mnie też irytują piani ludzie, a zwłaszcza mój mąż, no ale cóż. Coś za coś. Jak bywaliśmy w Polsce na wakacjach to zawsze się coś wypiło z rodzinką i każdy w sumie tego od Nas oczekiwał, a teraz mój mąż został sam. Biedak ma słabą głowę, więc słaby z niego zawodnik, co dla moich szwagrów jest dołujące bo szybciej się imprezki kończąZa to ja zawsze z Nimi piłam jak równa z równym, łeb jak sklep
-
Jak Wam wieczór mija? Ja sobie rozpaliłam świeczuszki, siedzę z herbatką i dziergam na drutach
Małż polazł na imprezę, ale dostał wytyczne co do godziny policyjnej więc mam nadzieję, że nie przegnie!
Powiem Wam, że ostatnio jakoś poprawił mi się nastrój, mimo, ze na wadze już mam 9 kg :o
Ale co tamMąż wszystkim na około mówi, że mi ciąża służy, że ładnie wyglądam i nie przytyłam w tyłku czy udach tylko mam brzuszek
więc tym bardziej mnie to cieszy
Tak się prezentujemy dzisiajw 26 tygodniu
I już się nie mogę doczekać kiedy mi te włosy urosną do bobaoby do lutego
bo muszę być ładną mamą
Kitaja, Miuu, Andriel, Meggi77, Carolline lubią tę wiadomość
-
Kitaja, spokojnie, bo w samozachwyt wpadnę
Ale podoba mi się to zdjęciechyba nawet je sobie wywołam
Miuu, u nas też strasznie leje... miałabym chęć teraz objadać się lodami lub takimi serowymi chrupkamiale chyba odpuszczę, bo skończy się moje ładne wyglądanie szybciej niż myślę
Powiem szczerze, że łatwiej mi było jak mieszkałam w innym miejscu i miałam 1,5 km do najbliższego sklepu... teraz mieszkam na przeciwko i siedząc w domu sama mogłabym ciągle coś ciapaćźle
Miuu lubi tę wiadomość
-
Pianistka - Jaki piękny brzusio! I jaka piękna mama
Miuu - Kocham Bergen za tą pogodę........ironia jakby coZjadłabym coś smacznego. W sumie to zjadłam pizze, ale była taka mała i w brzuchu burczy
Niedawno dopiero skończyłam sprzątać i nie mam siły na razie robić nic do jedzenia. No i czkam na The Voice Of Poland:)Niestety tak leje, że cały czas przerywa
-
Andriel, u mnie w Stavanger też nie lepiej
lało, leje i będzie lało... jak już zaczęło tak skończy na wiosnę
Ja też dzisiaj miałam na obiad pizzę :o mąż pojechał do fryzjera a wrócił z pizząhawajską
Tak w ogóle to mam już siarę :o wczoraj wyciekło tego tak sporo :o -
Pianistka - Ty to przynajmniej miałaś porządną pizze, a ja miałam mrożoną, dlatego czuje niedosyt. Ale spoko, zaraz coś dorwę i pożre a potem będę miała wyrzuty ;P
U Nas na marcówkach dużo kobiet już piszę o tej siarze, że im leci. U mnie póki co nic. Może byś musiała już korzystać z wkładek laktacyjnych?
Jak przyjechałam pierwszy raz do Norwegii na stałe w 1996 roku to mieszkałam w Bryne a potem w Klepp. Bardzo mi się tam podobało bo były piaszczyste plaże